Dodaj do ulubionych

Kraksa Platformy

• Gość: JAS Kraksa Platformy IP: *.adsl.alicedsl.de 13.12.06, 19:05
      Walcowa w Warszawie jeszcze obowiazkow nie przejela a juz za pieniadze podatnika
      bibe zrobila.Niech zyje najlepszy niemiecki kandydat na polskiego
      prezydenta Herr TUKK:
    • napoleon100 Kraksa Rozumu 13.12.06, 19:15
      Kraksa rozumu tych którzy z nienawiścia pisza o wypadku posła PO.
      Co napiasli by gdyby zdarzył sie taki wypadek komus z PiS,Samoobrony,Ligi P R.
      Ludzie opamiętajcie sie,umiaru,komętujcie zycie bez zacietrzewienia.
      • Gość: mariner Re: Kraksa Rozumu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:31
        Dokladnie to samo, tak trudno to pojac.
    • gm114 Re: Kraksa Platformy 13.12.06, 19:36
      Generalnie politycy i urzędnicy powinni mieć własnych kierowców! Stać ich na
      to, ponadto zmniejszyło by się bezrobocie. Zamiast tego, być może z powodu
      oszczędnościowych przepisów ulegają wypadkom drogowym. To głupota.
      Wszelkia krytyka w tym przypadku do konkurencji politycznej zupełnie nie ma
      sensu. Każdemu, nawet najlepszemu kierowcy może zdarzyc się wypadek, również
      politykom z ulubionych ugrupowań. Lecz szersze ustanowienie instytucji
      kierowców pozwoliłyby na to, aby każdy zajmował się tym, na czym sie najlepiej
      zna, politykom na polityce, urzędnikom na urzędowaniu a kierowcom na kierowaniu
      pojazdami.
      • Gość: mariner Re: Kraksa Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:34
        Uwazasz ze nasi politycy znaja sie na polityce ? Ja taki pewny nie jestem,
        a jak widze tych po politologii to zupełnie nie.
        • krystin3 Re: Kraksa Platformy 13.12.06, 20:49
          A mnie dziwi, dlaczego ten artykuł został umieszczony w wiadomościach
          motoryzacyjnych, a nie na pierwszej stronie, obok "seksafery SO" ???
    • valetudo76 Niezłe fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.12.06, 19:39
    • Gość: zmęczony albert_c i prywatne zabawa moderatora IP: 195.28.182.* 13.12.06, 19:55
      Albercik, zlituj się - rozumiem, że Ci w graj jeździć po obu młodych i w sumie pokazujących się w pełnym obciachu Nitrasie i Łuczaku, ale po diabła wykorzystujesz Ty swój stołek do blokowania na topie tego wątku? Tatuś z PiS nie wszedł do Rady czy co?
      • albert_c Re: albert_c i prywatne zabawa moderatora 15.12.06, 22:41
        Baranie jak nastepnym razem zechcesz alberta o cokolwiek posadzisz to sie
        zapytaj laskawie szczeniaku o dana kwestie a nie osadzasz.
        Nie albert przykleil i nie albert bedzie Tobie baranie sie tlumaczyl.

poszedl won od alberta!

a jeszcze raz wyzwij alberta od pisu to wtedy dopiero bedzie jazda! nie zycze
        sobie takich, bo mnie zaraz ponosi i to bardzo!

----------

Gość portalu: zmęczony napisał(a):

> Albercik, zlituj się - rozumiem, że Ci w graj jeździć po obu młodych i w sumie
        > pokazujących się w pełnym obciachu Nitrasie i Łuczaku, ale po diabła wykorzystu
        > jesz Ty swój stołek do blokowania na topie tego wątku? Tatuś z PiS nie wszedł d
        > o Rady czy co?
        • absztyfikant Re: albert_c i prywatne zabawa moderatora 17.12.06, 18:07
          Nie nagradzaj Albercie insynuacji tak marnego kalibru swoim komentarzem. Nie
          warto.
    • Gość: realista Re: Kraksa Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:57
      Sporo bym dał za zapis audio tej wyprawy.
    • Gość: Przykre co Panowie Kraksa Platformy IP: *.globalconnect.pl 13.12.06, 22:02
      Miałem kiedyś wypadek podobny do tych 2 panów tylko ja nie jestem Poslem ani nie
      mam stołka.final byl taki ze dostalem mandat a panom pogrozili palcem ze nie
      ladnie tak sobie rozbijac samochody za panstwowe pieniadze...... ta gratuluje
      kiedy nowy przetarg na samochody :)
    • gzielony nie dostosowanie predkosci 13.12.06, 22:41
      Ci policjanci, co odwozili Serafina tez nie dostosowali predkosci, ale ze to
      byli policjanci, to nagle bylo zle oznakowanie i fatalna droga... szkoda gadac,
      choc szczerze bardzo szkoda mi tych policjantow, a posla ani troche
    • Gość: JAS Kraksa Platformy IP: *.adsl.alicedsl.de 13.12.06, 22:45
      A to ci afera on byl zajety sekretarka,zmienial jej pampersa.
    • Gość: cytrynowy kim jest Stanisław Nitras? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:58
    • michnix2 Idiotyczny komentarz wyborczej 13.12.06, 23:34
      "Na szczęście nikomu nic się nie stało."

Bez sensu - jakby kropneli w kalendarz dwoch zlodziei socjalistow byloby mniej na tym swiecie. Tylko bysmy zyskali.
    • Gość: Piotr K. Re: Kraksa Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:36
      Nitras jest genialny, zasługuje na pokojową nagrodę nobla; to spisek komuchów,
      masonów, oraz wrogów narodu polskiego ponosi odpowedzialność za wypadek posła
      Nitrasa; gdyby polska miała 460 takich posłów jak nitras, to już by była DRUGĄ
      JAPONIĄ! albo pierwszą pierwszą!
      • Gość: jaro Łuczak - sól tej ziemi IP: *.szczecin.mm.pl 14.12.06, 00:48
        Radny, przewodniczący M.Łuczak nie dość,że pozwala na niezgodne z przepisami
        użycie pojazdu słuzbowego, to sam w sobie nie wiele reprezentuje. Człowiek,
        który czynił malwersacje przy głosowaniu na Rektora US, posługuje się tytułem
        dr nauk politycznych, choć wszyscy wiedzą, że nie on spłodził doktorat, mówi
        tak, iż trudno zrozumieć ów przekaz werbalny - ten osobnik, wątpliwej aparycji
        i postury jest dziś ważną personą w mieście Szczecinie. Koniec świata! Jak
        mawiał Pan Popiołek.
    • Gość: Lehoo Kraksa Platformy IP: *.globalconnect.pl 14.12.06, 06:54
      Jołop Nitras z głupim samochodem sobie nie radzi, a województwem chce kierować.
    • alex-alexander Kraksa Platformy 14.12.06, 08:34
      Nie patrzyl na licznik. Najlepiej wymontowac go. A przy okazji hamulce tez. To
      co sie dzieje na polskich drogach wola o pomste do nieba. Przechodniow
      rozjezdza sie na zebrach. Ludzie boja sie przechodzic przez ulice. Stancie przy
      byle jakiej ulicy i popatrzcie jak szybko jezdza kierowcy. A policja? Tja, w
      Polsce policja? Smiech na sali.
      • Gość: w-pis Re: Kraksa Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:08
        pozytyw tej sprawy, będzie przetarg na nowe fury :)
    • Gość: Joanna Grajter Dlaczego nie ma sprostowania?!!! IP: *.miasto.gdynia.pl 14.12.06, 10:43
      Wczoraj jako rzecznik prezydenta Gdyni zażądałam sprostowania sformułowania
      zawartego w dyskutowanym na tym forum artykule , jakoby w gdańskiej
      restauracji, w której raczyli sie bohaterowie tekstu, przebywał prezydent
      Gdyni.
      Nie było go tam! Nie jest on także, wbrew temu co napisał autor - członkiem
      Platformy Obywatleskiej. Prezydent Gdyni po prostu nie nalezy do jakiejkolwiek
      partii.O czym pól Polski wie, bo podobnie jak prezydent Wrocławia rekordowo
      wygrał ostatnie wybory, własnie jako bezpartyjny. I pisało o tym wiele gazet, w
      tym takze Gazeta Wyborcza...
      Niestety, mimo rozmowy telefonicznej z autorem, zakończonej deklaracją, że
      sprostuje , mimo wysłanego emaila do red. naczelnego w Szczecinie (a takze
      faxem i poczta tradycyjną) - by gazeta wyprostowała oczywista nieprawde - nadal
      mozna przeczytać, że prezydent Gdyni rzekomo był w Gdańsku tej niedzieli , no i
      że jest członkiem PO.
      Czy to takie trudne - napisac prawde?....
      • Gość: kana Re: Dlaczego nie ma sprostowania?!!! IP: 82.145.64.* 14.12.06, 13:09
        Szanowna Pani Rzecznik,
        szczecinskiej redakcji GW nie jest w stanie dogonic nawet sam P.T. Michnik.
        Kreatywnosc szczecinskich "dziennikarzy" (przepraszam dziennikarzy) GW w
        tworzeniu rzeczywistosci nie zna granic. Nie chodzi o to, zeby pisac prawde,
        poniewaz te tuzy sa przekonane, ze to oni sa prawda. Prosze nie uzywac slowa
        "sprostowanie", bo jest ono tu nieznane. Prosze poczytac chocby opinie
        czytelnikow tegoz forum o takich gwiazdach jak Kowalewska, Gorka, czy
        przedmiotowy Krasnicki junior. My tu mamy wolnosc slowa, prosze Pani. I gowno
        komu do tego, pardon. Ale za to forum jest fajne.
    • Gość: leon Re: Kraksa Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:21
      pb
      • z00ropa Re: Kraksa Platformy 14.12.06, 13:39
        czy wiadomo już coś nowego w tej sprawie? kto winien? kto oberwie i jak? czy
        Michał był ze Sławkiem, czy Sławek jechał sam? dla mnie ta cała sprawa wali
        jakimś wałkiem i tuszowaniem za wszelką cenę...
    • Gość: janusz Kraksa Platformy IP: *.fibertel.com.ar 14.12.06, 13:56
      Szkoda atramentu.Wole anegdote o prezerwatywach dla Hindusow.
    • Gość: gosc 2 Re: Kraksa Platformy IP: *.knutsenoas.com 14.12.06, 15:20
      Gnojek z samochodowki w Koszalinie zapytajcie o jego przeszlosc z czasow technikum
    • Gość: czytelnik Re: Kraksa Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:41
      Dlaczego nie ma sprostowania?!!!
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Autor: Gość: Joanna Grajter IP: *.miasto.gdynia.pl
      Data: 14.12.06, 11:28 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Wczoraj jako rzecznik prezydenta Gdyni zażądałam sprostowania sformułowania
      zawartego w dyskutowanym na ogólnopolskim forum artykule (bo opublikowanym na
      I stronie portalu gw), jakoby w gdańskiej restauracji, w której raczyli sie
      bohaterowie tekstu, przebywał prezydent Gdyni.
      Nie było go tam! Nie jest on także, wbrew temu co napisał autor - członkiem
      Platformy Obywatleskiej. Prezydent Gdyni po prostu nie nalezy do jakiejkolwiek
      partii.O czym pól Polski wie, bo podobnie jak prezydent Wrocławia rekordowo
      wygrał ostatnie wybory, własnie jako bezpartyjny. I pisało o tym wiele gazet, w
      tym takze Gazeta Wyborcza...
      Niestety, mimo rozmowy telefonicznej z autorem, zakończonej deklaracją, że
      sprostuje , mimo wysłanego emaila do red. naczelnego w Szczecinie (a takze
      faxem i poczta tradycyjną) - by gazeta wyprostowała oczywista nieprawde - nadal
      mozna przeczytać, że prezydent Gdyni rzekomo był w Gdańsku tej niedzieli , no i
      że jest członkiem PO. Sprostowania istotnej jednak pomyłki, bo kontekst sprawy
      jest zdecydowanie negatywny, ciagle nie ma!!!
      Czy to takie trudne - napisac prawde?....

• Gość: andreas Uniknął mandatu bo ma immunitet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:06
      Za Kurierem Szczecinskim:
      "Uniknął mandatu, zapłaci za szkody
      Z posłem łagodniej

SPRAWA kolizji opla omegi, którym jechali poseł Sławomir Nitras z
      przewodniczącym sejmiku zachodniopomorskiego Michałem Łuczakiem, spotkała się z
      żywą reakcją Czytelników. Pytają, dlaczego poseł uniknął mandatu, choć
      spowodował poważną kolizję.
      W e-mailu nadesłanym do naszej redakcji czytamy m.in.: „Kierowca powinien
      ponieść konsekwencje za spowodowanie wypadku. Dla zwykłych śmiertelników jest
      to obligatoryjny mandat za niedostosowanie prędkości do warunków drogowych..."
      Dlaczego poseł mandatu nie dostał, choć rozbił opla na Trasie Zamkowej?
      - Sprawca kolizji drogowej może zostać ukarany mandatem karnym w wysokości od
      20 do nawet 500 zł. Może także zostać przez funkcjonariusza pouczony - wyjaśnia
      kom. Artur Marciniak z KMP w Szczecinie. - Ponadto komendant główny wydał
      wytyczne w sprawie postępowania policjantów wobec uczestników ruchu drogowego
      korzystających z immunitetów i przywilejów dyplomatycznych, konsularnych oraz
      immunitetów krajowych.
      Wytyczne zawierają m.in. zapis: „Jeżeli wobec osoby korzystającej z immunitetu
      krajowego zachodzi uzasadnione podejrzenie popełnienia wykroczenia, a
      okoliczności nie uzasadniają skierowania do właściwego organu wniosku o
      wyrażenie zgody na pociągnięcie jej do odpowiedzialności, należy poprzestać na
      zwróceniu uwagi".
      Poseł Nitras popełnił wykroczenie drogowe, był trzeźwy, nikt w zdarzeniu nie
      ucierpiał, więc policjanci postąpili zgodnie z wytycznymi komendy głównej i
      poprzestali na pouczeniu parlamentarzysty.
      (...)"

W dalszej częsci jest informacja,
      ze pan Nitras zadeklarował pokrycie kosztów,
      gfdyby PZU nie wypłaciło!

=================================================

Przy całej mojej sympatii dla pana Nitrasa i naszej policji,
      jestem zdania, że pan kierowca nie dostosował bardzo predkosci
      i policjanci majacy doswiadczenie powinni to stwierdzic po uszkodzeniu auta!To
      przeciez jest normalne i mozliwe do ustalenia,
      bo tak w prztypadku zwykłych ludzi sie czyni!

Nadto jak wiadomo ma cięzka nogę i pouczenie,
      to nalezało mu juz dawno dać....
      natomiast teraz należał sie mandat!

Wypadek oczywiscie może trafic sie kazdemu,
      ale poseł i tak wpływowa osoba w Szczecinie
      powinna byc po dwakroc "świeta"!!!
      Niestety, osoby decydujace sie na kariere polityczna
      musza sobie zdawac sprawe, iz nie tylko przywileje sie należą!

A swoja droga policje mamy widze jeszcze z czasów komuny.
      specjalne przywileje dla VIPów!!!

Kiedy nasza policje poinformuje ktos, ze juz jesteśmy w Unii????
      Bo zdaje sie dowództwo policji
      nadal tkwi w KOMUNIZMIE!
      • Gość: andreas VIPy w Polsce maja licencje na zabijanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:24
        Za Głosem Szczecinskim:
        "(...)W rozmowie z „Głosem” przyznał, że w chwili wypadku prowadzone przez
        niego auto mogło jechać szybciej, niż 60 km/h.

