Dodaj do ulubionych

Nuda i lenistwo

05.07.07, 07:06
mję ogarnęły...z powodu aury...
Co robisz jak się nudzisz i nic ci się nie chce??
Stargardczaninie, Stargardczanko..
Obserwuj wątek
    • niewidzialna_l Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 07:22
      Jem,pije kawe,gadam,denerwuje sie,wczoraj w ten deszcz ,poszłysmy na spacer
      polami w strone kluczewa,i wrociłysmy ulica,w strone Gizynka,po drodze alejka
      czeresniowa.Dwie i pol godziny szybkiego marszu,łupem były maki,i dzika malwa.
      • maya38 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 08:35
        Ja nawet czasu na nude i lenistwo nie mam...bo od rana pracuje.A gdy mam wolne
        to znow obowiazki w domu...i po nich nude zalatwiam szydelkowaniem lub czytaniem
        ksiazek...
    • violka30 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 09:12
      ślęczę przy komputerze, a wieczorem pójdę na aerobik, chodźcie ze mną na aerobik
      dziewczyny...
      • konwalia19522 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 09:50
        Witam. Pije kawke i się budze, a gdzie ten aerobik Vilka30? Pozdrawiam, nie
        dajemy sie nudzie..
        • buka007 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 10:05
          czemu, ja czasami lubie jak mnie nuda i lenistwo ogarnie w jakis dzien
          deszczowy.. swiat pędzi dalej a jazgot i stres razem z nim, ja sobie stoję i
          nic..... zrobiłam dzis tiramisu, wrzuce pozniej foty na kuchnie, to zobaczycie
          jakie fajne :)) I jeszcze będzie tort z bitą smietaną.. 2 miliony kalorii.. a
          jutro, jak bog da i czas pozwoli: bieznia, bieznia, bieznia... moze niedługo
          się odważe i wybiegnę na miasto :)) juz mi sie moje nogi własne snią po nocach
          od tego biegania, dzisiaj na przyklad sniło mi się, ze miałam takie cos, ze
          jedna noga była dluzsza o dobre 5 cm od drugiej..
        • maya38 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 11:47
          Wy to macie dobrze dziwczyny...siedzicie w domku...kawke popijacie...a ja w
          deszcz czy nie...musze zarabiac pieniadze...€uro...czego wam nie zycze...bo
          wszystko pojdzie w gore(ceny)...podwojnie.
    • buka007 przypaliłam smietanę 05.07.07, 11:00
      w ramach nudy i lenistwa..
      • niewidzialna_l Re: przypaliłam smietanę 05.07.07, 14:15
        Buki tiramisu zacznie mi sie snic po nocach,dopoki go nie zrobie.Ja bez biegania
        na biezni mam jedna noge dłuzsza ,tylko,ze nie wiem która,ciagle zapominam.
    • debest3 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 17:20
      nieStargardczanin ryje jak dzika świnia od rana aby te polskie drogi chociaż
      kapkę lepiej wyglądały i choler myśli co dzisiaj ta buka pichci w swojej
      kiczen,zaraz sobie piweczko wyciągne i orzeszki solone,ale ja mam taka dobra
      przemiane ze nie muszę sie bieznią katować
      • buka007 Re: Nuda i lenistwo 05.07.07, 17:21
        paCz jaki wredny.. ! No nie!
    • debest3 buka prośba jest... 05.07.07, 17:22
      żebyś zamieściła tez swoje fotki z pierwszego wybiegu na miasto oraz przedruki
      artykułów miejscowych gazet na temat wrażeń z wybiegu mieszkańców,nie wątpie że
      będzie piorunujące:)))
      • niewidzialna_l Re: buka prośba jest... 06.07.07, 10:01
        Debest,to te dziury w które wpadamy na drogach to twoja robota?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka