Gość: POKOST IP: 216.125.49.* 03.09.03, 02:11 MINELO Z 2,5 ROKU A MOZE ZE 3 LATA JAK TU SIE REGULARNIE BYWALO NA FORUM... NOWE WATKI B. SWOBODNE I B.POLITYCZNE... POZDRAWIAM WSZYSTKICH (A SZCZEGOLNIE STARA GWARDIE) POKOST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: *.houston.rr.com 03.09.03, 02:34 JA CIE PAMIETAM POKOST I POZDRAWIAM JACEK houston ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: PARE LAT... POZDRAWIAM 03.09.03, 12:50 Gość portalu: JACEK napisał(a): > JA CIE PAMIETAM POKOST I POZDRAWIAM > > JACEK houston ;-) a myslalem ze houston to ma whitney na imie :) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: 64.9.159.* 03.09.03, 13:06 pakuz napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > JA CIE PAMIETAM POKOST I POZDRAWIAM > > > > JACEK houston ;-) > > a myslalem ze houston to ma whitney na imie :) > pozdrowka Od myslenia to glowa boli, nigdy ci tego pan od wuefu nie powiedzial??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: PARE LAT... POZDRAWIAM 03.09.03, 14:15 od myslenia to mozna co najwyzej mysliwym zostac ale ja jestem po urlopie i mnie reality bites po lydkach wiec staram sie nie nadwyrezac zwojow mozgowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: 64.9.159.* 03.09.03, 14:39 zwoje mozgowe...hmmmm a co to takiego ? skoro tak blisko realizmu jestesmy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: *.ccc.edu 04.09.03, 03:30 IL sie klania pozdro Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:33 pakuz napisał: > od myslenia to mozna co najwyzej mysliwym zostac > ale ja jestem po urlopie i mnie reality bites po lydkach > wiec staram sie nie nadwyrezac zwojow mozgowych pakuz! ja myslalem ze one juz sie nam wyprostowaly :P te zwoje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: PARE LAT... POZDRAWIAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:32 Gość portalu: POKOST napisał(a): > > MINELO Z 2,5 ROKU A MOZE ZE 3 LATA JAK TU SIE REGULARNIE BYWALO NA FORUM... > NOWE WATKI B. SWOBODNE I B.POLITYCZNE... > POZDRAWIAM WSZYSTKICH (A SZCZEGOLNIE STARA GWARDIE) > POKOST faktycznie cos nas juz nie widac pozdrowienia - javal Odpowiedz Link Zgłoś