Gość: zzz A wtedy UW razem z SLD rozgrabią do końca Szczecin IP: *.zacheta.net 21.08.03, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurczyk Gdzie SLD nie może tam młodzieżówkę UW pośle IP: *.zacheta.net 21.08.03, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuditu.szczecin Re: Gdzie SLD nie może tam młodzieżówkę UW pośle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 11:52 Bez względu na wzsystko, nikt nie będzie gorszy od Jurczyka. A kandydata może weżmiemy sobie , wzorem niektórych reprezentacji piłkarskich, z zagranicy? Po wejściu do UE to będzie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.pl / 10.0.11.* 21.08.03, 12:00 Dziadek - nie prezydent!!!Na emeryturę won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Kiedy Jurczyk zostal prezydentem - WYJECHALEM IP: *.inetia.pl 21.08.03, 13:01 i teraz "rozwijam sie" kilkaste razy szybciej niz miasto za ktorym tesknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etoser Re:Po Wałęserze-Bełkoterze następny "eksponat"... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 21.08.03, 13:44 ...etosowo-pryzydencki do wora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YORK Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:52 Napoczątek może p.M. oddał by kase niech najlepiej zrobi ściepe wśrud swoich wyborców .Notabene małe pytanko ilu z was krzyczących [ by odszedł ] czy byliście na wyborach .Nie lubię Buraka ale co będzie jak nam trafi się taki Buc jak łodziakom .Może łodziaki za naszym przykładem pogonią tego Buca .No i jest nadzieja że następny będzie myślał i liczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCO804 Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.smsnet.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 13:59 Jestem bezpartyjny,również twierdzę,że Jurczyk musi odejść wraz z całą swoją ekipą.Jest to ZARZĄD STARSZYCH NIEUDOLNYCH PANÓW,którzy powinni przejść na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.97.130.* 21.08.03, 15:13 A ja się przyznaję, że głosowałem na.... Nie! Nie na Jurczyka:) Na Runowicza. Niezależnie od tego, że popierało go SLD (Mi osobiści to nie przeszkadza, większości z was tak) uważam ,że facet który był kupę lat sekretarzem miasta, coś o zarządzaniu miastem wie. A z tej całej jurczykowej czeredy, jedynie Krzystek ma coś pod kopułą (mimo, że kuriewny). Marian do magazynu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panrysio Re: Jurczyk musi odejść! 21.08.03, 17:21 No tego nie trzeba komentować. Musi i już. To było zawsze wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madchomik Proszę o dostarczenie takiej czystej listy!!! IP: *.szczecin.pl 21.08.03, 21:30 Zapraszam do mnie młodzieżówkę UW. Co prawda sumpatyzuję z SLD ale zrobię wszystko aby magazynier trafił do magazynu. Tel. kontaktowy: 0691-872117. Piszę to całkiem serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 21:32 PRECZ Z JURCZYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRMS Młodzieżowa Rada Miasta Szczecina mowi nie dla Jurczyk IP: 217.98.49.* 21.08.03, 22:22 Młodzieżowa Rada Miasta Szczecina w pełni popiera inicjatywe młodzieżówki Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość. Re: Młodzieżowa Rada Miasta Szczecina mowi nie dl IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 00:21 Gość portalu: MRMS napisał(a): > Młodzieżowa Rada Miasta Szczecina w pełni popiera inicjatywe > młodzieżówki Unii Wolności. powaga??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek J Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:06 Popieram ta opcję. Dużo obiecał stoczniowcom, dużo obiecał Szczecinowi, a więcej zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 20:16 Gość portalu: Tomek J napisał(a): > Popieram ta opcję. Dużo obiecał stoczniowcom, dużo obiecał > Szczecinowi, a więcej zabrał. Co miał zabierać, zabrali inni z jego namaszczenia np Darek "Omega" W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.w7.pl 01.09.03, 19:27 Nie da się zaprzeczyć, że dorobek Jurczyka to kilka (może parenaście ?) milionów, które z naszej kasy trzeba zapłacić jako odszkodowania dla firm, które wygrywały przetargi, a nie dostały tego co się należało. A powiedzcie, co właściwie pozytywnego załatwił dla miasta ? Rozpoczął jakąś inwestycję, która dałaby ludziom pracę ? Nie mam na myśli kilku ludzi, tylko kilka tysięcy. Widzieliście , jak się rozwijają takie miasta jak kraków, Wrocław, Poznań ? Może mają mądrzejszych radnych z Zarządem Miasta, nie wykłócają się tylko o stołki ? A jak wybrać takich ludzi, żeby im się "chciało chcieć" i rzeczywiście coś pozytywnego zrobią dla nas ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OT Balcerowicz też cały czas musi odejść i trwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 20:33 I tak samo będzie z Jurczykiem , gdyż za sprawę wzięli się amatorzy i to o podejrzanej prowieniencji (pardon) politycznej koloru niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jerzy Re: Balcerowicz też cały czas musi odejść i trwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 20:52 Może niewiadomego pochodzenia ale chcą coś zrobić dla tego miasta który ostatnim czasu nie ma szczęściaq do odpowiedniego kierownictwa. Sam w okresie wyborów myślaem że kandydatura Mariana Jurczyka jest najlepsza ale do momentu kiedy usłyszalem że zastępcą zostaje pan Chwat i tu znając tego pana z dawnych czasów wiedziałem że miasto będzie się staczać po równi pochyłej i co tylko się da sprzedadzą za przysłowiowego grosza (tu należy zwrócić uwagę na Polmo gdzie wiadomo już że powstanie następny hipermarket, których żekomo pan Jurczyk nie wpuści do miasta tak samo jak z Lidlem )można by wiele tu przytaczać przykładów i dlateg mówię głośno Panie Jurczyk czas na emeryturę bo Pan się do tego nie nadaje , weź pan tą pokaźną emeryturę i won, takich ludzi nam nie potrzeba , potrzeba młodych i odważnych którzy mogli by podźwignąć to umierające miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Diabelski Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 15:32 Oczywiscie, ze musi odejsc. Czas nieudolnych pseudo-etosowcow sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak Re: Jurczyk musi odejść! IP: 80.51.24.* 02.09.03, 15:40 Ludzie, czy możecie się wreszcie zdecydować!? Najpierw chcecie Jurczyka, bo w magistracie siedzi czerwona zaraza, a potem go nienawidzicie, bo wprowadził do magistratu niemoc i chore wizje. Przepraszam bardzo, ale cholera mnie bierze, kiedy czytam te wasze protesty! Kiedy Jurczyk został prezydentem, stare klimaty pośpiesznie zacierały ślady swojego łapówkarskiego żywota. Przecierali gały ze zdumienia i topili smutki w wódzie. I nie mówię tu bynajmniej o SLD, tylko o układzie. Nie ma znaczenia partia polityczna - zawsze chodzi o "grupę trzymającą władzę". Szczeciński układ dostał febry, a naród zacierał ręce z radości. Marian Uczciwy i Niezłomny miał wejść i posprzątać po Wieczorkach i Koćmielach. Nikt wtedy nie pamiętał, że Jurczyk był prezydentem z ramienia SLD, ustawionym na stołku w wyniku majstersztyku autorstwa duetu Wieczorek-Piechota (ze wskazaniem na tego drugiego). Kiedy wtedy skumał się z SLD wszyscy pisali, że jest zdrajcą, a potem - po wymienieniu go na Koćmiela - wybrali Jurczyka na senatora. Teraz naród - większością głosów - wybrał faceta na pierwszego bezpośrednio wybieranego prezydenta Szczecina. I co się dzieje? Kiedy wszedł do magistratu i zaczął robić porządki, wszyscy wiedzieli, że będzie rozróba. Czekaliśmy na sensownych doradców, ale nikt się nie zgłosił. Bo przegrany "układ" wszystkich informował, że Jurczyk ma przed sobą tylko rok prezydentury, a potem go uwalą. Sam słyszałem. No, i teraz biorą się do rzeczy rękami gnojków z UW. Brawo. Krzyczycie na Jurczyka, a on nie rozumie o co chodzi całemu światu. On już nic z tego nie rozumie. To miasto zabija polityka - nie Jurczyk! Uwalicie go i co? Kogo wybierzecie! Kogoś z "układu"? I co, od razu będzie lepiej? Jurczyk nie nadaje się na prezydenta, to żadne odkrycie. Tylko, że w politycznym środowisku tego miasta tylko on jeden ma jakąś wizję, misję itd. Szkoda, że kompletnie chorą. Reszta chce tylko spokojnie nabijać kieszenie. To, co się teraz wyprawia, to kompletna szopka. Tutaj nawet młodzi politykierzy są spaczeni przez starych cwaniaków z "układu". Mam poważne obawy, czy znajdzie się tu jakiś sensowny prezydent w ciągu najbliższych 2-3 kadencji. A wiecie, co to oznacza. Może naprawdę powinniśmy posukać jakiegoś fachowca-niezależnego specjalisty z poza lokalnych układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 00:19 Gość portalu: pismak napisał(a): kruk;no > Ludzie, czy możecie się wreszcie zdecydować!? > > Najpierw chcecie Jurczyka, bo w magistracie siedzi czerwona zaraza, a potem go > nienawidzicie, bo wprowadził do magistratu niemoc i chore wizje. Przepraszam > bardzo, ale cholera mnie bierze, kiedy czytam te wasze protesty! > Kiedy Jurczyk został prezydentem, stare klimaty pośpiesznie zacierały ślady > swojego łapówkarskiego żywota. Przecierali gały ze zdumienia i topili smutki w > wódzie. > I nie mówię tu bynajmniej o SLD, tylko o układzie. Nie ma znaczenia partia > polityczna - zawsze chodzi o "grupę trzymającą władzę". Szczeciński układ > dostał febry, a naród zacierał ręce z radości. Marian Uczciwy i Niezłomny miał > wejść i posprzątać po Wieczorkach i Koćmielach. Nikt wtedy nie pamiętał, że > Jurczyk był prezydentem z ramienia SLD, ustawionym na stołku w wyniku > majstersztyku autorstwa duetu Wieczorek-Piechota (ze wskazaniem na tego > drugiego). Kiedy wtedy skumał się z SLD wszyscy pisali, że jest zdrajcą, a > potem - po wymienieniu go na Koćmiela - wybrali Jurczyka na senatora. Teraz > naród - większością głosów - wybrał faceta na pierwszego bezpośrednio > wybieranego prezydenta Szczecina. I co się dzieje? > Kiedy wszedł do magistratu i zaczął robić porządki, wszyscy wiedzieli, że > będzie rozróba. Czekaliśmy na sensownych doradców, ale nikt się nie zgłosił. Bo > > przegrany "układ" wszystkich informował, że Jurczyk ma przed sobą tylko rok > prezydentury, a potem go uwalą. Sam słyszałem. No, i teraz biorą się do rzeczy > rękami gnojków z UW. Brawo. > Krzyczycie na Jurczyka, a on nie rozumie o co chodzi całemu światu. On już nic > z tego nie rozumie. To miasto zabija polityka - nie Jurczyk! Uwalicie go i co? > Kogo wybierzecie! Kogoś z "układu"? I co, od razu będzie lepiej? > Jurczyk nie nadaje się na prezydenta, to żadne odkrycie. Tylko, że w > politycznym środowisku tego miasta tylko on jeden ma jakąś wizję, misję itd. > Szkoda, że kompletnie chorą. Reszta chce tylko spokojnie nabijać kieszenie. > To, co się teraz wyprawia, to kompletna szopka. Tutaj nawet młodzi politykierzy > > są spaczeni przez starych cwaniaków z "układu". Mam poważne obawy, czy znajdzie > > się tu jakiś sensowny prezydent w ciągu najbliższych 2-3 kadencji. A wiecie, co > > to oznacza. Może naprawdę powinniśmy posukać jakiegoś fachowca-niezależnego > specjalisty z poza lokalnych układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w 2006 roku Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 01:12 Gość portalu: e napisał(a): > Bravo! w pelni popieram, moze jeszcze nie jest za pozno by > naprawic to wszystko co do tej pory "zalatwil" dla miasta. mam > nadzieje tylko, ze nastepca nie bedzie z sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.s. Re: odejść to muszą tacy jak Malanowska IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:43 jurczyk musi zostać Odpowiedz Link Zgłoś
sen_c ODEJŚĆ TO MUSZĄ TACY JAK MALANOWSKA 04.09.03, 08:32 zgadza się!!! ...no to hooop do góry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: *.browardlibrary.org 03.10.03, 21:19 Ludzie! Co Was opetalo? To dobrze ze ktos Taki jak P. Marian chce pchac to wszystko w czasach takich jak teraz. Wlasnie tacy ludzie sa na potrzebni aby nie stracic naszej narodowosci, suwerennosci, wolnosci zycia. Co wszystkim po pieniadzach, ogromnosci "zagramanicy" wyimaginowanej, jak nie bedziemy mogi nawet podrapac sie, bo nam nie beda pozwalaly przepisy jakis tam "niewidocznych" ustalen podpartych przepisami Unii czy jeszcze innej gadziny. Nie ujadajcie na tego czlowieka - a popatrzcie prawdzie w oczy, co Nas naprawde czeka i kto naprawde nas wysprzedaje i dlaczego i komu? Szczeciniaki - czy naprawde jest Wam tak zle i czy naprawde ten czlowiek az tak przeszkadza tym wszystkim co takie brednie wypisujecie o tym czlowieku. Pamietajcie, ze byl juz taki jeden co Japonie nam obiecal. I co - dal wszystkim pomrocznosc - jasna , jak podal nam Wysoki Sad - a naprawde pograzyl kraj w