techniczny_1 23.05.08, 10:54 potrafia zjednoczyc sie ponad podzialami w obronie pomarszczonego blondyna ;-) /mam na mysli skasowany watek dotyczacy Twojej osoby/ powstal nam forumowy POPiSoLiD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Re: Vlad, widze ze fani Rubika IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 11:28 hehehe... no i co zrobic - uposledzeni w rozny sposob sa pelnoprawna czescia naszego spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Vlad, widze ze fani Rubika 23.05.08, 11:35 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): hehehe... no i co zrobic - uposledzeni w rozny sposob sa pelnoprawna czescia naszego spoleczenstwa. ...i wiele sil stoi na strazy, aby stan ten sie nie zmienil.. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kwintesencja 23.05.08, 11:40 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > hehehe... no i co zrobic - uposledzeni w rozny sposob sa pelnoprawna czescia > naszego spoleczenstwa. to jest właśnie ta tragedia z wami.jeśli ktoś lubi coś innego niż wy-musi być upośledzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: kwintesencja IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 14:47 dziecko... powiedz po co wypisujesz takie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: kwintesencja 23.05.08, 17:32 anamar, nie rozumiem... co za pokretna logika. Atak ponad podzialami na Vlada, jest wlasnie spowodowany tym, ze Vlad lubi cos innego niz "wy" :-) wiec strzeliles sobie Anamar w stope - nie pierwszy raz zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. szkoda czasu na te mameje IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 19:07 to jest ciekawsze www.nie.com.pl/art10675.htm www.nie.com.pl/art10671.htm www.nie.com.pl/art10672.htm Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: szkoda czasu na te mameje 23.05.08, 20:09 dobre, podejrzewam, ze absztyfikant uznalby te teksty za antysemickie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: szkoda czasu na te mameje IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 21:32 hehehehehe ale ostatnio zaczal sie izolowac - woli dokazywac na forum arabskim - Szczecin ze swoim drobnomieszczanstwem wzdychajacym do symfopolo Rubika i samcami mietolocymi przywiedle biusty chyba jest za ciasny. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: szkoda czasu na te mameje 24.05.08, 14:03 Ciekawe teksty, Vlad. Po raz kolejny sie przekonuję, że nieważne, kto pisze, ale co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. problemem NIE IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 20:40 jest jezyk i etykieta ktora do niego przylgnela - gdyby NIE zdecydowalo sie zmienic jezyk i zmienilo pewien wizerunek ktory do NIE przylgnal bylaby to jedna z lepszych gazet w Polsce - dosc wczesnie opisywali afery ktore po 2 -3 miesiacach pozniej trafialy na lamy innych gazet tyle ze o uznanej reputacji. Tak czy siak warto uwaznie przeczytac bo mozna dowiedziec sie duzo ciekawego a obrywa sie tak samo lewym jak i prawym (choc czesciej prawym). Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kwintesencja 26.05.08, 13:32 techniczny_1 napisała: > anamar, nie rozumiem... co za pokretna logika. Atak ponad podzialami > na Vlada, jest wlasnie spowodowany tym, ze Vlad lubi cos innego > niz "wy" :-) wiec strzeliles sobie Anamar w stope - nie pierwszy raz > zreszta. nic mi nie wiadomo o ataku na vlada.wiem natmiast ,że w tym wątku ubliża ludziom,tylko dlatego,że słuchają innej muzyki niż on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: kwintesencja IP: 204.13.236.