Gość: Zbędny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:39 PO-LiD czy PO-PiS. Którą z koalicji obstawiacie jako realną po zbliżających się wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edna Re: PO-LiD lub PO-PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:12 Plid ale z rozbitym PO. Wiadomo, że część posłów PO nigdy nie będzie w koalicji z komuchami więc nastąpi rozłam. I za 2 lata wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: PO-LiD lub PO-PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:38 Beatrix. Nie wstydż się . Nie chowaj głowy w piasek. Miej odwagę i wypowiedz się. Będę strzelał : PO-LiD :-) Oczywiście pod pewnymi warunkami itp ale ....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PO-LiD lub PO-PiS 25.07.07, 08:52 znowu Cię rozczaruję Zbędny,ale LiD jest mi zupełnie zbędny i obojetny ,a wręcz do takich hybryd niesmak czuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: PO-LiD lub PO-PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:57 Rozczarowałas mnie nie podając swoich preferencji. To, która koalicja beatrix ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PO-LiD lub PO-PiS 25.07.07, 16:07 podałam,że będą się popisywać, problemy z czytaniem galotku drogi masz? Odpowiedz Link Zgłoś