czerni. Dajcie pracowac Naszemu Prezydentowi Szczecina w spokoju. Powolajcie prosze Komitet obrony Naszego Prezydenta - Naszego polskiego Szczecina. On naprawde zasluguje na obrone przez Swoich Szczecinian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 08.10.03, 19:02 idź się utop baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz-ciński ,Ham Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 08.10.03, 19:32 A ja wam powiem jedno gadać każdy potrafi a do robotyyyyyyyyyyy pasożyty i powiedcie mi kto stoi za młodzieżówką , doszkoły lenie Bananowce synusie i córeczki Tatusiów byłych sekretarzyków PZPR.Normalny człowiek wie że ,z pustego nie naleje , powiedzcie CO TRZEBA ZROBIĆ ? jA TEMU FACETOWI współczuje że chce brać to na swojeego garba ,zamiast żucać kłody zorganizujcie jakiś CZYN społeczny !! Wstyd jaka młodzeżówka , raczej powinn nazywać się SKWASZEN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 15:13 jest na tym forum wątek o największych oszołomach,ale"politechnika"się tam nie znajdzie...dla niego trzeba by utworzyć osobną kategorię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika Re: dla Ana odpowiedz od Politechniki IP: *.browardlibrary.org 17.10.03, 20:13 Z gowna powstalas (es) - w gowno sie obrucisz. Szkoda kanalizy na takie scierwo jak ty. , zycze ci abys odczul (odczula) jeszcze przed zdechnieciem wszystkie te same poniewierania co kreuje twoja zasrana glowka i inne jej podobne. A odczujesz to bardzo szybko. O na pewno masz to jak w banku. Zycze ci takze abys nigdy nie zastal( zastala) zadnego szczescia w swym zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: dla Ana odpowiedz od Politechniki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 17:21 koło politechniki,to ty moze kiedyś przechodziłeś,zreszta wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika Re: dla Ana odpowiedz od Politechniki IP: *.browardlibrary.org 21.10.03, 20:16 Nie tylko przechodzil ale tam pracowal, i to w czasach kiedy ty jeszcze w macicy byl i nie zostal z niej wyskrobany , bo mamusia przenosila cie i nie mogla juz wyskrobac, bo Bozia nie kazala.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: dla Ana odpowiedz od Politechniki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 10:20 jeżeli pracowałeś,to jako palacz,albo kaowiec.naprawdę twój poziom(wystarczy poczytać twoje chamskie wypowiedzi)zdradza cię.przykro to mówić,ale na całym forum nie ma większego prostaka i oszołoma.mozna się z kimś nie zgadzać,zdarzają się nawet"awantury"ale ty jesteś kompletnie z innej ligi.do budy,burku i nie wyłaż z niej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politechnika odp.dla Anna IP: *.browardlibrary.org 29.10.03, 17:49 Lepiej w budzie siedziec, ale byc soba , jak nosic tytuly magistrow,psorow,czy innych modnych obecnie kursinow na "zagramaniczne" dyplomki i byc kopanym twardo w dupe, tak w dupe, bo mordy to juz nie macie bo twarz straciliscie totalnie jeszcze przed urodzeniem. A elitki ktore wydaje wam sie ze tworzycie - sa rodzone i ksztalcone na podobizne gowna. Macie juz sepse i szczepcie sie,bo geny wam zanikna i jajka uschna a macice wtedy wyeksploduja z nadmiaru jaj niezaplodnionych. Ana podmyj sie bo ci uplawy kwasne ciekna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YORK Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:50 Szanowny panie pracowałem w Uni dodam na czarno i biało . Zawsze mogłem się podrapać i za pracę mi płacono za drapanie nie .Do prezydenta nie mam nic tylko dlaczego nie mogę kuić mieszkania z 1 zł.Kiedyś też obiecano mi 100 mil.Biednym i głodnym stołówkę . Co z piniędzmi które miasto ma zapłacić jako kary dla paru firm itd.i potem ktoś mówi że się czepiam prezydenta . Jak można to taki dobry człowiek już SB w swoich raportach dobrze o nim pisało amy - wstyd -. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desko Re: Jurczyk ma zostac!!!!!! IP: 212.14.54.