Dodaj do ulubionych

Wolny domek 18-31.07

05.07.16, 14:54
Wiem, że w wielu domach pojawiają się dyskusje jak spędzić urlop, co wybrać morze czy jezioro. Jestem ciekawa Waszych opinii.
Moje pytanie jest trochę przewrotne, bo znam takie miejsce w którym nie trzeba wybierać, jest urocze jezioro z możliwością łowienia ryb, miejscami do wypoczynku na łonie natury, a jednocześnie w kilkanaście minut można dojechać do miejscowości nadmorskiej z pięknymi czystymi i nie przepełnionymi plażami. Miejsce o którym piszę to mała miejscowość na północnych Kaszubach o nazwie Salinko nad jeziorem Salińskim. Tutaj są do wynajęcia na jednej działce dwa całkiem nowe domki, z nowiutkim wyposażeniem. Warunki są sprzyjające szczególnie rodzinom z dziećmi. Dla nich jest plac zabaw, piaskownica, trampolina, domek "na drzewie" i zabawki. Jest też duży stelażowy basen z którego mogą korzystać dorośli i dzieci, oraz brodzik dla maluchów. Prawdziwemu wypoczynkowi sprzyja ładnie urządzony ogród ze strumieniem i kaskadą. Można odpoczywać na hamaku rozwieszonym między drzewami, lub na leżakach czy na huśtawce. Można bez przeszkód grillować z przyjaciółmi. Domki są przeznaczone dla komfortowego wypoczynku dwóch zaprzyjaźnionych rodzin. Można jednak również wynająć tylko jeden z nich.
Obserwuj wątek
    • watrasik Re: Wolny domek 18-31.07 05.07.16, 18:51
      Byłabym zainteresowana wynajeciem domku.Mozna prosić o szczegóły?
      • dwa_domki Re: Wolny domek 18-31.07 06.07.16, 08:29
        Mam wolny domek do 18-31.07. Cena za domek 220 zł za domek za dobę. Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane. Ładnie zagospodarowana działka z wieloma atrakcjami dla dzieci. Ładna spokojna okolica, działka granicząca z lasem, kilka kroków do jeziora, a jednocześnie ok. 20 min. autem do czystej, niezaludnionej plaży.

Na działce duży basem stelażowy, dla dzieci i dorosłych, trampolina, piaskownica, huśtawki, grill itd. Lokalizacja, dużo zdjęć i opisów na domki.businesscatalyst.com.
        • watrasik Re: Wolny domek 18-31.07 06.07.16, 19:55
          Bardzo fajna oferta, jednak tak, w jednym się nie zmieścimy , a dwa to trochę za drogo, dziękuję.
          • ucho03 Re: Wolny domek 18-31.07 06.07.16, 20:47
            watrasik napisał(a):

> Bardzo fajna oferta, jednak tak, w jednym się nie zmieścimy , a dwa to trochę z
            > a drogo, dziękuję.
            zmiescisz się ,gwarantuje ci to .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka