Gość: e IP: *.osow.pl 20.08.03, 19:29 Bravo! w pelni popieram, moze jeszcze nie jest za pozno by naprawic to wszystko co do tej pory "zalatwil" dla miasta. mam nadzieje tylko, ze nastepca nie bedzie z sld. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc Re: Jurczyk musi odejść! IP: 80.48.150.* 20.08.03, 19:34 I kto to mówi??? Skompromitowana UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROAD I KTO TO MÓWI!? IP: *.chello.pl 22.08.03, 01:00 Gość portalu: zxc napisał(a): > I kto to mówi??? Skompromitowana UW. A gdyby to powiedziała młodzieżówka PiS-u lub PO to co(?) byłoby lepieij!? A po zatym uprzejmię proszę o wskazanie: gdzie, kiedy, jak i czym Unia Wolności się skompromitowała albo przez kogo została skompromitowana. Jeśli przez wyborców którzy głosowali na Lreppera lub Giertycha to dla nas (UW) choć bolesne to jednak nie wielka szkoda. Z tego tytułu wszelako nie członkowie Unii Wolności zbieraja owoce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: 195.205.239.* 04.09.03, 12:19 I to jak najprędzej, ponieważ każdy dzień to nieszczęście dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze raz Aga Re: Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: 195.205.239.* 04.09.03, 12:41 Nie interesuje mnie czy to lewa czy prawa strona, dla mnie liczy się tylko dobro miasta. Pan Jurczyk nawet nie wie jak bardzo jest śmieszny w tym co robi. Sam na pewno nie zrezygnuje. Nie wiem, czy macie swojego kandydata? Ja na pewno na p. Puzynę nie będę głosowała. Ale myślę, że za wcześnie o tym mówić. Teraz najważniejsze jest odwołanie p. Jurczyka. Bo jeśli dalej będzie "rządził" to któregoś dnia rano dowiemy się, że np. Koszalin jest stolicą zachodniopomorskiego. Dlatego proszę o informację gdzie można się wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: 80.51.242.* 06.09.03, 03:19 A wiec podam konkretne informacje gdzie mozna sie podpisywac pod lista przeciwko panu Marianowi J. Od poniedzialku 08.09.2003 przez 10 dni bedzie mozna skladac podpisy na Placu Rodla na Bramie Portowej oraz przy wiekszych hipermarketach. Wszystkich chetnych zapraszam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:28 Gość portalu: Michał M. napisał(a): > A wiec podam konkretne informacje gdzie mozna sie podpisywac pod lista > przeciwko panu Marianowi J. Od poniedzialku 08.09.2003 przez 10 dni bedzie > mozna skladac podpisy na Placu Rodla na Bramie Portowej oraz przy wiekszych > hipermarketach. Wszystkich chetnych zapraszam :). ORAZ WE WSZYSTKICH SRACZACH W SZCZECINIE I OKOLICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:25 Gość portalu: Jeszcze raz Aga napisał(a): > Nie interesuje mnie czy to lewa czy prawa strona, dla mnie liczy się tylko > dobro miasta. Pan Jurczyk nawet nie wie jak bardzo jest śmieszny w tym co robi. > > Sam na pewno nie zrezygnuje. Nie wiem, czy macie swojego kandydata? Ja na pewno > > na p. Puzynę nie będę głosowała. Ale myślę, że za wcześnie o tym mówić. Teraz > najważniejsze jest odwołanie p. Jurczyka. Bo jeśli dalej będzie "rządził" to > któregoś dnia rano dowiemy się, że np. Koszalin jest stolicą > zachodniopomorskiego. > Dlatego proszę o informację gdzie można się wpisać? WE WSZYSTKICH KLOZETACH MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodowiec Re: Czy p. Jurczyk ma odejść? IP: *.teleton.pl 07.09.03, 11:41 Prezydent Jurczyk powinien zostać. To wielki Szczecininianin i dobry gospodarz. Pan Jurczyk poradził już sobie w życiu z komunistami, poradzi sobie z inwestorami. To dobry człowiek. To smutne że ludzi z tak wielkim doświadczeniem i dalekosiężną wizją przyszłości miasta, młodziki z Unii Wolności próbują dyskredytować. Tonięcie miasta nie powinno przysłonić nam innych faktów, równie istotnych dla naszego wyboru, mianowicie pamięć o postawie ludzi Solidarności, którzy niejednokrotnie spali na styropianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Kazdy musi kiedys odejsc Panie i Panowie !!! IP: 192.113.240.* 03.09.03, 15:16 Kolejny placz nad wlasna glupota ?? Najpierw wybieramy, a potem zalujemy ?? To taka uwaga ogolna, bo akurat Jurczyk ani mnie nie ziebi ani nie parzy. Za daleko jestem od mojego pieknego Szczecina zeby wiedziec co Jurczyk tam wyrabia. wszystkiego najlepszego przechodzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.devs.futuro.pl 08.09.03, 21:13 Gość portalu: zxc napisał(a): > I kto to mówi??? Skompromitowana UW. A co SLD to nie jest skompromitowana???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek ŻYDOKOMUNA ZNÓW PODNOSI ŁEB !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 06:43 Teraz przeszkadza wam Jurczyk. Wspólnie z SLD rozkradliście wszystko co było możliwe, a teraz jeszcze bezczelnie obciążacie za to innych. Mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że Naród wam to przypomni i sprawiedliwie rozliczy. A póki co to mordy na kłódkę, bando zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: ŻYDOKOMUNA ZNÓW PODNOSI ŁEB !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 06:51 I cykliści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana pytanie do Antka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 11:07 antku,co w domu?Czy wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: ŻYDOKOMUNA ZNÓW PODNOSI ŁEB !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:08 Gość portalu: Antek napisał(a): > Teraz przeszkadza wam Jurczyk. Wspólnie z SLD rozkradliście wszystko co było > możliwe, a teraz jeszcze bezczelnie obciążacie za to innych. Mam nadzieję, że > przyjdzie taki czas, że Naród wam to przypomni i sprawiedliwie rozliczy. A póki > > co to mordy na kłódkę, bando zdrajców. chetnie bym cie pocalowal misiaczku!! oi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Brawo SLD! Posłużyć się młodzieżówką UW, aby IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 19:39 przejąć władze w mieście to mistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROAD Re: Brawo SLD! IP: *.chello.pl 22.08.03, 01:07 Gość portalu: trefl napisał(a): > przejąć władze w mieście to mistrzostwo świata! Treflu: Gsdyby młodieżówka chciała przejąć władzę to wskazała by kandydata. Wola odwołania MJ jest drogą do otworzenia szansy dla 100% Szczecinian od lewusów po prawusów ku wybraniu odpowiadajacemu im prezydenta. Jestem przekonany, że po dramatycznym doświadczeniu z MJ Sczecinianie trzy razy zastanowią się na kogo oddać głos. Od nich bowiem będzie zależało czy wybiorą lepperoida lub giertoloida miast.....no właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Król Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.mm.pl 20.08.03, 19:39 Myślę ze odwołanie Jurczyka byłoby zbawienne dla miasta. Niestety człowiek, który mógł być legendą (był przypadkiem w określonym miejscu i czasie) zaprzepaszcza swoje dobre imię. Kierując się obsesją przejęcia miasta przez obcych robi wszystko, żeby zdobyć w historii miasta miejsce największego szkodnika. W rujnowaniu dobrego imienia miasta ma zamiar wyprzedzić szwedzkich komendantów z czasów upadku Szczecina. Jeżdżąc po Stanach i Kanadzie na cudzy koszt, korzystając z naiwności Poloni w stanie wojennym miał się dobrze. Otaczając się dziwnymi doradcami robi głupstwa, zrywa umowy kosztem mojego Miasta. Stanowczo się temu sprzeciwiam i popieram kampanię młodzieży żeby ten „ święty”, bogobojny i ponury człowiek, obiecujący naiwnym wyborcom, co mu się aktualnie wydaje zbawienne w jego rozumieniu świata. Panie Marianie – kończ Pan, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
j.preston Re: Jurczyk musi odejść! - po prostu dobre haslo 20.08.03, 19:46 Nie wiem jak inni forumowicze, ale ja wiem jedno, lepiej niech pan M. odejdzie...Oby szybko udalo sie to referendum przeprowadzic, jak tylko bede mogl to od razu sie podpisze na takiej liscie.Cholera, zal po prostu dupe sciska, jak sie widzi ta nasze wladze, czy to jakas kara, ze pan M. probuje wcielac w zycie te swoje pomysly??Ja nie chce tego, jako mieszkaniec miasta pragnalbym pozadnej wladzy, ktora nie bala by sie odwaznych decyzji ani miedzynarodowej wspolpracy...Wiem, bylo to mowione juz zylion razy, o ksenofobii pana M. i innych, ale kurna, ile mozna wytrzymac, trzymam sie sam za slowo, jezeli w jakims czasie sie to nie zmieni, sam sie przejde do urzedu miasta, albo wykupie billboard w centrum, na ktorym napisze swoje komentarze odnoszace sie do funkcjonowania miasta i osob za nie bezposrednio odpowiedzialnych... pzdr J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADek Re: Jurczyk musi odejść! - po prostu dobre haslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:25 chetnie sie dolacze jesli sie nie zmieni. moge lezec pod gabinetem Jurczyka lub cokolwiek innego co zmieni ta sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Jurczyk musi odejść! IP: utp.:* / 10.10.10.* 20.08.03, 19:41 nie jestem już "młodzieżówką", nie popieram unii wolności ale pod ich wnioskiem na pewno się podpiszę, tylko gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:35 Gość portalu: teresa napisał(a): > nie jestem już "młodzieżówką", nie popieram unii wolności ale > pod ich wnioskiem na pewno się podpiszę, tylko gdzie i kiedy. W SRACZU MOŻESZ W SWOIM. W DOWOLNYM CZASIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Re: Jurczyk musi odejść! IP: 192.113.240.* 12.09.03, 12:18 Gość portalu: MF napisał(a): > Gość portalu: teresa napisał(a): > > > nie jestem już "młodzieżówką", nie popieram unii wolności ale > > pod ich wnioskiem na pewno się podpiszę, tylko gdzie i kiedy. > W SRACZU MOŻESZ W SWOIM. W DOWOLNYM CZASIE Troche kultury to by Ci sie przydalo palancie. przechodzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 09:32 ciągle nie mogę się dowiedzieć,czy MF to marszczenie freda? Odpowiedz Link Zgłoś
mc.org.pl Re: Jurczyk musi odejść! 20.08.03, 19:43 Szanowni Państwo ! Mimo, że akcje organizuje Młode Centrum, to jest to akcja obywatelska. Wszystkich ludzi chcących pomóc w pracach sztabu proszę o kontakt z: Pawłem Wieliczko - przewodniczącym Regionu zachodniopomorskiego MC pawel.gawel@wp.pl Sebastianem Napierajem - przewodniczącym koła MC w Szczecinie reflux@o2.pl Lub na adres sztabu: mc.org.pl@gazeta.pl Udowodnijmy, że jesteśmy nie tylko narodem, ale i społeczeństwem. We Wrocławiu wszyscy się zjednoczyli, od lewa do prawa, wokół wystawy EXPO. Pokażmy, że nie jesteśmy gorsi. Marianowi Jurczykowi należy się emerytura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.oskarwegner.com.pl 20.08.03, 20:23 [...] > Udowodnijmy, że jesteśmy nie tylko narodem, ale i społeczeństwem. We Wrocławiu > wszyscy się zjednoczyli, od lewa do prawa, wokół wystawy EXPO. :-) No tak, to był jeden z większych wrocławskich przekrętów, kiedy to politycy i nabijacze kabzy wykorzystsali ludzi wszelakich do swoich celów. Przecież, którz nie da pieniędzy na tak szczytny cel, jak Expo we Wrocławiu - wszak "mierz siły na zamiary, nie zamiar według sił" - cóż z tego, że założeniem było, iż nie może się to udać, bo więcej kasy nie będzie :-))) Ech Wy, Młode Lwy... kto Wasze ogony trzyma. Pozdrawiam Leszek P.S. Z Wrocławiem, to był zły przykład, może macie coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.org.pl Re: Jurczyk musi odejść! 20.08.03, 20:37 Faktem jest, ze wokol idei Expo udalo sie zjednoczyc cale wroclawskie spoleczestwo i politykow wszstkich opcji. Podobnie ma to miejsce teraz wokol budowy autostrady. Wczoraj we Wroclawiu byl w tej sprawie u prezydenta Dutkiewicza prezydent Lodzi Jerzy Kropiwnicki. A poslowie PiS-u i SLD lobbowali u premiera Pola. > :-) No tak, to był jeden z większych wrocławskich przekrętów, kiedy to politycy > > i nabijacze kabzy wykorzystsali ludzi wszelakich do swoich celów. Przecież, > którz nie da pieniędzy na tak szczytny cel, jak Expo we Wrocławiu - > wszak "mierz siły na zamiary, nie zamiar według sił" - cóż z tego, że > założeniem było, iż nie może się to udać, bo więcej kasy nie będzie :-))) Ech > Wy, Młode Lwy... kto Wasze ogony trzyma. > Pozdrawiam > Leszek > > P.S. > Z Wrocławiem, to był zły przykład, może macie coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.oskarwegner.com.pl 20.08.03, 20:56 mc.org.pl napisał: > Faktem jest, ze wokol idei Expo udalo sie zjednoczyc cale wroclawskie > spoleczestwo i politykow wszstkich opcji. [...] Dla mnie - zjednoczyć wokół..., i wykorzystać - mają jednak zdecydowanie różne znaczenia i wydźwięki. A pomysł wydarcia kasy, na, przyznacie sami, skromną, żeby nie powiedzieć marną prezentację Wrocławia, uważam za świetnie przeprowadzony skok na kasę :-) Majstersztyk. Gdzie tu było wykorzystanie ludków? Otóż założono, że to na czym się "zaoszczędzi" zostanie zrekompemsowane obywatelską (wciąż jescze nie lubię tego słowa, a nie potrafię go zastąpić - dlaczego to musi się, z obywaniem, się kojarzyć, ech) inicjatywą i poparciem. A gro kasy poszło na projekty, usługi menagerskie i konsultingowe, czyli tam gdzie niesposób dojść faktycznej wartości zakupionych usług. Dlatego obawiam się..., tym bardziej, że historia lubi się powtarzać. Pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Jurczyk musi odejść! IP: 212.14.0.* 02.09.03, 06:43 mc.org.pl napisał: > Faktem jest, ze wokol idei Expo udalo sie zjednoczyc cale wroclawskie > spoleczestwo i politykow wszstkich opcji. Podobnie ma to miejsce teraz wokol > budowy autostrady. Wczoraj we Wroclawiu byl w tej sprawie u prezydenta > Dutkiewicza prezydent Lodzi Jerzy Kropiwnicki. A poslowie PiS-u i SLD lobbowali > > u premiera Pola. > > > > :-) No tak, to był jeden z większych wrocławskich przekrętów, kiedy to > politycy > > > > i nabijacze kabzy wykorzystsali ludzi wszelakich do swoich celów. Przecież > , > > którz nie da pieniędzy na tak szczytny cel, jak Expo we Wrocławiu - > > wszak "mierz siły na zamiary, nie zamiar według sił" - cóż z tego, że > > założeniem było, iż nie może się to udać, bo więcej kasy nie będzie :-))) > Ech > > Wy, Młode Lwy... kto Wasze ogony trzyma. > > Pozdrawiam > > Leszek > > > > P.S. > > Z Wrocławiem, to był zły przykład, może macie coś jeszcze.Maja...zdrowy rozsadek,w przeciwienstwie do starych koltunow,ktorzy przyzwyczajeni do szczecinskiego bagna,dobrze sie tutaj czuja.Nie odwracaj pan kota ogonem...co dal Jurczyk ochlap jakis? Chlopaki nie jestem ani nie bylem w UW i moj stosunek do UW jest ambiwalentny,ale popieram Was calym sercem PRECZ Z DEBILEM i niech szlag trafi analfabetow i oportunistow co go popieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:43 NIE PODNIECAJ SIĘ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:39 mc.org.pl napisał: > Szanowni Państwo ! > > Mimo, że akcje organizuje Młode Centrum, to jest to akcja obywatelska. > Wszystkich ludzi chcących pomóc w pracach sztabu proszę o kontakt z: > > Pawłem Wieliczko - przewodniczącym Regionu zachodniopomorskiego MC > pawel.gawel@wp.pl > > Sebastianem Napierajem - przewodniczącym koła MC w Szczecinie > reflux@o2.pl > > Lub na adres sztabu: > mc.org.pl@gazeta.pl > > Udowodnijmy, że jesteśmy nie tylko narodem, ale i społeczeństwem. We Wrocławiu > wszyscy się zjednoczyli, od lewa do prawa, wokół wystawy EXPO. > > Pokażmy, że nie jesteśmy gorsi. Marianowi Jurczykowi należy się emerytura. A WAM NALEŻY SIĘ KAFTAN BEZPIECZEŃSTWA ORAZ PO 100 BATÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany Re: Jurczyk musi odejść! IP: 212.14.47.