exman 05.01.07, 18:56 Kupiłem największe hiciory the Pretenders za 19.90...ach ta Chrissie, głosem ściąga właśnie ze mnie koszulę, o rany :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kogo to... Re: Byłem dzisiaj w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:02 O której bierzesz prysznic? Dlaczego nie opiszesz więcej faktów ze swego "pasjonującego" żywota? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Byłem dzisiaj w Media Markt 05.01.07, 19:04 Racja, czas na własnego bloga, psia mać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a ja 05.01.07, 19:07 a ja przyjacieli od kilku dni przezywam Gorillaz "Demon days" oraz A Perfect Circle "e Motive e", covery! Mam "Buldoga", ale na później!! Kapiel jutro rano, bo dzisiaj pije... ale zacna whisky i w dobrym towarzystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo to... Re: a ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:08 A na którą przewidujesz mdłości? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: a ja 05.01.07, 19:10 jakie masz dokiekliwe pytanka, a co chcesz w tym telepatycznie uczestniczyć/ Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a ja 05.01.07, 19:11 no co Ty przyjacielu po takiej whisky to co najwyzej przewiduje orgazm jakis... ale wiecej szczegółów jutro! Ale, ale napisz co u Ciebie! Mnie to interesuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: a ja 05.01.07, 19:17 ja nic nie kumam, dlaczego wtórny analfabetyzm w czym. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a ja 05.01.07, 19:24 a tam taki szczegół... jakos mi sie przewidziało ze powinno byc otwarte u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: a ja IP: *.chello.pl 05.01.07, 19:42 jak człowiek jest smutny to pije, a ty andre. Udzieliło mi sie te Twoje smenty,...ej ide se do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a ja 05.01.07, 19:12 Nizła sztuka była z tej Chrissie, ponoć była jedną z najcelniejszych groupies w sensie ilości trafień w największych rockmanów, a tu później, proszę, czarne proste włosy, fender w łapie i wymiatamy rock'n'rolla (middle of the road leci akurat)...u mnie też whiskey ruuulez, ale zaraz idę do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a ja 05.01.07, 19:27 napisz na czym i daj recenzje, mnie interesuje i kilka innych osób, które to przeczytaja i czytaja i daja posta... ja ide pic prosta czynnosc, nie bede recenzował... ale przyjacielu whisky! Whiskey tez lubie... z cola smakuja podobnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a ja 05.01.07, 19:29 Załóż sobie wizytówkę, andreas, załóż :)...jutro napiszę co i jak i z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Short stories 06.01.07, 15:58 Film był o Irlandczykach i Angolach, zimny, mocny i polityczny, pełen przemocy, egzekucji i wrzosowisk...później był wegwtariański rollokebab i dwa piwa w dawnej Remizie, która zamieniła się w ku..dołek. A pomyśleć, że tam, kiedyś, w toalecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Short stories IP: 217.116.110.* 06.01.07, 23:11 ja właśnie z tego filmu wróciłem! Dobry! Mocny! Ja sie nie wstydziłem, jak wszyscy, łez... "Wiatr buszujacy w jęczmieniu" Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Short stories 07.01.07, 16:47 exman napisał: i dwa piwa w > dawnej Remizie, która zamieniła się w ku..dołek. A pomyśleć, że tam, kiedyś, w > toalecie... .. kurcze, to musiało byc jeszcze jak te toalety były nowe. Tak się stoczyła ta knajpa, a było to marzenie życia jednego z właścicieli - Zadymiona i te toalety, brrrr i jak napisał exman, która zamieniła się w ku..dołek. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a ja 05.01.07, 19:09 Miałem juz odłozone Foo Fighetrs "Skin and Bones", ale było uszkodzone opakowanie i zmienic chciałem, ale w konsekwencji zapomniałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Wpuscili cie ? ;-o 05.01.07, 20:10 Przeciez to sklep nie dla ciebie (sadzac z superwpisu na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Wpuscili cie ? ;-o 06.01.07, 16:04 krzysztofsf napisał: > Przeciez to sklep nie dla ciebie (sadzac z superwpisu na forum) O to samo chcialem go zapytac. Widac ochrona kiepsko pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Wpuscili cie ? ;-o 07.01.07, 16:59 A widzieliście najnowszą reklamę siecu Saturna w TV? Facet skacze po torbie od Media. A drugi mówi: co kupowałeś w Media, przeca mówiłem ze to sklep nie dla idiotów. Saturn, sieć "żer dla skner". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: Byłem dzisiaj w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:43 nie idźcie do media portfel mi tam dziś ukradli Odpowiedz Link Zgłoś