* 01.11.03, 06:44 Odejść? czy wy chcecie to miasto zrujnowować, JEGO TRZEBGA WYRZUCIĆ póki jest jeszcze co radować i puki ludzie mają siłe bo niedługo nie bedzie co do michy włożyć, często bywam w stolicy Pyrlandii i porównuje ją z naszą wioska z tramwajami, poprawka PŁACZĘ jak ją porównuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek mariańczyk Re: odejść to muszą tacy jak Malanowska IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:04 jurczyk musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: odejść to muszą tacy jak Malanowska 08.09.03, 23:06 jak jurczyk odejdzie to kto nas bedzie wspomagal? Jurczyk ma zostac i do zupy dolozyc piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Teleskopu Tacy też. A w ogóle to wszyscy muszą odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 07:04 W związku ze zbliżającym sie bezwzględnie Świętem z datą 1 listopada pozostaje stwierdzić, że wszyscy muszą odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil kill bill Re: odejść to muszą tacy jak Malanowska IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 23:59 NIE jemu mówimy STOP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.dialsprint.net 04.09.03, 16:33 takiego marazmu jaki jest teraz to już dawno nie było żygać się chce jak się patrzy na ten chory Szczecin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.cvx11-bradley.dialup.earthlink.net 05.09.03, 08:20 Komu zalezy na odejsciu?????????????????? Miedzy innymi chyba tym ktorzy cos tam wiedza z prawdy o tragedii rodziny Jurczyka. Kazdy zapewne wie, ze bedac na takim stolku jest znacznie wieksza szansa na jej odkrycie a co niektorzy z tego byliby niezadowoleni. Jurczyk musi zostac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.anax.pl 05.09.03, 11:16 Gość portalu: wiesiek napisał(a): > Komu zalezy na odejsciu?????????????????? > Miedzy innymi chyba tym ktorzy cos tam wiedza z prawdy o tragedii rodziny > Jurczyka. Kazdy zapewne wie, ze bedac na takim stolku jest znacznie wieksza > szansa na jej odkrycie a co niektorzy z tego byliby niezadowoleni. > Jurczyk musi zostac! > Co za bzdury!!!! Magazynier ma zostać i rujnować dalej Szczecin mając za cel odkrycie "prawdy o tragedii rodziny". Wiesiu, czy ty świadom jesteś tego co piszesz. Pół miliona ludzi ma cierpieć i żyć w gnoju, bo maniek coś musi odkryć??? W takim razie JA chcę być prezydentem, obiecuję, że nic nie ukradnę - tylko odkryję prawdę, skąd się bierze forsę nic nie robiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBAK Re: Jurczyk musi odejść! IP: 80.48.95.* 06.09.03, 09:24 WEŻCIE WYJEBCIE TEGO ZGRZYBIAŁEGO ZWIĄZKOWCA, W TYM MIEŚCIE JUŻ NAWET NIE MA 500 TYŚ. MIESZKAŃCÓW, WSZYSCY UCIEKAJĄ, JA SIE NIE DZIWIE, ALE GDYBY ODSZEDŁ I KTOŚ WPUŚCIŁ TU KAPITAŁ ZAGRANICZNY MOŻE SIE COŚ POPRAWIĆ, BO NASZE MIASTO MA MOŻLIWOŚCI I DOBRE POŁOŻENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Jurczyk musi odejść! 18.09.03, 15:04 wiesiu,szanuję tragedię,która spotkała jurczyka,jednak teza,że musi być prezydentem by ją wyjaśnić,to nie obraż się, kompletna bzdura.Prezydent ma całkiem inne zadania.Rzecz w tym,że jurczyk się z nich nie wywiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutrab JURCZYK WON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 20:36 Ten prymityw musi isc na swoje miejsce, czyli do magazynu wydawać śrubki i gwożdzie. To potrafi (mam nadzieję) i niech się tym zajmie. Ja musiałem za pracą wyjechać ze Szczecina czego niezmiernie żałuję i mam tylko nadzieję że jeszcze wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OT Polak potrafi - gadać ! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Polak potrafi - gadać ! n/t IP: *.espol.com.pl 01.10.03, 11:45 Jurczyk sio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Cornholio Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.max.pl / 192.168.1.* 12.09.03, 12:08 podpisuje sie pod tym halem rencami i nogami:)Jurczyk to wirus toczacy to miasto juz od dawna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenol Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.devs.futuro.pl 12.09.03, 16:55 Panie prezydencie Jurczyk. Z wielką przykrością stwierdzam że nie ma Pan pojęcia o zarządzaniu Miastem i ludzmi.Dyrektor ZBiLKU gdzie stała rudera o której pisała Wyborcza jest dalej dyrektorem.Na pewno o niej wiedział tylko po co pracować lepiej leżeć i brać łapówki.A Pan Panie prezydencie nie wyciągnął żadnych konsekwencji.Sorry nie nadaje się PAN Odpowiedz Link Zgłoś