* 20.08.03, 20:11 OD POCZĄTKU,JAK TYLKO DOWIEDZIAŁEM SIĘ O PRÓBIE POWROTU NA STOŁEK PREZYDENTA,PO WCZESNIEJSZYM JEGO ODEJŚCIU Z POLITYKI TŁUMACZYŁEM KAŻDEMU JAK SZKODLIWA JEST TA DECYZJA DLA MIASTA I JAK NIE ODPOWIEDZIALNĄ OSOBĄ JEST MARIAN JURCZYK.NOMEN OMEN JAK I DRUGI MARIAN CHODŹ Z INNEJ SOLIDARNOŚCI.PANIE BOŻE ZA CO TY KARZESZ TO NASZE MIASTO. M.JURCZYK NIE UJMUJĄC MU PEWNYCH ZASŁUG W PEWNYM OKRESIE I NIE ZAZDROSZCZĄC MU TRAGICZNYCH CHWIL W JEGO I JEGO RODZINY ŻYCIU JUŻ DAWNO POWINIEN ODEJŚĆ NA ZASŁUŻONĄ EMERYTURĘ POLITYCZNĄ I MODLIĆ SIĘ O SPOKOJNĄ I SPRAWIEDLIWĄ ŚMIERĆ A NIE BRAĆ SIĘ ZACOŚ DO CZEGO NIE MA POD ŻADNYM KĄTEM PREDYSPOZYCJI A JEDYNIE NAROBIŁ TYLKO ZAMIESZANIA I POCZYNIŁ WIELE SZKUD DLA ŻYCIA TEGO WSPANIAŁEGO PONIEKĄD MIASTA.A JEŚLI IDZIE O TO MUZEUM TO TYLKO JEŚLI BĘDZIE BRANE POD UWAGĘ MUZEUM SOLIDARNOŚCI BO NAPEWNO NIE HISTORII POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe POmorski Re: Jurczyk musi odejść! popieram! IP: *.deltanet.pl 20.08.03, 20:12 a kiedy się to wszystko zacznie!? im szybciej tym lepiej, tylko teraz na kogo tu by głosować??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jurczyk musi odejść! popieram! IP: *.oskarwegner.com.pl 20.08.03, 20:25 Gość portalu: Książe POmorski napisał(a): > a kiedy się to wszystko zacznie!? > > im szybciej tym lepiej, tylko teraz na kogo tu by głosować??!! Najwyraźniej, ktoś już na odwpowiedź na to pytanie :-) Pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigel Re: Jurczyk musi odejść! popieram! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 21:11 Zgadzam się z opinią że Jurczyk prezydentem to strata czasu dla Szczecina. Na Jego miejsce tylko RUNOWICZ, ten facet ma wizję dla Szczecina i choć bezpartyjny ma poparcie w elektoracie SLD i prawicę.KTo jest za tą opcją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfIT Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.espol.com.pl 20.08.03, 20:56 BRAWWWWWWWWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! wreszcie... a przy okazji trafimy na karty historii jako pierwsza w świecie rewolucja internetowa... hihihi... jesli chodzi o podpisy to macie mój i wszystkich mozliwych moi znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:49 Gość portalu: gryfIT napisał(a): > BRAWWWWWWWWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! wreszcie... a przy okazji trafimy na karty > historii jako pierwsza w świecie rewolucja internetowa... hihihi... > > jesli chodzi o podpisy to macie mój i wszystkich mozliwych moi znajomych... W KIBLACH BĘDZIE RUCH OJ BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: Jurczyk musi odejść! 20.08.03, 21:06 Najlepiej chyba by bylo, gbyby pan Jurczyk sam, dobrowolnie odszedl ze stanowiska. Jesli nie powiodlo mu sie jako prezydent miasta, to wcale nie znaczy, jest zlym czlowiekiem. Wrecz przeciwnie, wiemy wszyscy, ze ma dobra dusze. Jest poza tym znanym czlowiekiem, moglby zajac sie jakimis sprawami charytatywnymi. Jednak jego schematyczne, konserwatywne myslenie, tylko hamuje rozwoj miasta i przez to, jak juz wiele forumowiczow wspomnialo, cierpi wiele osob. Gdyby nie Jurczyk, tyle osob mialo by prace, mozna by bylo sie zajac wrescie innymi sprawami, na ktore nigdy nie bylo czasu i pieniedzy. Podmioty oswiaty, szpitale wrescie dostaly by przyzwoite pieniadze, ODNOWILO BY SIE DWORZEC!!! Zaczeli by sie z nami wrescie liczyc!!! Szczecin mial szanse zostac jednym z najwartosciowszych regionow Europy srodkowo-wschodniej! :((((( A zamiast tego ta ciagla stagnacja, cisza przed burza. Lecz niestety nie tylko Jurczyk jest winien, ze mamy taki stan jaki mamy. Jesli Jurczyk jest madrym czlowiekiem, to spostrzegnie, ze na niego czas i odejdzie. Wiadomo, ze to nie bedzie bardzo dla niego mile. Kazdy czlowiek ma uczucia, bedzie sie czul odrzucony nie chciany. Najgorzej jesli sobie pomysli :"Zostane za wszelka cena na stanowisku, nie dam soba pomiatac". lecz tu chodzi o dobry tysiecy ludzi, wiec lepiej niech jeden cierpi (no i jego ludzie, ktorzy polecia razem z nim tez, o ty nie mozna zapomniec), niz cale nasze piekne miasto i jego rowniez piekne spoleczenstwo! Zrobmy wszystko, zeby sie powiodlo, bo Szczecin zasluzyl sobie wrescie na zaradnego i madrego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.ssn.pl / localhost 21.08.03, 10:29 Nie odejdzie, nie ma szans. Gdyby widział jak bardzo się kompromituje, zrobiłby to już dawno Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jurczyk musi odejść! 20.08.03, 21:52 Pewnie, ze musi odejsc. Boje sie, ze ludzie pokpia referendum i nie bedzie frekwencji. No i podpisy trzeba zebrac. Moj podpis macie jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Jurczyk musi odejść! Popieram IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 20.08.03, 22:28 oby się wam udało.On sam nie odejdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja kobyły Edmund Runowicz na Prezydenta !!! o/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 22:31 absztyfikant napisał: > Pewnie, ze musi odejsc. Boje sie, ze ludzie pokpia referendum i nie bedzie > frekwencji. No i podpisy trzeba zebrac. Moj podpis macie jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 07:56 absztyfikant napisał: > Pewnie, ze musi odejsc. Boje sie, ze ludzie pokpia referendum i nie bedzie > frekwencji. No i podpisy trzeba zebrac. Moj podpis macie jak w banku. KAŻDY MUSI ODEJŚĆ TY TEŻ A NAJLEPIEJ ODEJDZ Z FORUM JUŻ TERAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskutant Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 22:37 Proponuję POSTAWIĆ JURCZYKOWI POMNIK W SZCZECINIE POD WARUNKIEM ŻE Z DNIEM 01.09.2003 ZREZYGNUJE Z PREZYDENTURY. Szczecin zaoszczędzi na referundum, szybciej powrócimy do normalności, bo czytając opinie do wczorajszego i dzisiejszego artykułu, bedąc na miejscu Jurczyka dawno bym rezygnację złożył. Przepraszam ale On nie umie posługiwać się komputerem a znając jego temperament nikt z jego otoczenia mu opinii z GW nie przniesie bojąc się stać posłem złe wiadomości pryznoszącym. A gdybyś sam JURCZYK zrezygnował to pomnik BYŚ za życia miał, medali można było by CI jakiś przeznać, siadłbyś w niedzielę przy swoim pomniku, sam byś nie był, medale do garnituru przyczepił a Szczecin miałby atrakcję turystyczną - POMNIK PREZYDENTA ZA NIC NIEMOŻENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer No wreszcie! IP: *.vx.pl / *.gazeta.pl 20.08.03, 23:01 Dołączam się do innych zwolenników pomysłu i mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda się oderwać Jurczyka od prezydenckiego koryta. Do głosowania zapędzę całą swoją rodzinę. M. Jurczyk za nic sam nie odejdzie, raczej pozostawi po sobie zgliszcza, smród ciągnących się latami procesów z niedoszłymi inwestorami i ugruntowaną opinię o tym, że Szczecin jest zapyziałym zaściankiem. Kiedy i gdzie to głosowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Tylko kogo sensownego wybrać na jego miejsce?(n/t) IP: *.vx.pl / *.gazeta.pl 20.08.03, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Tylko kogo sensownego wybrać na jego miejsce? IP: 212.14.0.* 02.09.03, 06:47 Kogo...a np.malpe z Zoo,z pewnoscia bedzie lepsza po za 2zl dziennie na banany,nie bedzie sie przynajmniej wtracac.Takie pytania sa jednoczesnie odpowiedzia dlaczego Jurczyka na prezydenta wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Młodzieżówce odbiło IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 23:07 Jednym słowem idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moritz Re: Młodzieżówce odbiło IP: *.fkz.com.pl / 172.16.0.* 21.08.03, 07:00 Gość portalu: anna napisał(a): > Jednym słowem idioci! Sama jesteś idiotka - Młodzieżówka chce zrobić dobrą robotę dla miasta, a Ty wypisujesz takie bzdety... Odpowiedz Link Zgłoś
