mamago1 14.04.08, 12:23 dr Śmigiel-Sipak z poradni patologii ciąży na Unii Lubelskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociczka_89 Re: Czy polecacie... 14.04.08, 22:22 witam :) jesli chodzi o patologie ciazy na Unii to wlasnie bylam tam przez ostatni tydzien i przyznam szczerze ze nie kojarze zbytnio po nazwisku ale z calego serca moge polecic polozna w krutkich rudawych wlaskach... jest naprawde przemila kobieta:) i naprawde to jest polozna z powolania a nie tak jak np. polozna "edytka" ktora nonstop zuje gume, co chwile ma inna fryzurke (potrafi nawet 4 razy zmianiac w ciagu 8 godz) i robi wileka laske ze cos pomoze itp... :. Moge jeszcze dodac ze sa swietni lekarze... np. dr.Świderski, dr. Błonka, i rowniez dr.Wegrzynowski... polecam naprawde... jesli juz trzeba "uderzyc" na patologie ciazy to tylko na Unii :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: Czy polecacie... 14.04.08, 23:01 Tak spotkałam się już z pochwałami na temat dr Świderskiego, ale mi zależy na lekarzah z poradni przyszpitalnej, a nie ze szpitala. Dr Świderski niestety w poradni nie przyjmuje. Ale dziekuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarc Re: Czy polecacie... 16.04.08, 15:00 Ja polecam z poradni dr Nestorowicz. Zajmuje się ciążami trudnymi i powikłanymi. Jest świetną specjalistką i bardzo fajną, rzeczową babką. Przy czym nie straszy pacjentek co strasznego może sie wydarzyć, tylko mówi co robić, aby było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: Czy polecacie... 16.04.08, 19:26 Polecam dr Śmigiel-Sipak, bardzo miła i konkretna kobieta, przyszła na wizytę jak już byłam wypisywana ze szpitala, polecam również dr Płonkę. pozdrawiam Julia mama Arturka (08.10.2005.) Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: Czy polecacie... 16.04.08, 22:40 Bardzo dziękuję za wypowiedzi. Już umówiłam się z dr Śmigiel-Sipak. Sama Wam napisze pod koniec maja opinię :-), bo dopiero wtedy miała termin. Wybrałam ją właśnie z powodu tego iż jestem "trudnym przypadkiem" po dwóch poronieniach... Mam nadzieję, że teraz się uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś