buka007 05.07.07, 07:06 mję ogarnęły...z powodu aury... Co robisz jak się nudzisz i nic ci się nie chce?? Stargardczaninie, Stargardczanko.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 07:22 Jem,pije kawe,gadam,denerwuje sie,wczoraj w ten deszcz ,poszłysmy na spacer polami w strone kluczewa,i wrociłysmy ulica,w strone Gizynka,po drodze alejka czeresniowa.Dwie i pol godziny szybkiego marszu,łupem były maki,i dzika malwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maya38 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 08:35 Ja nawet czasu na nude i lenistwo nie mam...bo od rana pracuje.A gdy mam wolne to znow obowiazki w domu...i po nich nude zalatwiam szydelkowaniem lub czytaniem ksiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 09:12 ślęczę przy komputerze, a wieczorem pójdę na aerobik, chodźcie ze mną na aerobik dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia19522 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 09:50 Witam. Pije kawke i się budze, a gdzie ten aerobik Vilka30? Pozdrawiam, nie dajemy sie nudzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 10:05 czemu, ja czasami lubie jak mnie nuda i lenistwo ogarnie w jakis dzien deszczowy.. swiat pędzi dalej a jazgot i stres razem z nim, ja sobie stoję i nic..... zrobiłam dzis tiramisu, wrzuce pozniej foty na kuchnie, to zobaczycie jakie fajne :)) I jeszcze będzie tort z bitą smietaną.. 2 miliony kalorii.. a jutro, jak bog da i czas pozwoli: bieznia, bieznia, bieznia... moze niedługo się odważe i wybiegnę na miasto :)) juz mi sie moje nogi własne snią po nocach od tego biegania, dzisiaj na przyklad sniło mi się, ze miałam takie cos, ze jedna noga była dluzsza o dobre 5 cm od drugiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
maya38 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 11:47 Wy to macie dobrze dziwczyny...siedzicie w domku...kawke popijacie...a ja w deszcz czy nie...musze zarabiac pieniadze...€uro...czego wam nie zycze...bo wszystko pojdzie w gore(ceny)...podwojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: przypaliłam smietanę 05.07.07, 14:15 Buki tiramisu zacznie mi sie snic po nocach,dopoki go nie zrobie.Ja bez biegania na biezni mam jedna noge dłuzsza ,tylko,ze nie wiem która,ciagle zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 17:20 nieStargardczanin ryje jak dzika świnia od rana aby te polskie drogi chociaż kapkę lepiej wyglądały i choler myśli co dzisiaj ta buka pichci w swojej kiczen,zaraz sobie piweczko wyciągne i orzeszki solone,ale ja mam taka dobra przemiane ze nie muszę sie bieznią katować Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 buka prośba jest... 05.07.07, 17:22 żebyś zamieściła tez swoje fotki z pierwszego wybiegu na miasto oraz przedruki artykułów miejscowych gazet na temat wrażeń z wybiegu mieszkańców,nie wątpie że będzie piorunujące:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: buka prośba jest... 06.07.07, 10:01 Debest,to te dziury w które wpadamy na drogach to twoja robota? Odpowiedz Link Zgłoś