- Może było to nawet 80 lub 90 km/h, nie pamiętam - powiedział Sławomir
        Nitras. - Wydawało mi się, że jadę z bezpieczną prędkością. Samochód dobrze
        trzymał się drogi. Była cały czas sucha. Poza tym nie było o tej porze żadnego
        ruchu. To, że auto wpadło w poślizg zaskoczyło mnie. Opel omega jest automatem
        z tylnim napędem. Nie mam wprawy w prowadzeniu tego typu samochodu. Może gdyby
        była to manualna skrzynia biegów i napęd przedni, wyprowadziłbym auto z
        poślizgu.
        (...)"

===================================

Czy posłowie i VIP maja LICENCJE NA ZABIJANIE od naszej policji?

Nie rozumiem czemu posłowie i mmunitetowcy maja byc lzej traktowani...
        powinni własnie byc ostrzej traktowani,
        bo maja byc wzorem i przykładem!
    • t.p.s.a Kraksa Platformy 14.12.06, 17:03
      Prezydenci Gdyni i Sopotu nie są działaczami PO, tylko mieli poparcie PO. Czy to błąd redaktora, czy samorządowca?
      • Gość: andreas Re: Kraksa Platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 17:20
        jak bys przejechał jednego dnia 1000 km
        i to ciurkiem,
        tez bys nie odróżniał...
    • Gość: drab111@op.pl Kraksa Platformy IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.12.06, 23:20
      Do Diennikarskich GNOJKÓW -róbcie z tego jak największą AFERĘ,może da się kogoś
      ZGNOIĆ WY TO UMIECIE ROBIĆ.
      • Gość: lalka Re: Kraksa Platformy IP: *.chello.pl 15.12.06, 15:34
        dziennikarze beda sprite, a nitras pragnienie :)
        • arek5001 Re: Kraksa Platformy 15.12.06, 23:46
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> dziennikarze beda sprite, a nitras pragnienie :)
          Nie chcę komentować tych kretyńskich postów jakoby to wielkie przewinienie było
          Nitrasa, przecież on rozbił samochód prowadząc go w stanie trzeźwości, odwożąc
          kolegę który nie posiada prawa jazdy. NIE POPEŁNIONO DURNIE ŻADNEGO
          PRZESTĘPSTWA, jak czytam cokolwiek natyn ogólnym forum to się ŻYGAĆ CHCE!!!!!
          SAMI DEBILE
          • Gość: egzegeza Re: Kraksa Platformy IP: *.chello.pl 16.12.06, 00:52
            Ewidentnym przewinieniem i nadużyciem ze strony Nitrasa było to, że użył
            samochodu służbowego (dodajmy: cudzego), do celów prywatnych. Żadnego "spotkania
            samorządowców" w Gdańsku, Gdyni ani Sopocie nie było. To już zostało
            stwierdzone. Był za to Jan Maria Rokita, który "chce się wzmocnić w Platformie"
            i "rozpoczął wędrówki po Polsce. Bada swe wpływy w Platformie Obywatelskiej":
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,65646,3791392.html . I akurat tak się dziwnie
            składa, że w niedzielę był w Trójmieście...
            Jednym słowem - Jaś poszedł w POlskę. A jego przyboczni - za nim. Pewnie
            pojechali wesprzeć swego partyjnego guru w jego misji. Na partyjne spotkanie na
            drugi koniec polskiego wybrzeża pojechali służbowym autem przedstawiciela, ba,
            szefa regionalnej władzy ustawodawczej. Brzmi to szczególnie obrzydliwie w
            kontekście hasła, którym Nitras w ogóle zaistniał w świadomości wielu
            mieszkańców tego regionu "Stop przywilejom władzy". Bo hipokryzja i prywata są
            obrzydliwe. Nitras dba o swoją stronkę internetową. Ale nie ma na niej żadnej
            wzmianki o ostatnim nadużyciu i skasowaniu służbowego auta. Nie znajdziecie tam
            słowa "przepraszam".
    • arek5001 Re: Albert_c przeginasz!!!!! 16.12.06, 09:40
      albert_c napisał:

> Areczku kretynie juz Ci napisalem raz i napisze to ponownie:
      >
      > 1. nie obrazaj bo bedziesz ciety
      >
      > 2. Nie wchodz w dupsko Nitrasowi, juz tam kilku siedzi i Ty sie mozesz nie
      > zmiescic szmato!
      >
      > -----
      >
      > arek5001 napisał:
      >
      > > Gość portalu: lalka napisał(a):
      > >
      > > > dziennikarze beda sprite, a nitras pragnienie :)
      > > Nie chcę komentować tych kretyńskich postów jakoby to wielkie przewinien
      > ie był
      > > o
      > > Nitrasa, przecież on rozbił samochód prowadząc go w stanie trzeźwości, od
      > wożąc
      > > kolegę który nie posiada prawa jazdy. NIE POPEŁNIONO DURNIE ŻADNEGO
      > > PRZESTĘPSTWA, jak czytam cokolwiek natyn ogólnym forum to się ŻYGAĆ CHCE!
      > !!!!
      > > SAMI DEBILE
      Jesteś moderatorem tego forum, a zachowujesz się skandalicznie, nie wyzwałem ad
      persona nikogo, jeżeli użyłem mocnych słów to jedynie ad vocen, do nagonki na
      NITRASA. Twój osobisty stosunek do tej osoby spowodował że, wyzwałeś mnie od
      SZMAT,co całkowicie dyskalifikuje CIEBIE jako MODERATORA...jesteś stroną
      przestawinej sprawy, dlatego dobrze by było abyś zamilkł.

OBRAZIŁEŚ MNIE, aczkolwiek nie zniżę się do twojego poziomu i nie odpowiem tym
      samym, jeśteś dla mnie zbyt prymitywny.
    • absztyfikant Re: Albert_c przeginasz!!!!! 17.12.06, 18:20
      :))))
    • arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 18:32
      Koledzy naprawdę, ale na tym towarzystwie wzajemnej adoracji mi nie zależy, a
      fakt że albert będziesz mniał mnie na oku czy nie na oku dynda mi.
      Jesteś arogancki i żle wychowany, bo mnie nie znasz a wyzywasz od SZMAT, czy
      można niżej upaść??

Nie jestem areczek, bynajmniej dla ciebie.

Skarga jak chciałeś już poszła.
      • albert_c Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 18:57
        mocno sie poskarzyles?

wiesz jak sie nazywa takich co wpierw zaczynaja z koksem jechac a pozniej jak sa
        przejechani przez lepszych to sie skarza? he

dla takich jak Ty to sie lubie powtarzac, wiec obojetnie kogo wyzwiesz na forum
        (a sprawdzilem archiwum Twoich postow i wiem ze nie obce Tobie jest wyzwanie
        interlokutorow) dostaniesz ode mnie riposte w postaci 'szmaty' i tak Cie bede
        jechal az mi nie przejdzie, a przechodzi mi nad wyraz rzadko

• absztyfikant Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 19:01
          Szmata to jest swoja droga bardzo ladne slowo - nawet izraelskim Zydom sie
          spodobalo i zaadoptowali je w nowozytnym hebrajskim :)))) A w ogole to
          najladniej nazywaja sie izraelskie lumpeksy. Termin ten powstal jako polaczenie
          polskiej szmaty i wloskiej koncowki, co daje szmateriję:)))))
        • arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 19:18
          albert_c napisał:

> mocno sie poskarzyles?
          >
          > wiesz jak sie nazywa takich co wpierw zaczynaja z koksem jechac a pozniej jak s
          > a
          > przejechani przez lepszych to sie skarza? he
          >
          > dla takich jak Ty to sie lubie powtarzac, wiec obojetnie kogo wyzwiesz na forum
          > (a sprawdzilem archiwum Twoich postow i wiem ze nie obce Tobie jest wyzwanie
          > interlokutorow) dostaniesz ode mnie riposte w postaci 'szmaty' i tak Cie bede
          > jechal az mi nie przejdzie, a przechodzi mi nad wyraz rzadko
          >

Kadzisz sobie nie jesteś lepszy tylko żle wychowany, a po drugie nikogo do 15.12
          nie wyzwałem więc nie kłam. Użyłem ostrych słów ponieważ jeździliście z
          wyzwiskami na Niitrasie i czułem że odpłacę się tym samym co nie którym na
          forum, i co się okazało INNYCH TO MOŻNA ( w tym wypadku NITRASA) a jak się
          samemu oberwie przyznam słowem mało sympatycznym "debil" to się obrażamy,
          denerwujemy itd.

Prawo Kalego : jak Kali ukraść kową to ok, a jak Kalemu to już be.

Gdy będziesz mnie notorycznie obrażał, pojadę ostrzej ze skargą.
          Nie probuj ubierac się w piórka jedynego sprawiedliwego i pokrzywdzonego ok?
          • arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 19:26
            A tak gwoli ścisłości: jaka bybyła reakcja twoja albert gdybym wyzwał Nitrasa od
            debila i kretyna pewnikiem zyskałbym tu i ówdzie uznanie i aplauz, odpowidz ale
            bez kretactw?
            • albert_c Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 19:39
              dzieciak nie ja a Ty sie czujesz pokrzywdzony bo biegasz ze skargami
              :-)
              to primo

czy juz wiesz jak sie nazywa takich ktorzy postepuja jak Ty?

a na dowod ze jestes takim samym klamca jak nitrasek zapodaje ten link:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=45393608&a=46858294
              albo to
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=45393608&a=45666251
              nie zgrywaj swietoszka baranku.

mojego aplauzu nie uzyskasz niezaleznie co napiszesz, nawet jak juz sie
              przejedziesz an Nitrasie czego Ci serdecznie zycze, takim jak Ty nie schlebiam,
              nigdy!

fajnie ze tak grozisz tymi skragami dzieciak, juz nie wiem czy teraz zaczac sie
              bac czy za chwile:))))

• arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 19:54
                To jest nudne i nie chce mi się już z tobą gadać.
                Ale???
                Faktycznie użyłem tych słów, nie wypieram się, w ferworze waLKI TO SIĘ ZDARZA!!!

A ty co lepszy, jesteś moderatorem a jak się kogoś wyzywa to głowa w piasek.

Podwójna moralnośc kolego, podwójna moralność.
                Jednak groźba skargi na twoje postępowanie, spowodowały niejaką nerwowość.

Spokojnie!!Browarka sobie wypij jak i ja czynię, wyluzuj!!!
                • albert_c Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 20:08
                  albercik Ci tylko udowadnia ze jestes klamca jak ten Twoj nitrasek.

reszta bez komenatrza, poza tym zebys nie rozsmieszl mnie z ta nerwowoscia.

a browarka jak codzien walne sobie swoja droga lwie forumowy.
                  reszta luz.
                  • arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 20:19
                    albert_c napisał:

> albercik Ci tylko udowadnia ze jestes klamca jak ten Twoj nitrasek.
                    >
                    > reszta bez komenatrza, poza tym zebys nie rozsmieszl mnie z ta nerwowoscia.
                    >
                    > a browarka jak codzien walne sobie swoja droga lwie forumowy.
                    > reszta luz.
                    Wiesz co mam propozycję:
                    1. Nie będziemy się napewno na tym forum przyjaźnić więc:
                    a)nie wchodzimy sobie w drogę
                    b)w związku z tym zero obrazy i wyzwisk- jestem na to za stary,
                    c)zero prowokacji
                    d)zero skarg i góźb
                    e)zero peudointelektualno-ironicznych docinków
                    Mówię bez krztyny ironii i całkiem serio, po prostu mnie to na dłuszą metę nie
                    bawi OK?
                    • albert_c Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 20:28
                      ok.

przy okazji czuj sie nie zaproszony na forum spotkania.
                      mam nadzieje ze domyslasz sie dlaczego, co?
                      • arek5001 Re: Kraksa Platformy 17.12.06, 20:38
                        bywam głównie gdzie indziej i w innym mieście a na tym forum jestem
                        okazjonalnie, bez obaw nie zamierzam się narzucać, a nawet nie przyszło mi to do
                        głowy.

Miłego Dnia i Spożywania nopoju chmielowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka