Dodaj do ulubionych

Serwis samochodowy

08.02.07, 20:41
Mam fiata uno i ostatio parę przebojów z autoryzowanym serwisem. Mam już po
dziurki w nosie. Drogo i wcale nie profesjonalnie.

Wiem, wiem - fiat uno to żaden bajer, ale dla mnie to podstawowy środek
transportu i raczej nie zanosi się na zmianę, więc dbam o niego, zwłaszcza,
że nie jest stary: rocznik 2000 i zaledwie 30 tys. przebiegu.

Znacie jakiś dobry, fachowy serwis w Szczecinie, gdzie będę obsłużony
szybko i rozsądnej cenie i nikt mnie nie oszuka? Acha, i serwisują takie
samochody jak mój fiat.

A może takich nie ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: borewicz72 Re: Serwis samochodowy IP: 81.190.125.* 08.02.07, 21:33
      Zdecydowanie polecam ABC na Ku Słońcu!
      Szybko, profesjonalnie i co najwazniejsze można stać przy naprawie!
      • Gość: hipcio Re: Serwis samochodowy IP: 212.14.60.* 13.08.13, 18:54
        Tez polecam ABC :)
    • Gość: Tomasz Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 12:57
      Uno to prosta konstrukcja każdy mechanika zna się na ich serwisowaniu...do ASO nie opłaca się jeździć. Ja mój samochód serwisuje w autokorbas tutaj link do strony. Polecam ten serwis tanio naprawiają a do tego bardzo szybko
      • Gość: Karol77 Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 22:30
        Każdy chyba ma swój ulubiony serwis samochodowy. Ja sobie upatrzyłem ten i nie ma teraz mowy, żebym pojechał gdzie indziej :D
        • Gość: Vlad.H. Re: Serwis samochodowy IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 16.08.13, 00:06
          jak dojezdzasz do Wroclawia ze Szczecina jak maz zepsuty samochod - na lawete?

Zmiane oleju tez robisz we Wroclawiu?
          • Gość: lllll Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 22:30
            no jasne
        • Gość: lecik Re: Serwis samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.13, 15:39
          W Szczecinie polecam NordGlassa. Punkt mają przy ul. 26 kwietnia 79. Działa od pon. do pt. 8:00-16:00.
        • Gość: Radek Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 13:40
          Polecam firmę produkującą zabudowy samochodów serwisowych. Genialny pomysł na własny biznes. warsztat-mobilny.pl
    • hsps Re: Serwis samochodowy 13.08.13, 19:34
      Odradzam warsztat Piatka (nie pamietam nazwy ulicy, rownolegla do Kolumba, w strone Odry). Zdzieraja kase i chyba tez nie za bardzo sie znaja. Polecic nic nie moge bo warsztaty to troche loteria. Nie wiesz, ze glowny spec wlasnie odszedl i juz wpadles.
    • Gość: Romek 40 Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:23
      Ja nie grzebie w aucie wszystko serwisuję sobie sam w serwisie www.autowacholc.pl/ dbają także o moją blacharkę , od blacharstwa po lakiernictwo
    • Gość: Ania 18 Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:32
      Ja moje auto kupiłam w autodlaciebie.eu/ i tam go też serwisuję , jestem bardzo zadowolona z cen i napraw jako kobieta sie na autach nie znam a tam zawsze mi pomogą...
    • Gość: eloeleoelo Re: Serwis samochodowy IP: *.ip.telfort.nl 31.08.13, 01:00
      haaha w cenie uno to ja komplet opon kupuje
    • Gość: Vlad.H. reklama - do skasowania IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 05.06.14, 19:57
      jw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka