sibeliuss 22.06.07, 21:19 www.clubtechno.pl/index2.php?view=text_view_biog&biog_id=149 To może być ciekawe miejsce, tylko gdzie ono się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Balance Music Club 22.06.07, 21:20 Jakiś Izi wymienia takie nazwy: Baccara/Stargard Szczeciński, Spichrz/Stargard Szczeciński, Scotland Pub/Stargard Szczeciński, Yes/Stargard Szczeciński, www.clubtechno.pl/index2.php?view=text_view_biog&biog_id=65 Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Balance Music Club 22.06.07, 21:21 nigdy tam nie byłam,ale nazwy obiły mi sie o uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Balance Music Club 22.06.07, 22:01 niewidzialna_l napisała: > nigdy tam nie byłam,ale nazwy obiły mi sie o uszy. :))) Może plakaty z nazwami wiszą na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Balance Music Club 22.06.07, 21:58 niewidzialna_l napisała: > lubisz techno? Nie jestem fanem klasycznego techno, wolę ambient (delikatniejsza wersja). Wskakuję na parkiet i szaleję do wyczerpania - to pomaga się wyłączyć i zmęczyć. Ładuje mi to baterie. Uprzedzam domysły, niczym się nie kondycjonuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Balance Music Club 22.06.07, 22:00 nigdy nie byłam na tancach ,gdzie graliby techno.ale mysle,ze dałabym rade,W ogole na tancach byłam lata temu.Jestem zaniedbana tanecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Balance Music Club 22.06.07, 22:06 Myślę, że spokojnie dałabyś radę. Przy prawdziwym techno nikt nie zwraca uwagi na to co inni robią na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Balance Music Club 23.06.07, 17:59 Sibeliussie, czy ty przypadkiem nie szykujesz sie na lipcowy pobyt w Stargardzie?? Odpowiedz Link Zgłoś