Gość: mikroos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:38 genialny zakup. wierzę, że przyniesie wymierne korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jR Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: 83.168.96.* 20.06.07, 09:02 a co kogo obchodzi, czy jeżdżę z pasami czy bez!!! Niedługo państwo będzie mi mówiło kiedy mam się wypróżniać!!! Moje życie moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: 195.124.114.* 20.06.07, 09:10 zgadzam sie z przedmowca, dajcie ludziom zyc jak chca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów 20.06.07, 09:12 Gość portalu: jR napisał(a): > a co kogo obchodzi, czy jeżdżę z pasami czy bez!!! Niedługo państwo będzie mi > mówiło kiedy mam się wypróżniać!!! Moje życie moja sprawa jak chcesz jezdzic bez pasów,płacić mandaty lub zginąć-ok. pod warunkiem,że jedziesz sam. ale takie latające zwłoki po aucie lub poza nim też stanowią zagrożenie,wiec weź się puknij. nie o ciebie tu chodzi,a o otocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jR Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: 83.168.96.* 20.06.07, 09:24 Zgodnie z tą teorią należałoby zabronić ludziom z domów bo mogę się potknąć i przygnieść swoim ciałem 2 miesięczne dziecko, które na pewno by tego nie przeżyło, zakażmy posiadania noży bo mogę sam się nim ugodzić albo co gorsza mogę być chory psychicznie i kogoś ugodzić. Zakażmy jazdy samochodem( no chyba że po specialnie do tego przystosowanym torze) bo może wybuchnąć mi opona i wjadę w grupę ludzi na przystanku. Zakażmy: papierosów, wódki, broni... zakażmy ludziom żyć bo życie wiąże się z ryzykiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów 20.06.07, 09:29 tak na dokładkę jeśli będziemy mieli pecha i na ten przykład przeżyjesz,to będziemy się na twoje leczenie zrzucać lub rencinę. a może ja nie mam życzenia? prawo nakazuje jazdę w pasach zapiętych. dostałeś prawko z założeniem,ze masz się stosować do prawa o ruchu drogowym. nie chcesz zapinac-nie jeźdź. nająłeś się na psa (kierowcę) to szczekaj (zapinaj pasy) tak samo jak jazda z włączonymi światłami-musisz zgodnie z przepisami-jeśli chcesz jeździć bez świateł-licz się z konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jR Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: 83.168.96.* 20.06.07, 09:35 Ja osobiście jeżdżę w pasach, ale nie chce nikogo do tego zmuszać. A jeżeli chodzi o renty i leczenie zgadzam się dlatego cała służba zdrowia powinna być prywatna a składa nieobowiązkowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów 20.06.07, 20:00 znam osobę która żyje tylko dzięki temu że jechała bez pasów, pewnie takich osób jest więcej, nikt nie robi statystyki ale taki fakt, może rzutować na wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płatnik Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:07 gorzej, jak nie zginiesz i będziemy musieli opłacać Twój pobyt na inensywnej terapii (oj kosztuje to sporo...), potem rehabilitacje i rentę do końca życia. Jesli masz swoje lata to już na to sam odłozyłes płacąc składki, ale jeśli jesteś stosunkowo młodym czlowiekiem, to ten koszt poniesiemy po cześci wszyscy. Brawo dla marszałka - to rozsądny zakup, na pewno dużo osób z niego skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. Krzyś Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: *.ias.bredband.telia.com 20.06.07, 10:12 Niepotrzebny zakup. Wypadki śmiertelne tych bez pasów, to naturalna selekcja, tym lepsza że jako jedyna, pozwala eliminować idiotów ze zdrowej tkanki społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: 195.124.114.* 20.06.07, 10:22 yeahhh wreszcie ktos rozsadny, tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ja jeżdże w pasach, ale 20.06.07, 13:47 znam przypadek goscia co nie zapiął pasów i wypadł z auta, a auto zostało zmasakrowane... gdyby miał pasy, to by został w tym aucie! Inny przypadek goscia co go poduszka powietrzna wypchnęła szyberdachem, a pasy dopełniły... działajac jak sznur! Ale to sa wyjatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoRciA Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:50 Zapinajcie pasy nawet w mieście!!! Miesiąc temu facet wymusił mi pierszeństwo i gdyby nie pasy rozwaliłabym sobie głowe o kierownice, jak mój pasażer,a tak mi nic się nie stało a mój pasażer musiał spędzić noc na obserwacji w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów 20.06.07, 19:52 jak by były poduszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dla tych, co jeżdżą bez pasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:08 Absolutnie zawsze zapinam pasy. Poprosu nie potrafę przejechać nie zapięty z ulicy na ulicę. Zupełnie, ale to zupełnie mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś