Gość: jaknigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:12 wreszcie coś się ruszyło, mam nadzieję, że właściciel Pogoni nie pogoni dobrych sportowców, i faktycznie nie rozbije naszej piłki. Trzymam kciuki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EDEK Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:48 Mam jednak watpliwosci co do calego przedsiewziecia. Podobno maja zostac postawione Pogoni zarzuty kupczenia punktami. A wtedy degradacja murowana! Przy czym, byc moze kupujacy zadbali o takie zapisy w umowie, ze w razie czego bedzie scigany byly wlasciciel a nie nowy klub i jego wladze. Nie wiem, nie jestem prawnikiem, al chodzi o to, zeby nie okazalo sie, ze Ptak sprzedal 3 albo 4 lige... a wzial kase za 1. Tak czy siak, mam nadzieje, ze sie myle, ze nie bedzie zadnych problemow. No a nowi wlasciciele beda ku naszej uciesze dobrze zarzadzac klubem i moze po jakims czasie zafunduja nam sporo radosci. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia22213 Re: Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzeni 29.06.07, 12:50 Czy ktos moglby mi wyjasnic dlaczego Ptak chce jeszcze trzymac Pogon przez pare miesiecy? Czym to jest spowodowane?? -- Spa w Polsce Wellness & SPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Trzyma spolke, bo chce zarobic na handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:32 zawodnikami, sprzedal tylko miejsce w lidze i chyba nazwe. Natomista pilkarzy zostawil, a za czesc z nich chyba nawet niezla kase dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Dzięki Bogu! IP: *.aster.pl 29.06.07, 13:52 Dzięki Bogu, czas Ptaka już minął. Do widzenia, płakać nie będziemy. Dzięki Bogu mamy II ligę a nie IV. Dzięki Bogu dogadali się z Pogonią Nową. Dla mnie nawet nie muszą w tym sezonie awansować do Ekstraklasy. Byleby przetrwali ten trudny czas, w końcu drużyna powstaje prawie od Zera. Pozdro dla Wszystkich kibiców Dumy Pomorza i wszystkich nam życzliwych! Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Re: Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzeni 29.06.07, 16:10 tym, że nie wiadomo do końca w której lidze będzie pogoń grała - może w pierwszej ?? Nie wiadomo kto jeszcze zostanie zdegradowany i na miejsce tych drużyn może trzeba będzie kogoś dokoptować. Liczył, że może będą to spadkowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Pieniądze IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 15:32 Życzę oczywiście całemu przedsięwzięciu jak najlepiej, ale nie wydaje mi się, żeby to się dobrze skończyło. Prowadzenie klubu piłkarskiego (nawet w polskiej 2 lidze) to pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze połączone czasem ze sportem. Wszystkie znaczące i mniej znaczące kluby mają sponsorów. Pogoń nie ma pięniedzy, a Antoni Ptak w porównaniu z nowymi włascicielami był milionerem. W związku z powyższym - wcześniej czy później skończy się to źle, no chyba że pojawi się ktoś z pieniędzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Pieniądze IP: *.bazapartner.pl 29.06.07, 15:50 hehehe - a jak myslisz kto za tym stoi? spoko. kasa bedzie - wszak to miasto robi sie coraz bardziej prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pieniądze IP: 217.153.4.* 29.06.07, 16:12 ciekawe, ciekawe do czego to doprowadzi... ---- Spa w Polsce Wellness & SPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Re: Pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:43 a ja się chciałem zapytać, czy ta drużyna będzie miała prawo nazywać się POGOŃ, bo z tego co wiem, prawo do nazwy ma stowarzyszenie MKS POGOŃ, które wydało Ptakowi licencję na używanie nazwy Pogoń. Teraz Gastronomicy uzyskali od Ptaka miejsce do gry w II lidze, ale nie mają prawa do używania tej nazwy, bo ze stowarzyszeniem jakoś nie próbowali nawet się skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Pieniądze IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:08 Doprowadziło to do "golemizacji" miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: 167.127.24.* 29.06.07, 18:42 Zaraz, chwileczke. To jakas kompletna paranoja. Gastronomicy kupili druga lige dla Pogoni. MOga tam spokojnie grac. Co sie stanie jesli Pogon po sezonie przejdzie do pierwszej ligi? Tak samo udzialy pana Ptaka. Chce zarobic na Pogoni a przeciez kluby miecy innymi z tranferow maja pieniadze na swoje utrzymanie. Tu czegos takiego nie ma, miasto czy tez gastronomicy beda musieli do tego doplacac a Ptak bedzie nadal profity zbieral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: 167.127.24.* 29.06.07, 18:43 Troche mnie ponioslo. Mialo byc "miedzy innymi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 29.06.07, 18:49 Rozumiem ,że gastronomicy, ale kto kupił gastronomików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 07:00 Z tego gó.. będzie drodzy Państwo, trzeba mieć kasę na dobrych piłkarzy, albo wychować swoich, ale uważajcie bo nie będzie gdzie ich wychowywać, bo te kanalie z magistratu planują sprzedaż stadionu! Niech cię ręka Boska broni Krzystek przed takim krokiem, bo to się tak po kościach nie rozejdzie jak z mieszkaniem! będziesz miał codziennie 1000. kibiców przed urzędem jak się dowiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 07:00 Z tego gó.. będzie drodzy Państwo, trzeba mieć kasę na dobrych piłkarzy, albo wychować swoich, ale uważajcie bo nie będzie gdzie ich wychowywać, bo te kanalie z magistratu planują sprzedaż stadionu! Niech cię ręka Boska broni Krzystek przed takim krokiem, bo to się tak po kościach nie rozejdzie jak z mieszkaniem! będziesz miał codziennie 1000. kibiców przed urzędem jak się dowiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.CNet2.Gawex.PL 30.06.07, 16:32 To se teraz popijemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 22:37 Golema kupił Pogoń ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.07, 10:44 Naprawdę bardzo fajna wiadomość :-). A na koronie stadionu Pogoni proponuję ustawić "strachy na wróble" żeby już żadne PTASZYSKO u nas się nie zagnieździło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMI Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:28 pTAK BYŁ MILIONEREM ZA wASZE PIENIĄDZE ,BO TO MIASTO UTRZYMYWAŁO STADION I KLUB Z OPŁAT TARGOWYCH . Odpowiedz Link Zgłoś