Dodaj do ulubionych

spotkajmy się

IP: *.* 07.01.03, 23:22
Cześć,Wiem, że dziewczyny z Warszawy, które poznały się na forum lub czacie spotykają się. Może i my spotkałybyśmy się na pogaduchy. Może któraś z Was zna przyjazne miejsce dla mamy i dzieca? Można byłoby wyznaczyć stały termin spotkań i przychodziłyby te które akurat mają czas. A i dzieci chętnie pobawiłyby się z rówieśnikami. Napiszcie co Wy na to?Pzdrawiam lisek
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaH Re: spotkajmy się IP: *.* 08.01.03, 20:57
      Cześć!Myślę,że to świetny pomysł.Tylko z miejscem ewentualnego spotkania,które będzie przyjazne dla Mamy z dzieckiem, nic jakoś nie przychodzi mi do głowy.Są takie miejsca gdzie dzieci mogą się pobawić(np.na Piastów,koło budynków Uniwersytetu),ale tam płaci się za godzinę.Może ktoś inny będzie miał jakiś pomysł.Pozdrawiam,Ania
      • Gość: Alaula Re: spotkajmy się IP: *.* 09.01.03, 18:14
        Witam,ja rowniez zglaszalam wczxesniej chec spotkania sie. Ale z tymi miejscami w Szzecinie jest naprawde kiepsko... ja bynajmniej takich nie znam. Lubie Blonia, ale to w cieple wiosenne i letnie dni...Pozdrawiam cieplutkoAla
        • Gość: gosiag Re: spotkajmy się IP: *.* 15.02.03, 22:53
          może jednak jakaś bawialnia raz na miesiąc albo jak nam wejdzie w krew raz na tydzień:) np. w niedzielę my ostatnio tak właśnie spędzamy niedzienne podołudnia w bawialni na razie m3 bo tylko tą zamy :)
    • adaan Re: spotkajmy się 29.04.03, 18:48
      Jestem nową użytkowniczką forum. Temat "spotkajmu się" bardzo mi się spodobał.
      Ciekawa jetem czy do takich spotkań doszło? I czy można do nich dołączyć? Mam
      11-miesięczna córeczkę Julię. Mieszkam w Szczecinie. Znudziły mi się samotne
      spacerki i chętnie nawiązałabym jekieś nowe znajomości!
      Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka