Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 30.05.03, 20:09 A jak macie znajomych co pracy z przygoda szukaja to powiedzcie im o tej ofercie !!!!! www.chron.com/cs/CDA/ssistory.mpl/front/1930268 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 30.05.03, 20:47 skuter poleci tylko wtedy, jak mu pozwolą rower zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! IP: 64.9.159.* 30.05.03, 20:59 jottka napisała: > skuter poleci tylko wtedy, jak mu pozwolą rower zabrać Ale za to jak to brzmi: leci se skuter na rowerze w wachadlowcu !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 30.05.03, 21:05 i za prawo do takiego tekstu nasa będzie musiała mu grubo ponad te 100tys dolarów dać i może małe startowisko rakietowe w dąbiu postawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! IP: 64.9.159.* 30.05.03, 21:18 jottka napisała: > i za prawo do takiego tekstu nasa będzie musiała mu grubo ponad te 100tys > dolarów dać > > i może małe startowisko rakietowe w dąbiu postawić Oj pewnie sie skuti obrazi ale wlasnie sobie przypomnialem Muppet Show i odcinki pt. SWINIE W KOSMOSIE ;-))))) pt ale przecie Scooter w mapetach tez wystepowal, w takiej zielonkawej kurtce i pare czerwonych wlosow na czubku glowy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 30.05.03, 21:37 mapetowy skuter był blund, a nasz ciemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! IP: *.dsl.hstntx.swbell.net 31.05.03, 12:47 jottka napisała: > mapetowy skuter był blund, a nasz ciemniejszy > No jak to je blund to ja jestem swiety..... images.google.com/images?q=muppet+show+scooter&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 31.05.03, 21:12 a ja pamiętam, że blund i co? nie będziesz mi dziecięcych wspomnien poniewierał :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 02.06.03, 08:16 jak bede chcial popelnic seppuku to sobie wezme widelec albo lyzke do opon nie potrzebuje do tego NASA i latajacych spodkow sami sie wystrzeliwujcie w powietrze a jesli chodzi o mapetowego skutera to nikt z was nie zauwazyl jaki jest jego glowny atrybut Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 02.06.03, 08:23 dla mnie też nasa nie nada bo jeszcze takiego promu nie wymyślili co by się uniósł w górę sumując swoją masę startową z masą poobiednią franka skuter70 napisał: > a jesli chodzi o mapetowego skutera to nikt z was nie zauwazyl jaki jest jego > glowny atrybut ten sam??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 02.06.03, 12:21 jottka napisała: > a skąd jaktoskąd? z kinola pszesz skuti to gonzo a coś mi się przypomina że gonzo70 wylatywał z armaty Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc ReJottka/Skuter70 02.06.03, 12:26 Czy wy przypadkiem nie jestescie rodzenstwem? tak cos mi sie w pijackim widzie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ReJottka/Skuter70 02.06.03, 12:46 pania red przeciez znasz to powinnes wiedziec czy ma blizniaka ps ale ja jestem ladniejszy i mlodszy Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc /Skuter70 02.06.03, 12:49 oczywiscie skuti, tylko plec masz paskudna... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ReJottka/Skuter70 02.06.03, 12:52 skuter70 napisał: > ale ja jestem ladniejszy i mlodszy zobaczysz, wszystko powiem mamie! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ReJottka/ 02.06.03, 12:54 jottka, cholera jasna, ty mow mi a nie mamie! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ja poprosze o czas 02.06.03, 12:58 bo musze uzgodnic z jotka zeznania a w sprawie pci to juz starozytni poganscy grecy twierdzili , ze naprawde piekny moze byc tylko mezszczyzna a jotka zeby byc ode mnie ladniejsza musi wstac godzine wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja poprosze o czas 02.06.03, 13:07 skuter70 napisał: > bo musze uzgodnic z jotka zeznania a co za to dostanę? > a w sprawie pci to juz starozytni poganscy grecy twierdzili , ze naprawde > piekny moze byc tylko mezszczyzna zwłaszcza jak oceniający jest z gatunku kochających inaczej > a jotka zeby byc ode mnie ladniejsza musi wstac godzine wczesniej i schowac ci maszynkę do golenia Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ja poprosze o czas 02.06.03, 13:11 ja swarowi odpowiadac nie bede bo potem znowu dostane za kare zupe mleczna brrr Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Odpowiedz prosze 02.06.03, 13:11 nie potraficie odpowiedziec krotkim , gromkim, zolnierskim; TAK lub NIE? Gaduly opetane... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Odpowiedz prosze 02.06.03, 13:23 mamusia nas zleją za rozpowiadanie tajemnic rodzinnych a skuter już śpi w ogródku :( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 niestety nie udalo nam sie uzgodnic stanowisk 02.06.03, 13:23 ja chcialem powiedziec prawde a ona chce krecic jak to kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: niestety nie udalo nam sie uzgodnic stanowisk 02.06.03, 13:28 dobra, dajcie se spokoj. Wybaczam wam pelen laski i wyrozumienia dla smiertelnych i ich malych sekretow... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Jotus 02.06.03, 13:27 zwłaszcza jak oceniający jest z gatunku kochających inaczej '''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie zgodze sie z tym stwierdzeniem, kazdy czlowiek wrazliwy potrafi docenic urode..i piekno, z wyjatkiem szczecinian; oni nie potrafia wyrazic dezaprobaty dla szpetoty i podniecaja sie tanim blichtrem... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Franekk ,Skuti zobaczcie jaka oferta !!!! 02.06.03, 12:43 nie pytałam, skąd jest skuter, tylko protestowałam przeciwko temu samemu atrybutowi niektórzy to czytac w poniedziałki nie umieją :( Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc jottka, przechero! 02.06.03, 12:46 zgadlem czy nie? tylko uczciwie, po pogansku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Swinie nie w kosmosie !!! IP: 64.9.159.* 02.06.03, 13:30 To ja wam taka fuche wygrzebalem i nikt nie chce polatac??!! Skandal !!! Swarka to ja rozumiem on juz fuche ma.....szwedzki kucharz ( jak scooter , zez mapetow) a i elokwencja tez ta sama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swinie nie w kosmosie !!! 02.06.03, 13:33 Gość portalu: JACEK napisał(a): > To ja wam taka fuche wygrzebalem i nikt nie chce polatac??!! > Skandal !!! Swarka to ja rozumiem on juz fuche > ma.....szwedzki kucharz ( jak scooter , zez mapetow) a i > elokwencja tez ta sama ;-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Chcesz latac to fuck off, czy tez take off i nie zapomnij wyjac palcow z nosa bo zwiekszasz opor powietrza. Najlepiej bedzie jak rece wsadzisz do kieszeni, ale nie baw sie czlonkiem, baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Swinie nie w kosmosie !!! IP: 64.9.159.* 02.06.03, 13:35 swarozyc napisała: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > To ja wam taka fuche wygrzebalem i nikt nie chce polatac??!! > > Skandal !!! Swarka to ja rozumiem on juz fuche > > ma.....szwedzki kucharz ( jak scooter , zez mapetow) a i > > elokwencja tez ta sama ;-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Chcesz latac to fuck off, czy tez take off i nie zapomnij wyjac palcow z nosa > bo zwiekszasz opor powietrza. Najlepiej bedzie jak rece wsadzisz do kieszeni, > ale nie baw sie czlonkiem, baranie. > > Blubanonemanodugechoma denowerutle sokanedaraja epodameno wylpdegonade.......itd itd itd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Swinie nie w kosmosie !!! 02.06.03, 13:33 najlepszy i tak byl fazi u mnie w pracy tez jest taki jeden ale pierwowozoru to przynajmniej bylo mi szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Swinie nie w kosmosie !!! 02.06.03, 13:38 skuter70 napisał: > najlepszy i tak byl fazi > u mnie w pracy tez jest taki jeden > ale pierwowozoru to przynajmniej bylo mi szkoda o!! fazi to ja, jestem taki miły kochany i mięciutki jeszcze tylko jakaś fajna miss pigi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Swinie nie w kosmosie !!! IP: 64.9.159.* 02.06.03, 13:39 skuter70 napisał: > najlepszy i tak byl fazi > u mnie w pracy tez jest taki jeden > ale pierwowozoru to przynajmniej bylo mi szkoda Eee tam....najlepsi to byli balkoniarze Statler i Waldorf ;-) Odpowiedz Link Zgłoś