piotr33k2 31.10.07, 22:15 nad ziobro się zbierają ,prokuratorzy zapisują sms-y ,zbierają i kserują dokumenty itd itp. bo komisje śledcze czekają na pana ziobro a każdy chce być kryty , he he. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: czarne chmury 31.10.07, 22:16 spory materiał dowodowy na komisję ds kaczyńskich, a pisdzielce na forum aż nóżkami przebierają ze strachu,bo ich ideał sięgnie bruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:17 im więcej będą śmieci i kanalie w niego walić tym bardziej będzie uwielbiany przez normalnych ludzi! do roboty kapusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:22 A nie odpuścisz, bo mają cię pochować na Wgórzu Oliwnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:16 te esbeki spolegliwe z prokuratury? spoko. nie są wiarygodni Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czarne chmury 31.10.07, 22:18 jak nie sa wiarygodni,to po co ich mianował bucu? teraz raptem wszyscy niewiarygodni,jak teczka Kaczynskiego, bo wam niewygodni, oj,koniec wasz bliski i spektakularny,nawet Tadzio Rydzyk nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:20 Oni byli mianowani wcześniej kapusiu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: czarne chmury 31.10.07, 22:33 teraz niewiarygodni tak jak teraz sikorski niewiarygodny(he he) ,wszyscy którzy ujawniaja prawde o ziobrach kaczynskich itd sa niewiarygodni , (he he),tylko coś duzo tych niewiarygodnych ,coraz wiecej i wiecej ,szkoda tylko ze rydzyk i gestapowiec kobylanski jest dla kaczynskich wiarygodny ,ale kto wie moze?he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:35 A ludzie Ziobro kochają, cwaniaczku! i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: czarne chmury 31.10.07, 22:40 jeszcze go poznają jak komisje śledcze sie wezną sie do roboty ,niedawno leppera też z kochali a jeszcze dawniej hitlera , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyta Re: czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 08:28 a teraz Tuska, masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czarne chmury 01.11.07, 07:04 W sumie żal mi tego chłopaczka, na początku swej politycznej kariery miał potężne wsparcie w społeczeństwie. Pewnie, nie tylko chętnie pomógłbym mu w wyrywaniu kolejnych łbów korupcyjnej hydrze. Nie przewidział jednak że capo di tutti cappi jest o jeden uśmiech potężniejszy. Przyszedł czas pozanć swe miejsce w szeregu. Szkoda, na początku dobrze mu z oczu patrzyło. Lubiłem go. Dzisiaj przypomina tylko nieudanego Berię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: czarne chmury IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.11.07, 07:18 Man...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: czarne chmury 01.11.07, 07:46 exman napisał: > W sumie żal mi tego chłopaczka, na początku swej politycznej kariery miał > potężne wsparcie w społeczeństwie. ... nadal je ma - te wspaecie społeczne i jeszcze za sobą ma prezydenta i RBN, a to jest dużo, Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czarne chmury 01.11.07, 07:57 Napomknąłem o jego Ojcu Chrzestnym..czytała uwaźnie xxtoja_live ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: czarne chmury 01.11.07, 08:09 Czytałam główny wątek, co do jego ojca chrzesnego, tego nie uważam, lepiej być czujnym a nie takie sądy wyrażać. Piszesz jabys był wygranym, a ja nie widzę żadnej wygranej po najnowszych doniesieniach. Odpowiedz Link Zgłoś