Dodaj do ulubionych

Ciuchy ciażowe

24.01.07, 19:16
Witajcie dziewczyny!Gdzie można znależć coś fajnego na ciążę/Byłam w dwóch
sklepach na Małkowskiego i po prostu załamka.Ceny koszmarne , ale jeszcze
żeby faktycznie to było coś sensownego!Proponowane spodnie to horror.Gdzie
można kupić ciążowe dżinsy?
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Ciuchy ciażowe 24.01.07, 19:52
      U nas dość ciężko dostać jednak.
      Spróbuj może w h&M ale mozesz dostać nieciążowe.
      Z pewnością szybciej w H&M czy C&A w Schwedt w Oder Center.
      Też zaopatrywałam się na Małkowskiego.
      A moze kup materiał i do krawcowej aby uszyłą zanieść?
      Pzdr.Gosia
    • musly Re: Ciuchy ciażowe 24.01.07, 21:32
      Ja najfajniejsze ciuchy ciążowe kupiłam na allegro. Bardzo pomocne okazały się
      też lumpeksy :) ale niestety nie w Szczecinie, tylko bliżej miejscowości, z
      której pochodzę.
      W tych sklepach ciążowych nie znalazłam nic ciekawego dla siebie, a ceny -
      szkoda gadać...
      • alis82 Re: Ciuchy ciażowe 24.01.07, 22:08
        Ja kupiłam biodrówki ciążowe w carrefure na Mieszka I. Jest tam sklep z odzieżą
        dla kobiet w ciąży. Mają ubrania bebefield i 9fashion. Polecam.
        • citroenbx Re: Ciuchy ciażowe 11.02.07, 13:16
          Również polecam Be Happy. To chyba jedyny w Szczecinie prawdziwy sklep ciążowy,
          gdzie można kupić modne ciuchy, a nie jak z ciuchbudy czy jakiejś budki na
          rynku. Wiele ciuchów w sklepie na Mieszka mają taniej, niż 9fashion czy
          Bebefield w swoich sklepach internetowych, część oferty można zobaczyć na
          stronie www.behappy.com.pl.
          Cytrynka
    • sylki Re: Ciuchy ciażowe 24.01.07, 22:23
      no na mieszka ale tam nic teraz nie ma same wielkie rozmiary no i mały wybor
      • dorka993 Re: Ciuchy ciażowe 25.01.07, 14:23
        Ja kupowałam ciuszki ciążowe na Tobruku (idąc w kierunku dworca, po zejściu ze
        schodów należy pójść alejką w lewo i z lewej strony mniej więcej w 1/3 znajduje
        się to stoisko, zawsze coś ciążowego jest wystawione na zewnątrz - poza
        bluzeczkami, sweterkami są tam spodnie sztruksowe, dżinsowe i czarne na kancik
        za ok 70 zł). Podobnie na Turzynie widziałam jedno stoisko dla przyszłych mam
        (należy wejść pierwszym wejściem od Carrefure i jest to może z piąte stoisko....
        coś koło tego, również zawsze coś ciążowego wywieszone jest na zewnątrz.
        Przyznam, ze cenki są tam dużo przystępniejsze niż w sklepach.
        • kulka78 Re: Ciuchy ciażowe 11.02.07, 17:45
          Ja polecam allegro. zajrzyj np. na poniższe aukcje i wiele innych
          www.allegro.pl/item164520911_h_m_mama_l_atmosphere_wieksze_biodra.html
          www.allegro.pl/item164522414_george_maternity_spodnie_nowe_44_46_super.html
          www.allegro.pl/item164522503_spodnie_ciazowe_nowe_bluzka_szal_42_rozm.html
          www.allegro.pl/item164522592_tweed_spodnica_mama_licious_chusta_42_44.html
          www.allegro.pl/item164522964_spodnie_mothercare_czarny_jeans_formes_42_44.html
          fajne ciuszki, dobre ceny.
          Pozdrowienia
          • sylki Re: Ciuchy ciażowe 11.02.07, 18:47
            Z tym ze te ciuchy troche wielkie sa. Większość moich koleżanek ma rozmiar
            36/38 wciąży
    • marchewka07 Re: Ciuchy ciażowe 09.05.07, 17:27
      Ubrania ciążowe są też na Turzynie- pierwsza alejka od centrum handlowego (Pan
      ma na zewnątrz wywieszone ogrodniczki sztruksowe, jakoś nigdy nie wpadłam na to
      że to ciążowe)
    • kar123 Re: Ciuchy ciażowe 09.05.07, 20:32
      sklep z mieszka (z carefoura) przeniesony zostal na krolowej jadwigi na odcinek
      miedzy lokietka a narutowicza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka