amsterdamer 04.07.03, 21:50 Kiedys bylem dobrym katolikiem! Pozniej juz nie, ale wierzylem, bo balem sie ,ze mnie Bog ukaze... Teraz juz wiem, ze nie zrobi mi nic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatazuzi Re: NIe jestem dobrym katolikiem! 04.07.03, 21:58 i z niskich landow rece swietej inkwizycji pochwyca twa duszyczke drzyj bezbozniku albo w pokucie do najswietszej panienki autobanami posuwaj ma kolaniskach, robaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: Nie jestem dobrym katolikiem! 04.07.03, 22:09 tatazuzi napisała: > i z niskich landow rece swietej inkwizycji pochwyca twa duszyczke > > drzyj bezbozniku albo w pokucie do najswietszej panienki autobanami posuwaj > ma kolaniskach, robaku > > > :))) A jesli "nagrzeszylem", to kto mnie ukaze? Bog, Alah, czy Buddha? Bo jak na przyklad zjem swinie, to Bog nawet palcem nie kiwnie, a Alah stanie sie czerwony ze zlosci. Ale cale szczescie, ze wtedy bede jeszcze mogl zabic jakiegos "niewierzacego", zeby stary Alah, nie az tak bardzo ze mna pogniewal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: NIe jestem dobrym katolikiem! IP: 80.55.144.* 04.07.03, 22:25 amsterdamer napisał: > Kiedys bylem dobrym katolikiem! > > Pozniej juz nie, ale wierzylem, bo balem sie ,ze mnie Bog ukaze... > > Teraz juz wiem, ze nie zrobi mi nic! Jestes pewien ? ******************************************************************************* "Niezmierna, zaleta mowy - jesli idzie o myslenie - polega chyba na tym, ze slowa sa znakami rzeczy , a nie definicjami" ******************************************************************************* Dzis poawolilem sloncu, aby wstalo wczeswniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: Nie jestem dobrym katolikiem! 04.07.03, 22:53 Gość portalu: Gryf napisał(a): > amsterdamer napisał: > > > Kiedys bylem dobrym katolikiem! > > > > Pozniej juz nie, ale wierzylem, bo balem sie ,ze mnie Bog ukaze... > > > > Teraz juz wiem, ze nie zrobi mi nic! > > Jestes pewien ? > W pewnym sensie moze i tak, bo Bog steruje fanatykow. Wojownicy Boga, misjonarze, LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack pytanko IP: 213.17.250.* 07.07.03, 20:58 amsterdamer napisał: > Teraz juz wiem, ze nie zrobi mi nic! a powiedz mi, czy jak czlowiek si eo tym przekona, to czuje ulge? co wlasciwie czuje? > W pewnym sensie moze i tak, bo Bog steruje fanatykow moim zdaniem jest zupelnie odwrotnie, to fanatycy probuja sterowac Bogiem, ale na szczescie im sie to nie udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: NIe jestem dobrym katolikiem! 07.07.03, 22:17 amsterdamer napisał: > Kiedys bylem dobrym katolikiem! > > Pozniej juz nie, ale wierzylem, bo balem sie ,ze mnie Bog ukaze... i TAK CIĘ KOCHAM... Odpowiedz Link Zgłoś