trooly 05.09.07, 09:36 Proponuję lekką odskocznię polityczną: www.zbaszyn.com/poezja/baczynski/baczynski.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Poezja - dla odprężenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:55 Hmmm... Owszem rymuje się ale o co tu chodzi!? Coś jakby z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Poezja - dla odprężenia 05.09.07, 10:24 Wszystko zestawiacie z politykierstwem. Zaproponowałem zupełnie inny temat, tak dla odprężenia. Jakem Trooly, naprawdę. Poezja wycisz, uspokaja, nastraja... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre OK, dorzucam swoje 3 grosze :) 05.09.07, 10:37 Ewa Hornowska GDYBYM NAWET OTWORZYŁA CI USTA gdybym nawet otworzyła ci usta i gdyby nasze języki odnalazły do siebie drogę bo przecież jest gdybyś błąd zamalował żółtą farbą i zapachem mandarynek chociażby najniklejszym gdybyś wrócił z dłońmi spragnionymi morza i piasku chleba i łez gdyby ucichł ten zew co odwiódł mnie od ciebie i długo z dymem prześladował i gdyby majak którym jestem rozgarnął ci jeszcze raz włosy i gdybym biegła po łące i gdybyś biegł po łące Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: OK, dorzucam swoje 3 grosze :) 05.09.07, 11:42 Potrzebowałem takiej zadumy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Dorzucę grosik, jak to kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:00 Mam kalesony… Mam kalesony… Czy tak wypada pisać do żony?! Zacznę inaczej. Może tak zacznę: Mam coś dla ciebie mój ptaszku w niebie! To nawet ładnie się tak rymuje, Przesłać je faksem zaraz spróbuję. Jeśli mi przejdą to przyślę także, Tobie ma miła i tobie szwagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: OK, dorzucam swoje 3 grosze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:33 Kurde! Znowu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: OK, dorzucam swoje 3 grosze :) 05.09.07, 12:45 No nie, kiełbas wszędzie, co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: OK, dorzucam swoje 3 grosze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:58 Nie otworzę mych ust dla twego jęzorka, Nie otworzę nawet rozporka. Nie użyję żółtej farby, mandarynek, piasku Ja zwyczajnie nie lubię durnych łez i wrzasku. Zadymiony zew, to przekleństwo, racja Ale od majaków gorsza jest kastracja. Po łące biegów nie będzie,obiecuję co to A wogóle podejrzewam, żeś z PO kobitą. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: OK, dorzucam swoje 3 grosze :) 05.09.07, 14:25 Lepiej nie otewieraj swego rozpoka, wiemy że kryje jedynie namiastkę potworka. Lepiej nie używaj farby, mandarynek i piasku, Zwyczajnie tak, kobitki nie lubia kolorowych ptaszków. Zadymy zew, to Twoja nadzieja, racja, Twój ptaszek i tak marnieje, dlatego kastracja. PIS-k słyszalny jest nawet w Łodzi, W Szczecinie Kastrują, czy o to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś