Dodaj do ulubionych

Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:12
wreszcie coś się ruszyło, mam nadzieję, że właściciel Pogoni nie pogoni
dobrych sportowców, i faktycznie nie rozbije naszej piłki. Trzymam kciuki,
Obserwuj wątek
    • Gość: EDEK Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:48
      Mam jednak watpliwosci co do calego przedsiewziecia. Podobno maja zostac
      postawione Pogoni zarzuty kupczenia punktami. A wtedy degradacja murowana! Przy
      czym, byc moze kupujacy zadbali o takie zapisy w umowie, ze w razie czego
      bedzie scigany byly wlasciciel a nie nowy klub i jego wladze. Nie wiem, nie
      jestem prawnikiem, al chodzi o to, zeby nie okazalo sie, ze Ptak sprzedal 3
      albo 4 lige... a wzial kase za 1. Tak czy siak, mam nadzieje, ze sie myle, ze
      nie bedzie zadnych problemow. No a nowi wlasciciele beda ku naszej uciesze
      dobrze zarzadzac klubem i moze po jakims czasie zafunduja nam sporo radosci.
      Zycze powodzenia!
      • kasia22213 Re: Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzeni 29.06.07, 12:50
        Czy ktos moglby mi wyjasnic dlaczego Ptak chce jeszcze trzymac Pogon przez pare
        miesiecy? Czym to jest spowodowane??

--
        Spa w Polsce
        Wellness & SPA

• Gość: EDEK Trzyma spolke, bo chce zarobic na handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:32
          zawodnikami, sprzedal tylko miejsce w lidze i chyba nazwe. Natomista pilkarzy
          zostawil, a za czesc z nich chyba nawet niezla kase dostanie...
          • Gość: Cube Dzięki Bogu! IP: *.aster.pl 29.06.07, 13:52
            Dzięki Bogu, czas Ptaka już minął. Do widzenia, płakać nie będziemy.
            Dzięki Bogu mamy II ligę a nie IV.
            Dzięki Bogu dogadali się z Pogonią Nową. Dla mnie nawet nie muszą w tym sezonie
            awansować do Ekstraklasy. Byleby przetrwali ten trudny czas, w końcu drużyna
            powstaje prawie od Zera. Pozdro dla Wszystkich kibiców Dumy Pomorza i wszystkich
            nam życzliwych!
        • tylo Re: Oczywiscie nowym wlascicielom zycze powodzeni 29.06.07, 16:10
          tym, że nie wiadomo do końca w której lidze będzie pogoń grała - może w
          pierwszej ??
          Nie wiadomo kto jeszcze zostanie zdegradowany i na miejsce tych drużyn może
          trzeba będzie kogoś dokoptować. Liczył, że może będą to spadkowicze.
    • Gość: Arti Pieniądze IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 15:32
      Życzę oczywiście całemu przedsięwzięciu jak najlepiej, ale nie wydaje mi się,
      żeby to się dobrze skończyło. Prowadzenie klubu piłkarskiego (nawet w polskiej
      2 lidze) to pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze połączone czasem ze
      sportem. Wszystkie znaczące i mniej znaczące kluby mają sponsorów. Pogoń nie ma
      pięniedzy, a Antoni Ptak w porównaniu z nowymi włascicielami był milionerem.
      W związku z powyższym - wcześniej czy później skończy się to źle, no chyba że
      pojawi się ktoś z pieniędzmi...
      • Gość: kibic Re: Pieniądze IP: *.bazapartner.pl 29.06.07, 15:50
        hehehe - a jak myslisz kto za tym stoi? spoko. kasa bedzie - wszak to miasto robi sie coraz bardziej prywatne
        • Gość: x Re: Pieniądze IP: 217.153.4.* 29.06.07, 16:12
          ciekawe, ciekawe do czego to doprowadzi...

----
          Spa w Polsce
          Wellness & SPA

• Gość: White Re: Pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:43
            a ja się chciałem zapytać, czy ta drużyna będzie miała prawo nazywać się POGOŃ,
            bo z tego co wiem, prawo do nazwy ma stowarzyszenie MKS POGOŃ, które wydało
            Ptakowi licencję na używanie nazwy Pogoń. Teraz Gastronomicy uzyskali od Ptaka
            miejsce do gry w II lidze, ale nie mają prawa do używania tej nazwy, bo ze
            stowarzyszeniem jakoś nie próbowali nawet się skontaktować.
        • Gość: Katon Re: Pieniądze IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:08
          Doprowadziło to do "golemizacji" miasta
    • Gość: pool Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: 167.127.24.* 29.06.07, 18:42
      Zaraz, chwileczke. To jakas kompletna paranoja. Gastronomicy kupili druga lige
      dla Pogoni. MOga tam spokojnie grac. Co sie stanie jesli Pogon po sezonie
      przejdzie do pierwszej ligi? Tak samo udzialy pana Ptaka. Chce zarobic na Pogoni
      a przeciez kluby miecy innymi z tranferow maja pieniadze na swoje utrzymanie. Tu
      czegos takiego nie ma, miasto czy tez gastronomicy beda musieli do tego doplacac
      a Ptak bedzie nadal profity zbieral?
      • Gość: pool Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: 167.127.24.* 29.06.07, 18:43
        Troche mnie ponioslo. Mialo byc "miedzy innymi" ;)
        • Gość: miki Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 29.06.07, 18:49
          Rozumiem ,że gastronomicy, ale kto kupił gastronomików.
    • Gość: max Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 07:00
      Z tego gó.. będzie drodzy Państwo, trzeba mieć kasę na dobrych piłkarzy, albo wychować swoich, ale uważajcie bo nie będzie gdzie ich wychowywać, bo te kanalie z magistratu planują sprzedaż stadionu! Niech cię ręka Boska broni Krzystek przed takim krokiem, bo to się tak po kościach nie rozejdzie jak z mieszkaniem! będziesz miał codziennie 1000. kibiców przed urzędem jak się dowiedzą!
    • Gość: max Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 07:00
      Z tego gó.. będzie drodzy Państwo, trzeba mieć kasę na dobrych piłkarzy, albo wychować swoich, ale uważajcie bo nie będzie gdzie ich wychowywać, bo te kanalie z magistratu planują sprzedaż stadionu! Niech cię ręka Boska broni Krzystek przed takim krokiem, bo to się tak po kościach nie rozejdzie jak z mieszkaniem! będziesz miał codziennie 1000. kibiców przed urzędem jak się dowiedzą!
    • Gość: bury Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.CNet2.Gawex.PL 30.06.07, 16:32
      To se teraz popijemy !
    • Gość: Iwo Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.chello.pl 30.06.07, 22:37
      Golema kupił Pogoń ?
    • Gość: gryfita Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.07, 10:44
      Naprawdę bardzo fajna wiadomość :-). A na koronie stadionu Pogoni proponuję
      ustawić "strachy na wróble" żeby już żadne PTASZYSKO u nas się nie
      zagnieździło!!
      • Gość: MIMI Re: Gastronomicy kupili drugą ligę dla Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:28
        pTAK BYŁ MILIONEREM ZA wASZE PIENIĄDZE ,BO TO MIASTO UTRZYMYWAŁO STADION I KLUB
        Z OPŁAT TARGOWYCH .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka