rpoznan 26.12.07, 23:54 Jestem normalny!Szukam kobiety po przejściach,bez wzgledu na wiek,poprostu normalnej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LORDzisko polecam uderzenie do beatrix, jest po przejsciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 00:00 wiek sredni, ale, ale... chcesz normalnej?! cholera, to raczej beatrix odpada :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOKIAK przede wszystkim beatrix jest z PISu i prowokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 00:02 specjalnie, zeby wylapac tych lojalnych w okresie opozycyjnym, spryciara, wyczulem ja. To niemozliwe przeciez, zeby ktos potrafiacy czytac i pisac byl tak stronniczy i zacietrzewiony, o bezmyslnosci nie wspominajac w rzeczywistosci. Ci PISOWCY to spryciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Żony szukam....normalnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 00:11 Normalnej żony musisz szukać w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żony szukam....normalnej! IP: *.chello.pl 27.12.07, 00:33 tu nie szukaj , bo znajdziesz tylko chamisko lordzisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. po przejsciach wyklucza normalnej IP: *.warzymice.net 27.12.07, 00:42 ogolnie w internecie nie trafisz na normalna kobiete - kobiety z internetu maja zawsze jakis defekt...to desperatki... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Żony szukam....normalnej! 27.12.07, 09:33 A Ty co oferujesz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Żony szukam....normalnej! IP: *.warzymice.net 27.12.07, 14:20 malzenstwo, wspolnota majatkowa itd - naiwni ci faceci sa jak cholera, coraz bardziej stlamszeni, zaszczuci cala ta filozofia partnerstwa, wspolczucia, przezywania... biedni, zalosni idioci skazani na przegrana w starciu z feminizmem ktory jest tak wyrafinowany w nieprzestrzeganiu wlasnych zasad i podlega nieustannej mutacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty wiadomo z poznania gownozjady i prostacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 13:17 zlotowke ogladaja 5 razy zanim wydadza. a prosci jak kij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikołek Re: Żony szukam....normalnej! IP: *.chello.pl 27.12.07, 23:02 Chłopa se znajdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyszka Re: Żony szukam....normalnej! IP: *.google.com 27.01.08, 22:05 To zadzwon do mnie 790 567 848 Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Żony szukam....normalnej! 28.01.08, 00:20 Jak mozna byc normalnym po przejsciach? Odpowiedz Link Zgłoś