Gość: MICHAL IP: *.swipnet.se 10.07.01, 09:14 Szczecin slynie w Polsce z kurestwa i zlodziejstwa. Prawdziwy Szczecin mozna sobie poogladac na przedwojennych widokowkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: KASKADA IP: 64.9.159.* 10.07.01, 14:37 Taka tez renome miala KASKADA......OWOC ZAKAZANY!!!!! Pamietam ja sie spalila to z kumplami z LO#1 nastepnego ranka na wagary ucieklismy by ogladac ruiny i sluchac plotek o licznych ofiarach z mrocznego polswiatka......... ps kiedys moja mama wykubila mi tam obiady........calkiem dobre........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: KASKADA IP: 212.160.165.* 11.07.01, 08:56 Jakos staram sie nie wchodzic na teren po Kaskadzie. Nie chodze do Oszoloma, nie pije piwa w "ogrodku" nie kupuje tam kurczaka. Moze to nieuzasadnione przesady, ale jakos zle sie tam czuje ze swiadomoscia historii tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: KASKADA IP: 195.205.77.* 03.08.01, 17:45 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Taka tez renome miala KASKADA......OWOC ZAKAZANY!!!!! > Pamietam ja sie spalila to z kumplami z LO#1 nastepnego ranka na wagary uciekli > smy by ogladac > ruiny i sluchac plotek o licznych ofiarach z mrocznego polswiatka......... > ps kiedys moja mama wykubila mi tam obiady........calkiem dobre........... Też wtedy chodziłem do liceum (LOV)i z tego co pamiętam to ofiarami byli przedewszystkim uczniowie na praktyce z gastronomika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PICIO Re: KASKADA IP: 212.244.25.* 11.07.01, 10:10 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Szczecin slynie w Polsce z kurestwa i zlodziejstwa. > Prawdziwy Szczecin mozna sobie poogladac na przedwojennych > widokowkach. A skąd ty właściwie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: KASKADA 11.07.01, 16:18 Gość portalu: PICIO napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Szczecin slynie w Polsce z kurestwa i zlodziejstwa. > > Prawdziwy Szczecin mozna sobie poogladac na przedwojennych > > widokowkach. > > A skąd ty właściwie jesteś? Jestem z Wroclawia.Obecnie mieszkam w Skandynawii.Ta wspolczesnosc Szczecinz i ten dziki tlum na ulicach robi okropne wrazenie. Nie pisze tego przez zlosliwosc.Jest o jeden stopien gorzej niaz w pozostalej Polsce. Szczecin zniszczy unie europejska. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: KASKADA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 16:21 szpiro napisał(a): > Gość portalu: PICIO napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > Szczecin slynie w Polsce z kurestwa i zlodziejstwa. > > > Prawdziwy Szczecin mozna sobie poogladac na przedwojennych > > > widokowkach. > > > > A skąd ty właściwie jesteś? > > Jestem z Wroclawia.Obecnie mieszkam w Skandynawii.Ta wspolczesnosc > Szczecinz i ten dziki tlum na ulicach robi okropne wrazenie. > Nie pisze tego przez zlosliwosc.Jest o jeden stopien gorzej > niaz w pozostalej Polsce. > Szczecin zniszczy unie europejska. > > > Typowy przyklad kosmopolity. Wyjedzie na zachod i dla niego Polska to juz kraj 3 swiata. A w ogole dlaczego niby Szczecin ma byc 1 stopien gorszy niz cala Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: KASKADA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 20:41 dla osob, ktorym wydaje sie, ze w szczecinie jest duzo kurestwa, polecam chomutow w czechach (przy granicy z RFN, ktore jak sie zdaje tez do unii sie garna...). na widok tylu burdeli i golych dup wprost na ulicach, nie narzekalibyscie na szczecin z prostego powodu: zachlysnieci szczesciem nie bylibyscie panowie w stanie nic wykrztusic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: KASKADA IP: 212.160.165.* 03.08.01, 11:48 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Szczecin mozna sobie poogladac na przedwojennych > widokowkach. Owszem, polecam: http://www.szczecin.pl/CD/1_pl/Widokowki/default_de.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Oj chyba dawno cie nie było w Szczecinie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 21:06 Michale nie dość, że nie jestes dyplomatą to jeszcze twoje informacje są mocno zdezaktualizowane. Nie jesteśmy potęgą w wymienionych przez Ciebie dziedzinach, chyba nie byłes w Amsterdamie? Odpowiedz Link Zgłoś