Gość: kasia IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 29.04.03, 19:37 Czy jest tam ktos kto pamieta ta szkole? co jest grane, przeciez bylo nas duzo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manka Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.teledisnet.be 08.02.04, 16:28 Ja pamietam te szkole a najlepiej Basie Wos i Franka niewspomne o prof. Zydzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.04, 20:46 witam ,mozesz mi powiedziec o jakie Technikum ci chodzi? Ba ja chodzilem w slawnie ,ale stracilem kontakt z koleganmi. Zycze powodzenia i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 14.04.04, 19:50 witojcie ja chodzilam do tmw w szczecin -dabie w latach 1983-88. maja wychowawczynia byla p.mikulska, wspaniala babka. oczywiscie ze pamietam basie wos, stasia plute, zydka, kielskiego, staniewicz, pipete, franka. byly to naprawde piekne lata. pozdrowienia dla wszystkich kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajcar Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:55 Witam,pamiętam wszystkich profesorów i nie zapomne tych chwil razem spędzonych.Fajny był też internat i pomieszkiwanie w nim.Wspólne kolacje i śniadanka.Nauka własna to było to...dużo się nie nauczyliśmy.Pozdrawiam wszystkich.Grajcar Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Technikum Melioracji Wodnych 09.05.05, 15:00 Życki się nazywa. ooo właśnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.16, 09:55 Moi rodzice kończyli tą szkołe ,( Szczecin - Dąbie) a o prof. żydzkim słyszałem z opowiadań nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.teledisnet.be 18.04.04, 17:23 Jak fajnie ze ktos pamieta tych wszystkich wspanialych ludzi. Ja chodzilam tam do 89 . Moze sie znamy zwidzenia Kasiu.Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 18.04.04, 20:42 napewno sie znamy, tak jak mowisz z widzenia, bo przeciez w melioracji nie bylo duzo dziewczyn. wyglada na to ze ty bylas w kasie woski. czy chodzilas do klasy z teresa, no i teraz wylecialo mi jej nazwisko z glowy, wojtas albo wojtys? pozdrowienia z californi kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.teledisnet.be 25.04.04, 19:18 Mowi mi to nazwisko ale nie byla ona w mojej klasie .Ja bylam w klasie Zydzkiego. Pozdrowienia Z Belgii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 27.04.04, 01:17 ja zrozumialam ze ty skonczylas w 1989? bo ja ukonczylam te szkole w 1988 w klasie Mikulskiej. daj znac. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.teledisnet.be 28.04.04, 16:08 nie skonczylam tej szkoly w listopadzie 89 wyjechalam do Belgii bylam w 4tej klasie Czy ta Teresa nie tanczyla tanca ludowego pozdrowienia Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: 142.204.73.* 08.12.04, 18:05 ja co prawda nie chodzilem z wami do tego technikum ale za to skonczylem TMW w gizycku moja ksywka HADEK lub HADZIA jezeli kiedys kto klwiek zawita na to forum kto mnie pamieta to prosze o kontakt 647 280 7747 lub 416 24133 96 to sa telefony w Kanadzie tak ze trzeba wybrac kierunkowe moje imie i nazwisko - DARIUSZ HADZIEWICZ tak na marginesie to pare lat przepracowalem w firmie geodezyjnej tu w Toronto aktualnie jestem w szkole pozdrawiam Darek (hadzia) z TORONTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:58 hej -ja skończyłem TMW w 83r-wychowawczynią była barbara Woś-piekne czasy-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 05.01.05, 20:18 ja zaczelam w 1983 to sie pewnie nie znamy, ale ja tez w klasie mialam "lysego". bardzo dobrze pamietam p. wos, swietna nauczycielka i osoba. moja wych. byla Mikulska-super. pozdrowienia z californi kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:07 No tak-ja kończyłem a Ty zaczynałaś edukacje -:) tak to prawda -jak teraz człowiek spojrzy w stecz to naprawde ci nauczyciele mieli cos w sobie. Była inna atmosfera niż teraz. A co Ciebie wygoniło aż do californi -:) Ja mam na imie Hubert- a moze pamiętasz Ize - jak Ty chodziłaś do 1 klasy to ona chyba w III lub w IV TMW. Pozdrowionka z Polski -:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Technikum Melioracji Wodnych 09.05.05, 15:07 Cześć Hubert, ja i Ciebie pamiętam i Izę. Krótko, ale chodziałam z nią do klasy. Pozdrawiam. A jeśli -Iza była w I aTy w IV ? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:42 Witam beata-:) Ciesze się ,że w końcu ktoś znajomy, kto pamięta-:) Ale czemu krótko chodziłas? ,chodziłas do TMW czy do rachunkowości ? Pamietam Marzene- ale nie wiem czy to Ty -:) Może wiesz co porabia Iza -ja jej nie widziałem hmmmm 20lat -;) Co Ty teraz porabiasz? Pozdrowionka _:))) jak masz gg tp może porozmawiamy kiedys? Do miłego-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:45 Przepraszam - pomyliłem imię zamiast Beata napisałem Marzena-:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Technikum Melioracji Wodnych 10.05.05, 10:55 eee, może nie. Iza przyjaźniła się z Marzeną z trr. Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Technikum Melioracji Wodnych 10.05.05, 10:53 Hejka, jakie krótko?! bardzo długo. Zaczęlam TMW , kiedy byłeś w IV klasie, chodziłam z Izą do klasy , Renią Kulką.... itp. O Izie wiem tylko że zaraz po 5 klasie wyszła za mąż, a teraz nie mam pojęcia co się dzieje. Ale słyszałam coś o zjeździe, może trochę towrzystwa się zbierze. Na poprzednim chyba nie było nikogo z Twojej klasy. Ale byli klasę wyżej i niżej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:17 Hej_:) No wiem - pamiętam Ciebie doskonale -:))) Pewnych osób i sytuacji się nie zapomina. A jak Tobie się powodzi teraz w życiu- co porabiasz ?? My mieliśmy zjazd w tamtym roku i 2003 r. na 20-lecie ale tylko samej naszej klasy. Jezeli coś bedziesz wiedziała o Izie -prosze daj znać -:))) Pozdrowionka -:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2302 Re: Technikum Melioracji Wodnych 14.12.20, 23:10 bylem w twojej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.de 27.01.05, 11:08 Witam wszystkich doszłych i niedoszłych meliorantów z całej Polski i Świata. Jestem absolwentem TMW w Gdańsku i zachęcam do dowiedzin małej witryny internetowej absolwentów z lat 80-tych: tmw.digicol.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.teledisnet.be 02.05.05, 16:32 Brukselii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:11 Hmmmmm- Marzena co w Brukselii -:) Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Technikum Melioracji Wodnych 01.07.05, 13:46 może podciądniemy TMW do góry, jest tu ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 11.07.05, 00:12 ja od czasu do czasu tu zagladam, z nadzieja ze moze ktos z mojej klasy sie odezwie? matura 1988, klasa p. Mikulskiej. pozdrowienia z californi kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 09.10.05, 10:09 KASIA ja tu jestem, a od dziś będę częściej. Słyszałem o planowanym w 2006 zjeździe całego rolniczaka więcej się dowiem od J.Skraburskiego (nauczyciel mechanizacji po Misiu, pamiętasz?) Prowadzi naukę jazdy, często się widzimy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekMAT88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 09.10.05, 20:35 Był w tej super szkole zespół taneczny TAŃCA LUDOWEGO prowadzonego przez p.WOLSKĄ z PYRZYC super atmosfera,i ludzie(gdzie jesteście)pamietacie DOŻYNKI .POZDRAWIAM klasę p.MIKULSKIEJ całą a szczególnie:faziego,stasia,ARKA.T- czarnego.łysego,człope,radzika-siwego'Roberta.A'grajcara,miśka no cały interek ORAZ cąłą klasę83-88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 12.10.05, 22:40 Czesc Jurek czy to TY Jurek Jagodzinski? bo innego w naszej klasie nie pamietam. juz stracilam nadzieje ze ktos sie odezwie. serdeczne pozdrowienia z californi Kasia S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 13.10.05, 20:03 Pewnie, ze to ja! Pozdrawiam z jesiennego Szczecina a jak pogoda w Californii? Pamiętasz wspólne ognisko u Ciebie po maturze, bo mam parę zdjęc z naszą klasą a te z ogniska jak oglądają moi synowie to się śmieją,że ojciec kiedys był taki młody:D Ostatnio spotkalem Arka T i umówiliśmy sie że odwiedzi mnie z Fazim, którego też nie widziałem od matury. Już chyba nikt z nas nie pracuje w zawodzie, a kanały szuwarami zarosły. e-mail: yerzyk@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 14.10.05, 21:13 JAK spotkam kogoś z TMW namówie na FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajcar Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:09 Zaraz do Ciebie napiszę i wyśle Ci kilka wspaniałych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:31 WITAM WSZYSTKICH MELIORANTÓW...DOSTAŁEM ADRES TEJ STRONY OD GRAJCARA,,,POGADALISMY SOBIE OSTATNIO PRZEZ SKYPA.CORAZ WIECEJ LUDZI SIĘ ODZYWA Z NASZEJ KLASY,,JEST TO SPOWODOWANE DOSTĘPEM DO SIECI.BARDZO FAJNIE,,, POWIEM TAK :PO SPOTKANIU KLASOWYM U KRYSI,UTRZYMUJĘ KONTAKT Z ARKIEM,FAZIM,GRAJCAREM,AUGUSTEM,ELĄ,WIOLETKĄ,Z KRYSIĄ P.,CZASEM ODPISZE KASIA STELMASZCZYK I DAWNO NIE PISAŁ CZŁOPA,,DLA LUDZI KTÓRZY CHCĄ ZE MNA KORESPONDOWAĆ PRZEZ INTERNET PODAJĘ ADRES,, jacekg@life.pl SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAM PA PA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 19.12.05, 20:28 Czolem Melioranci Fajnie ze ludzie czytaja nasze e-mails. Jacek serdeczne pozdrowienia szczegolnie dla Ciebie, bo Ty zawsze cos tam do mnie "skrobniesz". Teraz musze leciec ale sprobuje napisac do Ciebie pozniej. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajcar Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:05 Cześć Jurek , co się z Tobą teraz dzieje, co porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajcar Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:04 Cześć Jurek Ogórek , co teraz robisz?Słyszałem , że w pewnym okresie czasu byłeś nauczycielem muzyki..to prawda?Pozdrawiam .Grajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 15.12.05, 22:07 Cześć Piotrek! Co porabiasz, nadal uprawiasz pieczarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 16.12.05, 01:33 Witajcie Panie i Panowie z Melioracyjnego Grona!!! Wesolych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku 2006 dla Wszystkich znajomkow i Waszych Rodzin sklada kasia stelmaszczyk (kiedys stankiewicz). p.s. moze do zobaczenia w przyszlym roku. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony wody Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:38 Czy zdajecie sobie sprawę z tego jaką potworną krzywdę wyrządziliście w tym Kraju. Coprawda Wasza wina jest mniejsza, bo dyrektywy wydawali partyjni debileale ale doprowadziliście nasze ziemie do zestepowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 21.12.05, 20:36 Ale ja też staram się nie odwodnić.NIEMIEJ DONAS pretensji tylko bracie kop i nawadniaj[albo siebie].PozdrawiamTMW SZCZECIN-DĄBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 21.12.05, 20:40 OJ SPACJA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony wody Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:18 Gratuluję tak inteligentnych meliorantów. No, może choć kilkoro z Was jest mądrzejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:16 No stary ...jak ktoś nie chce grzecznie sobie pisać na tej stronie ,,to niech chociaż da innym sie wypowiedziec,,a jak taki jestes inteligenty (przynajmniej tak twierdzisz) ujawnij się kim jestes i skąd piszesz ,,,,bo nick "spragniony wody "to nic nam nie mowi ,,,a przynajmniej trąca myszką,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony wody Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:42 Eeeeech! Kochani. Przecież pisałem, że nie obwiniam was wszystkich. Tylko tych, któerzy mieli tu decyzyjne stanowiska. Czy nie uważasz, że Polska została osuszuna w sposób kretyńsi? Z racji zamiłowań przyrodniczych przebywa dużo w terenie. Widzę jkae nieprawdopodobnie obniżył się poziom wód gruntowych. Bajorka, oczka wone, w których (chyba wiesz) jest setki, tysiace swoistych form życia zostały zmeliorowane z zacięciem godnym zwalczania wrogów PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 23.12.05, 01:04 hey, pragnacy wody! jezeli znalazlbys troche czasu i zapoznal sie z z moim pierwszym e-mail zrozumialbys moje intencje na rozpoczecie tego watka. poza tym, to sa SZKOLNE WSPONMIENIA, rozumiesz? haaaa? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:20 Pan,ktory chce stworzyc sobie (za nasza pomoca) wodny swiat,,napewno zabladzil wchodzac na ta strone...musimy mu wybaczyc,,,to sie napewno juz nie powtorzy ,,prawda drogi PANIE SPRAGNIONY..ale ja dzis nie o tym...Chciałbym bardzo serdecznie zlozyc wszystkim meliorantom ,moc najserdeczniejszych zyczen z okazji Swiat Bozego Narodzenia.Szczegolne zyczenia dla naszej calej klasy 83- 88...TMW Szczecin-Dabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr. wody Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:15 Hey Kasiu! Ty chyba też do końca mnie nie zrozumialaś. Tego nierozsądnego osuszenia pięknych, podmokłych terenów nie przypisuję wyłącznie Wam. Piszę przecież, że to debilowaci komuniści lecieli wg. rozdzielnika. No chyba, że ktoś z Was zaszdł na dyrektorskie stanowisko i konsultował się w KW PZPR. A może jeszcze teraz Twoi Koledzy po fachu mogą coś pozytywnego zrobić dla przywrócenia choć w części równowagi biologicznej należnej naszej krainie klimatycznej? Łczę najlepsze Świąteczne Życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 24.12.05, 18:19 Hello Nadal uwazam ze mialam racje, tylko dlatego ze wiem ze zaden z moich kolezanek i kolegow nie pracuje "fachu" wesolych swiat kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr. wody Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:21 Hej Kasiu! Dziękuję za życzenia. Ja życzę Ci pomyślności w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:09 spędzam Swięta w gronie rodzinnym a w Sród nich jest kilkoro meliorantów nie wiem czy chodzili z wami do klasy ale śpiewali fajna piosenke nie wiem czy dobrze zapamiętałem słowa ale zaczynała się tak Bo my melioranci to coś tam wielki osusza bagna i butelki chyba tak to było jeżeli znacie to dajcie znać bo oni nie mają jeszcze internetu a dam im znac że kogos znalazłem z ich szkolnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:13 TO MASZ SZCZĘŚĆIE ,BO TO MÓJ KOLEGA GRAJCAR Z KLASY NAPISAŁ TEKST DO TEJ PIOSENKI I STAŁA SIE ONA HYMNEM MELIORANTÓW NA CAŁYM SWIECIE,,,POZDRAWIAM HEY HEY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:53 nie słyszałem go w całym swiecie lecz na spotkaniu rodzinnym i jeszcze taki jakieś docinki KUBA BOGUCKI KUPIŁ ZIEMIE dzień internetowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:04 SŁYSZAŁEM RÓWNIEŻ O DNIU INTERNATOWCA,,WPRAWDZIE NIE MIESZKAŁEM W INTERNACIE ,ALE O TAKOWYM SŁYSZAŁEM,,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 27.12.05, 16:59 Dzień internatowca- prof.Bogucki odpytywał z fizyki chłopaków z internatu(stąd słynne powiedzenie prof. Wiery od geodezjii)bo miał dużo szklarnii. Ale kiedyś w poniedziałek gdy przepytał internatowców a reszta klasy była cała happy przyłożył do okularów lupę/szkło powiększające/ i dodał- A teraz ci co najczęściej przebywają w internacie, co tyczyło poprawek przed semestrem. Był okres, że prof. Bogucki był opiekunem/wychowawcą w internacie i doskonale wiedział o stanie naszej wiedzy. Ale generalnie to był fajny facet- nikomu krzywdy nie robił. Pozdrawiam pana profesora Boguckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:04 Pan Bogucki był moim wychowawcą. Bardzo miło go wspomonam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:08 Czy jest ktoś na forum z klasy Pana Boguckiego ( matura 1979 r.) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:36 i jak melioranci coś wam sie temat wyczerpał chyba mało macie wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:30 PANIE LUB PANI "nn" WHO ARE YOU ??My przedstawilismy sie i chociaz podalismy swoje Imiona lub ksywy...a Ty kim jestes oprucz nn....wypadało by sie ujawnić ,,,czy jednak NIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 05.01.06, 18:15 Hey Jacek popieram Cie co do ujawnienia tozsamosci "nn". mam jednak wrazenie ze jest to ktos z naszej klasy lub z klas z ktorymi mielismy "studniowke". "nn" nie daj sie prosic!!! Jacek dzieki za zyczenia noworoczne, Tobie i Twoim najblizszym tez zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, i moze do zobaczenia w lato. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:54 może i się znamy tak jak to w tej piosence "znamy sie tylko z widzenia a jedno o drugim nic nie wie" a co do studniówki to za moich czasów była w Zamkowej z tego co pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 05.01.06, 21:25 zamkowa 1988, chyba dobrze pamietam? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Jacek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: 213.155.185.* 10.01.06, 22:19 Jeżeli to naprawdę Ty Picek to pozdrawiam Cię. Frontmen Herriotów. Kiedyś razem graliśmy bluesa. Kilka razy. To były czasy. Słyszałem, że nagraliście płytę z Kubasińską. Daj znać. Podaj Ci swojego e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:43 Tak ,to naprawde ja...A plyte z Mira Kubasinska nagralem grajac w kapeli Quo Vadis ,,Gralem tam ok 12-u lat i nagralem ok 7-miu plyt.Napisz mi jak sie nazywasz ,,bo ,ze razem gralismy bluesa to nic mi nie mowi...Zespol Heriot ,to byl bardzo krotki epizod i troche smieszny,,,uczylem sie tam grac na gitarce...Ale czasy byly fajne ,,,,---,,,TO FAKT moj e-mail to jacekg@life.pl Pozdrawiam cala swoja klase TMW 83-88 .....Siemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:18 wspomnienia zdrenowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 06.01.06, 22:40 moze Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.acx.pl 12.01.06, 19:37 Pozdrawiam wszystkich ''MELUSIÓW z Dąbskiego TMW szczególnie matura88.JACUŚ dzięki za sylwestrowe fajerwerki.ale nasi na mundialu też OK.Jadę na 2 tygodnie do Zakopca oddymić płuca od Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:19 skonczylam trr ale pamietam ludzi z twm podajcie mi stone naszej szkoly buzialki zamkowa to byla studniowka!!!!!!!20-01 -1989 wow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek (PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:55 SIEMNAKO ,,,JAK SIE NIE WIE O CZYM PISAĆ ,,TO SIĘ PISZE O POGODZIE ,,,,U NAS W SZCZECINIE DZISIAJ ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:04 22 wrzesnia jest zjazd szkoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.06, 17:32 witam ja tez uczylem sie w Tech. Mel. w bialymstoku w lat 1976-1981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: 83.18.220.* 22.09.06, 15:39 Dziś spotkanie wszystkich w szkole. Ciekawe ile nas będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.stargard.mm.pl 22.09.06, 20:51 I jak wrażenia po spotkaniu na Portowej? niestety nie moglam być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.szczecin.mm.pl 23.09.06, 17:54 Hmmm, spotkanie się odbyło. Szkoda tylko że to w piątek, sobota chyba byłby lepsza. Ludzi baardzo dużo, szczególnie z rachunkowości. Melioracja w tym roku słabo dopisała, ale osób trochę tez było. Hubert, pytałeś o Izę, była. Rozmawiałyśmy - o Tobie też, uszy piekły? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.szczecin.mm.pl 23.09.06, 21:18 Mój tato był. Melioracja ('71-'76). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:11 hee no może piekły- chciałem być ale miałem akurat wesele. Teraz to dopiero żżera mnie ciekawość o czym tam rozmawialiście -:))) Chciałbym się spotkać ale nie mam kontaktu z Izą -szkoda-:( A nie było z melioracji tylu osób bo mało kto o tym wiedział. Pozdrowionka dla wszystkich znajomych-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No co jest??? Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:21 Odbył się zjazd szkoły i zero wrażeń na forum-hmmm. Odezwij się bo naprawde mi uszy pieką aż do dzisiaj-:)))może na adres hubwar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:14 Ja nie byłem i barrrrrrdzo żałuje.Pozdrawiam rocznik matura88 klasa pani Mikulskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 28.10.06, 05:06 Czesc Jurek Pozdrowienia przyjete i wyslane rowniez a Twoim kierunku kasia s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:08 witam wszystkich bylam na zjezdzie bylo super!!!! niepowtarzalna atmosfera, konczylam rachunkowosc ale was tmw bylo tez duzo! hubert czy my nie klikalismy na czacie? odezwij sie mala304@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 22.12.06, 03:44 Witajcie Chcialabym zlozyc wszystkim "Meliorantom" ,z Dabia i nie tylko, moc zyczen zdrowia i szczescia z okazji Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku kasia (TMW 1988) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:21 hej Aga chyba klikaliśmy wysłałem maila ale sie nie odzywasz -pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:43 hejka hubert tak wiem sorki ze nie odpisalam ale utro sie za to zabiore -obiecuje!!!a tak na marginesie teraz w szkole na portowej uczy sie moj syn:) pozdrawiam i czekaj na emaila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:43 POZDRAWIAM wszystkich melusiów ,a szczególnie rocznik MATURA88.Jakoś cicho na forum.WESOŁYCH zbliżających się ŚWIĄT WIELKANOCNYCH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dsl.scrm01.sbcglobal.net 03.04.07, 19:00 Czesc Jurek Jak sie masz? Serdeczne zyczenia zdrowych i wesolych Swiat Wielkanocnych, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa przesyla dla wszystkich "melusiow" kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.chello.pl 10.04.07, 21:23 Dzisiaj spotkałem przypadkiem WIOLETTĘ z naszej klasy.Mimo że dużo osób mieszka w Szczecinie to ciężko się spotkać.Mówiła że byłaś w POLSCE zeszłego roku,a teraz przyjedzie PAWEŁ.P I chciałby zorganizować spotkanie.Pozdrawiam JUREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.chello.pl 23.07.07, 15:09 Nic nie słychać na melioranckim froncie? To ja pozdrawiam, właśnie wróciłem z Warszawy a jutro jadę do Zamościa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK88 Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:16 Serdeczne życzenia Świąteczne dla wszystkich absolwentów TMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek(PICEK) Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 17:39 Witam wszystkich "osuszających butelki" z klasy 1983-1988 Melioracji,powstała fajna nowa stronka na której można się "zapisywać" do swojej klasy,,podaję link: www.nasza- klasa.pl/school/67832/19 Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2302 Re: Technikum Melioracji Wodnych 14.12.20, 23:12 osuszylem nie jedna butelke z toba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bukraba Re: Technikum Melioracji Wodnych 01.10.15, 21:16 Rachunkowość Rolna to była po drugiej stronie "podwórka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.15, 17:11 Jestem absolwentem z roku 1959 Szczecin-Zdroje mam na imie Adam- moze ktos sie odezwie- ostatnio bylem w szkole w 1986 - spotkalem prof Kielskiego obaj sie poplakalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2302 Re: Technikum Melioracji Wodnych 14.12.20, 23:13 zmarl niestety wspanialy czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycek Re: Technikum Melioracji Wodnych IP: *.centertel.pl 12.05.16, 13:31 Cześć. Ukończyłem. TWM w Szczecin Dąbiu. w 1960 r. Czy ktoś. jeszcze z tego rocznika żyje. Odpowiedz Link Zgłoś