absztyfikant 24.01.07, 19:51 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3873682.html Mam nadzieje, ze Szczecin jakos Ja uhonoruje, bo w koncu wystepowala na deskach szczecinskich teatrow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.H. [,] IP: 80.53.41.* 24.01.07, 22:14 [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] [,] Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Krystyna Feldman ['] 24.01.07, 22:16 To przykra wiadomość. Ty jednak mogłbyś zdobyć sie na chwilę osobistej zadumy, a nie martwić sie jak zachowa się Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Krystyna Feldman ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:58 Bardzo lubiałem Feldmanównę. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Krystyna Feldman ['] IP: *.chello.pl 25.01.07, 02:54 Byłem bardzo młody, kiedy dowiedziałem się do jednego polonisty,że w Szczecinie był fanclub miłośników Krysi Feldman. Bardzo mu zazdrościłem. Często w ostatnich latach krążyłem po Poznaniu, ale moja fascynacja była w okolicy Sławy Kwaśniewskiej. Uwielbiam ją. Mogłem porozmawiać z Krysią , ale uważałem, że jest niezniszczalna i zawsze bedę mógł się ją spytać jak wspomina Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krystyna Feldman ['] 25.01.07, 07:17 Masz rację ,ja również miałem wrażenie, że Feldmanowa była naturalną częścią krajobrazu. Bez niej drugi plan traci na ostrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Wieruszewski Re: Krystyna Feldman ['] IP: *.unregistered.net.exatel.pl 25.01.07, 14:27 A ja Ją widziałem 8 lipca 2005 r w Karlowych Warach jak zmierzała na rozdanie nagród na galę. Byłem z Niej dumny i ze wszystkich twórców "Mojego Nikifora". Jedna z jurorek z Francji aż przyklęknęła, by oddać Jej cześć i szacunek! Więcej takich osób i więcej triumfów polskiego kina! Odpowiedz Link Zgłoś