Gość: Leon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 22:54 Lokalna kampania wyborcza w pełnej krasie a dopiero 15 maja 2002 został wyznaczony na termin wyborów samorządowych. Czy w Szczecinie są widoczne jakieś polityczne ruchy w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba Re: Wybory czas zacząć! IP: *.fnet.pl 08.12.01, 09:30 Mam nadzieje ze wybory samorzadowe beda znacznie lepiej przeprowadzne, niz ostatnie. Oby nie powtorzyla sie sytuacja, ze przecietny kowalski glosuje jak na lotto - na chybil trafil (znam takie przypadki) Pamietajmy ze to wybor jednostek a nie partii. Oby te jednosti przedstawily sie jakos a nie sprzedawaly nam "odgrzanych ciacteczek" w postaci "Jestem przedstawicielem (nazwa ugrupowania), jestem mlody (nie zawsze) i energiczny. Wybierzcie mnie to zrobie naprawde duzo dla Szczecina." Chcialbym w koncu uslyszec od potencjalnych kandydatow jakies konkrety i okreslone plany. To tyle na temat idealow i marzen ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wybory czas zacząć! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 10:12 Gość portalu: Qba napisał(a): > Mam nadzieje ze wybory samorzadowe beda znacznie lepiej przeprowadzne, niz > ostatnie. I tu spotka Cię zawód. Wybory te przygotowuje ta sama ekipa co poprzednio. Zapytaj jak wygladają okręgi wyborcze w Szczecinie. Dowiesz się, że własnie trwają partyjne negocjacje jak mają wyglądać, (czyt. kto ma się załapać). > > Oby nie powtorzyla sie sytuacja, ze przecietny kowalski glosuje jak na lotto - A jak inaczej ma głosować skoro nie istnieją jednomandatowe okregi wyborcze? > Pamietajmy ze to wybor jednostek a nie partii. Jesteś świadom gdzie żyjesz? Tutaj jednostki nie mają nic do powiedzenia a farsa wyborcza jest zwykłym upokorzeniem tzw. "obywatela". > Chcialbym w koncu uslyszec od potencjalnych kandydatow jakies konkrety i > okreslone plany. Plany są proste u każdego kandydata: stołek dla siebie, praca dla rodziny, zlecenia dla kolegów, itd. > To tyle na temat idealow i marzen ;P Też chciałbym by było inaczej ale nie widzę szazns na lepsze. Widzę, że będzie jeszcze gorzej! Pozdrawiam. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Wybory czas zacząć! IP: *.pharmacia.com 12.12.01, 15:54 W Krakowie juz mozna zauwazyc pewne ruchy przed wyborcze, chca sie ubiegac o olimpijskie igrzyska zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wybory czas zacząć! 13.12.01, 08:58 A ww Wrocławiu o Expo,a w warszawie o letnie Igrzyska Olimpijskie, a w Radomiu zbudują najwyższą na świecie latarnię morską, a w Poznaniu zbudują port rybacki i wojenny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wybory czas zacząć! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:45 A w Szczecinie radni Trokowski i Kołodziejski znajdą na to konto nowego sponsora szczecińskiej Pogoni! Odpowiedz Link Zgłoś