dodo111 Prezydencie zrezygnuj! 20.08.03, 23:18 Już się cieszę na tą demonstrację i zaczynam pracę nad transparentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezydencie zrezygnuj! IP: *.pl / 192.168.3.* 21.08.03, 11:03 Brawo!!!! popieram, tylko kiedy ta akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -prezes Re: Jurczyk musi odejść! IP: 62.233.219.* 20.08.03, 23:39 Oda do Mariana Krok za krokiem,i coraz prędzej,ku przepaści idziesz,kretynie. Nie buntuj się.Konstatuję.Co tam.To twoja sprawa. Ano idż.Wśród zaszczytów.Bez wahań.Idż w kadzidlanym dymie. Ja tam przebieram;wybieram.Nie powiesz że nie mam prawa. Ale to nie jest wcale wesołe.To smutne igrzysko. Najpiękniejsze moje miasto bezmyślnie pogrzebierz. Do pieniędzy do władzy przepychasz się barbarzyńsko, i to bez reszty zatracasz samego siebie, nie czujesz tego?,przeciesz nawet tobie przyjażni,tak widzą ciebie. Odejdż,zatem z honorem,rewolucyjny bracie, i posiedż sobie w ogrodzie,dla zdrowia pospaceruj po zielonej murawie, a będą cię dobrze wspominać gdy cię zobaczą we własnej chacie, rewolucyjny kamracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleczne serce Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 00:05 Jurczy powinien zostać! Jak zostanie zorganizowana demonstracja przez lalusiów z uw to skini jak ich określacie z młodzieży wszechpolskiej czy ligii polskich rodzin napierdolą wam ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jurczyk musi odejść! 21.08.03, 00:07 Jakie wstretne slownictwo. Ja tam nie wiem, jesli rzeczywiscie bedzie to wielka demonstracja, to skini pouciekaja w sina dal. Poza tym pomysl mlodziezowki UW dowodzi, ze nie ma nic bardziej niebezpiecznego dla wladzy niz inteligenci spiskujacy po kawiarniach. Przekonal sie o tym Gomulka, teraz kolej na Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.97.130.* 21.08.03, 08:42 Gość portalu: waleczne serce napisał(a): > Jurczy powinien zostać! Jak zostanie zorganizowana demonstracja > przez lalusiów z uw to skini jak ich określacie z młodzieży > wszechpolskiej czy ligii polskich rodzin napierdolą wam ! Myślę, że młodzieżówka SLD to poprze. A z tego co wiem im skini nie podskoczą, to silne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.teleton.pl 21.08.03, 18:41 Eh, waleczny ... czas zacząć się leczyć - na głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uw precz Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 00:26 a Balcerowicz poprzez 2 krotne zaciskanie pasa i schładzanie gospodarki to do czego doprowadził.Trochę pokory-uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.espol.com.pl 21.08.03, 08:29 Gość portalu: uw precz napisał(a): > a Balcerowicz poprzez 2 krotne zaciskanie pasa i schładzanie > gospodarki to do czego doprowadził.Trochę pokory-uw A ty zapewne jesteś tak wielkim ekspertem od gospodarki, że zrobiłbyś to znacznie lepiej co? Trzeba było się zgłosić, może by ci w min. stołek dali. Uwielbiam dyskutować z takimi ignorantami jak ty, zawsze później wychodzi, że ich sposobem na ożywienie gosp. jest dodruk pieniędzy. Co do prezydenta, nie chcę pisać "a nie mówiłem", ale po wyborach kłóciłem się z paroma "optymistami" na tym forum. Zarzucano mi czarnowidztwo i tym podobne. Widzę, że i teraz jest jeszcze paru fanantyków, ale na nich niestety nie ma rady. MARIAN NA EMERYTURĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.153.158.* 06.09.03, 08:06 Gość portalu: ace napisał(a): > Gość portalu: uw precz napisał(a): > > > a Balcerowicz poprzez 2 krotne zaciskanie pasa i schładzanie > > gospodarki to do czego doprowadził.Trochę pokory-uw > > A ty zapewne jesteś tak wielkim ekspertem od gospodarki, że zrobiłbyś to znaczn > ie lepiej co? Trzeba było się zgłosić, może by ci w min. stołek dali. Uwielbiam > dyskutować z takimi ignorantami jak ty, zawsze później wychodzi, że ich sposob > em na ożywienie gosp. jest dodruk pieniędzy. > Co do prezydenta, nie chcę pisać "a nie mówiłem", ale po wyborach kłóciłem się > z paroma "optymistami" na tym forum. Zarzucano mi czarnowidztwo i tym podobne. > Widzę, że i teraz jest jeszcze paru fanantyków, ale na nich niestety nie ma rad > y. MARIAN NA EMERYTURĘ!A TY DO GORZOWA, NAPRZÓD MARSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Jurczyk musi odejść! IP: 217.97.130.* 21.08.03, 08:43 Gość portalu: uw precz napisał(a): > a Balcerowicz poprzez 2 krotne zaciskanie pasa i schładzanie > gospodarki to do czego doprowadził.Trochę pokory-uw Niezależnie od tego, że popieram ten pogląd, to nie ma co się spierać, skoro można się zjednoczyć i odwołać tego buca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.ssn.pl / localhost 21.08.03, 10:39 czy tak naprawde wazne kto to organizuje? wierze ze do uw dolacza sie i inne mlodziezowki. grunt zeby pozbyc sie Magazyniera. co nie zmienia faktu, ze sami sobie, szczecinianie, taki pasztet zgotowalismy [mimo iz osobiscie nie znam nikogo kto na Jurczyka glosowal]. tym razem trzeba ruszyc cztery litery sprzed tv i podpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller precz Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 00:28 najbardziej nieufny polityk w Polsce_Miller a drugi w sondażach - Balcerowicz.Zasłużyli na te oceny.Oj zasłużyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samabrona Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.dyn.optonline.net 21.08.03, 01:28 Maniek na co Ty liczysz zajmujesz sie pirdolami jakies tam agencje towarzyskie ,nielegalny chandel woda a jeszcze niedawno wjezdzaly do KRAJU TIRY z wodka nie powiesz ze w tym czasi byles na swojej dzialeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Jak nie Jurczyk to SLD a a może PUZON. Jurczyk przynaj IP: *.zacheta.net 21.08.03, 09:49 Jurczyk przynajmniej nie kradnie. Szkoda tylko że nie wypieprzy z UM czerwonej pajęczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Jak nie Jurczyk to SLD a a może PUZON. Jurczy IP: *.unizeto.pl 21.08.03, 10:20 a Tobie proponuje sie leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Jak nie Jurczyk to SLD a a może PUZON. Jurczy IP: *.osow.pl 21.08.03, 13:58 a co jest gorsze? kradziez czy powodowanie szkod? na jedno wychodzi wobec tego chyba marian powinien odejsc. Gość portalu: zaq napisał(a): > Jurczyk przynajmniej nie kradnie. Szkoda tylko że nie wypieprzy > z UM czerwonej pajęczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Jak nie Jurczyk to SLD a a może PUZON. Jurczy IP: 212.14.0.* 02.09.03, 06:57 Gość portalu: zaq napisał(a): > Jurczyk przynajmniej nie kradnie. Szkoda tylko że nie wypieprzy > z UM czerwonej pajęczyny .Ciemny jestes jak tabaka...co nie kradnie a 40 mln odszkodowan z TWOICH podatkow to CO?! PODAREK??!! Pamietaj nie ma wiekszego grzechu od glupoty!! 2000 tys firm padlo!! Setki inwestorow odeszlo!! KRADNIE,okrada nas codziennie z szans na lepsze jutro, na prace,na nizsze podatki.POMYSL!! zanim te frazesy idiotow co go wybrali bedziesz powtarzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Nareszcie!!!! IP: *.smsnet.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 10:33 Podajcie tylko kiedy bedziecie zbierać podpisy.... myśle ze nawet 100 tyś podpisów to nie będzie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Na TV GRYF widać miernotę RADNYCH Ja bym odwołał RADĘ IP: *.zacheta.net 21.08.03, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenol Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.devs.futuro.pl 21.08.03, 11:04 O ludzka naiwności. Jeśli ktoś wierzy że partyjni bonzowie pozwolą na odejście Jurczyka to jest Idiotą. Jak Wałesa był prezydentem to powstały olbrzymie fortuny partyjne a w Szczecinie na przykład jeszcze nikt nie ukradł (chyba) Wałów Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec szczecina Re: Jurczyk musi odejść! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:11 A chcecie go zastąpić "WYBITNYM" ekonomistą KOĆMIELEM ?!!! Nie jestem zwolennikiem P.Jurczyka ale by leczyć tyfus nie można proponować dżumy !!! Odpowiedz Link Zgłoś