Gość: ania IP: 80.54.123.* 16.06.07, 09:43 napiszcie mi proszę ile w Szczecinie mogę zarobić w ochronie ? posiadam licencję...przez telefon nie chca powiedzieć a jechać tylko po to żebysię dowiedzieć o marnej stawce nie chce mi się.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miela Re: ochrona 16.06.07, 11:41 Z tego co wiem, niewiele. Chyba z 5 zl za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: ochrona IP: *.chello.pl 16.06.07, 12:49 Może Ty masz licencjat, a nie licencję. Baba w ochronie, heheheh. Co Ty chcesz ochraniać. Stoisko z podpaskami chyba. Pierogi lepić, a nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl 17.06.07, 18:08 gupi gupku,jest licencjat i są licencje ...np. dopuszczające do wykonywania danego zawodu...a dziewczyna w ochronie jak najbardziej...a co do stawek to przyjeżdżaj do świnoujścia- jest firma co płaci nawet 11zł.na godzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
gupek.szczecin Re: ochrona 17.06.07, 18:12 Gość portalu: don napisał(a): > gupi gupku,jest licencjat i są licencje ...np. dopuszczające do wykonywania > danego zawodu...a dziewczyna w ochronie jak najbardziej...a co do stawek to > przyjeżdżaj do świnoujścia- jest firma co płaci nawet 11zł.na godzinę... Panie. Nie mam Pan dziewczyny, bo mi to wygląda na agenturę, ta Pana firma. Odpowiedz Link Zgłoś