* 26.05.08, 13:49 w jakim watku? gdzie ubliza? co ty znowu wymyslasz? czy wy aby nie jestescie wzorem ministra z LPR niejakiego Orzechowskiego zwyczajnie popie..ni? kazdy kto nie zgadza sie z wami i nei podziela waszych gustow muzycznych, kulinarnych, seksulanych i bog wie jeszcze jakich od razu was obraza? czy obrazliwe jest nazwanie okreslonego gatunku symfopolo? a co tu obrazliwego? Jak ja zaczne podchodzic do tego w wasz sposob to napisze ze czuje sie obrazany na kazdym kroku waszym bezgusciem i pretensjonalnoscia tudziez bezrefleksyjna glupota... Czy ja biegam po forum? Czy ja sie skarze? Nie podoba sie to co pisze Vlad.H. to nie czytac - przymusu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kwintesencja 26.05.08, 16:04 że sam nie wiesz co piszesz-dziwne... że nie potrafisz oszukać własnej wypowiedzi,zaledwie kilka linijek wyżej-też dziwne... że nazywasz upośledzonymi ludzi tylko dlatego,ze mają inny gust niż ty-bardzo dziwne... że się własnej wypowiedzi wypierasz-bardzo do ciebie podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: kwintesencja IP: *.cyan.fastwebserver.de 26.05.08, 17:46 aaa okreslenie uposlodzony jest obrazliwe... no tak, ale jakby to ujac - tak okreslaja zwolennikow discopolo co poniektore osoby zajmujace sie profesjonalnie muzyka - zaryzykowalem i przenioslem to okreslenie na bardzo podobne oratoria Rubika - fani symfopolo i discopolo maja przeciez tak duzo wspolnego... PS nicn ie poradze ze z mojego punktu widzenia muzyka Rubika jest z metra cieta i na komputerze generowana - podjerzewam ze korzystajac z pomocy kilku aplikacji muzycznych daloby sie zautomatyzowac komponowanie muzyki porownywalnej lub nawet lepszej niz muzyka Rubika - byc moze nawet sam Rubik korzysta z takiego wsparcia ze definiuje pewne ogolne zalozenia a reszta robi sie sama. No tak czy siak nei ukrywam tego ze dla mnie popularnosc Rubika zbudowana zostala poprzez poslugiwanie sie skojarzeniami z JP2 - slusznie czy nie Rubik trafil w potrzeby muzyczne klasy sredniej no i dobrze. Miernosc i bylejakosc podbija swiat wiec nie widze powodu do wstydu anamar - jesli Rubik bedzie stanowil dla ciebei inspiracje by zainteresowac sie czyms ambitniejszym to ok, jesli zas zakonczysz swoje poszukiwania muzyczne na Rubiku - a co mnie to obchodzi - to twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent link do opowieści o Vladzie niedouczonym 23.05.08, 15:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=79907605 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: link do opowieści o Vladzie niedouczonym IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 16:04 dyzurny pajacu :D mam nadzieje ze osiagnales satysfakcje i rozladowales napiecie? PS puszczasz smierdzacego baka i dyskretnie sie wycofujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do niedouka vlada Re: link do opowieści o Vladzie niedouczonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:04 dyżurny pajacu vlad, doucz sie, nie obrazaj ludzi taborecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: link do opowieści o Vladzie niedouczonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:20 nie pij tyle vlad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh link do opowieści o Vladzie niedouczonym,tw.bełt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 23:05 bo co takie cus moze chlac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. hahaha IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 01:51 wlasnie tyle jestescie warci, maminsykowie, tchorze i mameje - zniewiesciali kapusie i podsrywacze... lata mi kolo piora co jeszcze tu naskrobiecie - to tylko swiadczy o tym jakim jestem dla was zagrozeniem i jak bardzo sie mnie boicie - trafiam celnie w wasze leki, fobie i slabosci, punktuje wasza niewiedze i bezrefleksyjnosc... I nawet nie potraficie wyslowic sie poprawnie po POLSKU a jednak zarzucacie innym nieuctwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanga vlad, ty jesteś poważnie chory, masz urojenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 04:41 jesteś zagrożeniem ale tylko dla siebie samego, śmieszny bycie, ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga Re: vlad, ty jesteś poważnie chory, masz urojenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 14:32 nie widziałem bys gdzies cos sensownego napisał, może raz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: vlad, ty jesteś poważnie chory, masz urojenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:00 vlad wpadł w kompleksy, teraz bedzie pisał na forum dla mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tup Re: vlad, ty jesteś poważnie chory, masz urojenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:10 www.polskatimes.pl/17,37358.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent odpał robi teraz za upierdliwego "gościa" 28.05.08, 23:35 Teraz Vlad podnieca się po wątka i wyzłośliwia tępo jako "gość". Ignoruję ćwoka, który nawet nie ma gumy do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: odpał robi teraz za upierdliwego "gościa" IP: 80.53.41.* 29.05.08, 00:18 mylisz sie - nigdy nie uzywam wielu nickow (zreszta probe ewentualnego czynienia mi zarzutu z tego ze uzywalbym kilku nickow w sytuacji gdy ty sam i twoi znajomi robia to nagminnie uwazam za typowe gowniarstwo no ale to kwestia kultury a wlascwie jej braku wynoszonej z domu rodzinnego) - co do reszty 13k.pl/-/sugestia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: odpał robi teraz za upierdliwego "gościa" IP: 80.53.41.* 30.05.08, 00:09 no coz - ja dostsowalem jedynie poziom swoich wypowiedzi do waszego poziomu - zreszta swiadczy o tym nie jeden watek - dla mnie nie jest problem prowadzic dyskusje na roznych poziomach. Z ludzmi kulturalnymi i rzeczowymi rozmiawiac kulturalnie i merytorycznie a z szmatami, mendami i innej masci pajacami rozmawiac jezykiem ktory jest dla nich zrozumialy. Poza tym jestem racjonalista i nie obchodzi mnie w co wierzysz... PS obawiam sie ze menda taka jak ty raczej nie pojmie niczego z tego co napisalem. PS1 bo to ty jestes menda... nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: odpał robi teraz za upierdliwego "gościa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:24 No Vlad - wreszcie powiedziałeś coś konkretnego....dzisiaj zdarzyło się coś, co wywróciło mój świat wartości do góry nogami. Prawo zderzyło się z prawem, coś kuriozalnego absolutnie, godnego jakiejś wzmianki w lokalnych bulwarówkach. Nie przepadam za Tobą, ale dajesz jakiś asumpt do zmiany punktu widzenia. Tym razem pozdrowienia szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDYNIA odpał robi teraz za upierdliwego "gościa"Vlad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 16:45 vlad, pozbieraj sie, przynajmniej sprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 ludzie zmobilizujcie sie, zawodzicie ciagle na 30.05.08, 18:26 jedna nute... czy wy chcecie zdolowac Vlada ? czy wy chcecie zeby zwatpil w czlowieka ? wymyslcie cos oryginalnego, bo poki co to takie szaro-bure wtrety ladujecie, ze podziwiam Vlada, ze w ogole chce mu sie odpisywac na wasze posty /oczywiscie mam na mysli niektore/ A DYNIA to juz w ogole smutek tropikow nam tutaj zafundowal. Maya troszke jakby zaczela wychodzic z frajerskiego - przepraszam za wyrazenie - dolka :-) Pozdro VLAD. p.s. ale mimo wszystko nie myslalem ze solidarnosc rubikersow jest ponad politycznymi i urzedowymi podzialami ;-) rubikowa tozsamosc ponad polityczna i wlasnodupowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: ludzie zmobilizujcie sie, zawodzicie ciagle n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 20:37 nie wieżysz we vlada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ludzie zmobilizujcie sie, zawodzicie ciagle n IP: 80.53.41.* 30.05.08, 22:00 > p.s. ale mimo wszystko nie myslalem ze solidarnosc rubikersow jest > ponad politycznymi i urzedowymi podzialami ;-) rubikowa tozsamosc > ponad polityczna i wlasnodupowa ? syndrom oblezonej twierdzy... hehe - nic tak nie jednoczy jak wspolny wrog - tylko ja nie wiem czy to dobrze - gdyby moi rozmowcy byli na poziomie to moglbym sie czuc wyrozniony albo zaszczycony ale co to zaszczyt potykac sie gownem...? czlowiek sie moze tylko ubrudzic, kal jak byl tak bedzie, i ogolnie troche bardziej smierdzi... chyba uznam sie za pokonanego przez mendy z rubikiem w tle. Pozdro techtech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Ktos zapytal, czy wierze we Vlada 30.05.08, 22:13 owszem, wierze, jestem pewien, ze nie da sie zbajerowac zadnemu forumowemu gejowi ze stajni fanow pomarszczonego blondyna :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okey Re: Ktos zapytal, czy wierze we Vlada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:27 wyrazam moje współczucie uposledzonym kolegom z szamba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ktos zapytal, czy wierze we Vlada IP: 80.53.41.* 30.05.08, 22:30 z tego co piszesz wynika ze to o tobie i twoich znajomych ale nie rozumiem po co mi to mowisz menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ktos zapytal, czy wierze we Vlada IP: 80.53.41.* 30.05.08, 22:27 no nie dam bo dobrze wiesz jakie kobitki lubie - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Okey - nie dam Ci sie pobawic moim wackiem 30.05.08, 22:29 nie licz na to i nie prowokuj, nie wkrecisz mnie w zadne zemsty seksualne, dominacje, prowadzenie na smyczy - o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. hahaha - ja to nie jestem zainteresowany IP: 80.53.41.* 30.05.08, 22:37 ale menda to chyba ciotownik wiec... UWAZAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto Re: hahaha - ja to nie jestem zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:12 znawca tematu vlad jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: hahaha - ja to nie jestem zainteresowany IP: 80.53.41.* 30.05.08, 23:37 gdzie mnie do ciebie, przeciez jestes wyspecjalizowana menda forumowa a ja tylko obserwuje i podziwiam bo juz dawno nie spotkalem kogos o tak zzawansowanym stopniu zeszmacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: hahaha - ja to nie jestem zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:42 od ciebie lepszy jest tylko zona.pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :-) 30.05.08, 23:49 a ja myslalem ze w klubach sie spotykaja i tam smeraja sie pod stolikami :-) a tutaj otwarcie prowokuja szelmy na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :- IP: 80.53.41.* 31.05.08, 00:26 paaanie... zeby tylko zabawy wackiem ale oni oprocz wacka chca jeszcze zaliczyc dirt'y sanchez'a albo Cleveland steamer'a... normalnie pierwszy raz spotykam takich pasjonatow gowna - dotad czlowiek sobie czytal o takich odhcylach a tu niemalze na wyciagniecie reki trafia na takiego... i co zrobisz... trza tolerancyjnym byc i tolerowac rubikfany, koprofagi, mendy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:14 zgadam się z Tobą techniczny, większość piszących tu osobników jest tak beznadziejnie smutna i pozbawiona dystansu, że szok! Co to oni są? Regadują nekrologi? Grabarze? Gwałciciele niewiniątek? Bo znikąd do skądinąd ślicznej główki nie przychodzi mi inna diagnoza. Aha, podoba mi się stwierdzenie Twoje vlad nt. teorii oblężonej twierdzy.....wielokrotnie byłam świadkiem grupowego szturmu na niejedną bastylię i rzeczywiście - zachodzi zjawisko integracji przeciwników, niezaleznie od ich woli. Ot, tłumek tłumoków.Pozdro Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka dziś 13,20 Deszczowa piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:55 baj Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :- 31.05.08, 10:59 Maya opuszcza oblężoną twierdzę i - niczym wsza łonowa - przyłącza się do silniejszego. Gość portalu: maya napisał(a): > zgadam się z Tobą techniczny, większość piszących tu osobników jest > tak beznadziejnie smutna i pozbawiona dystansu, że szok! Co to oni > są? Regadują nekrologi? Grabarze? Gwałciciele niewiniątek? Bo znikąd > do skądinąd ślicznej główki nie przychodzi mi inna diagnoza. > Aha, podoba mi się stwierdzenie Twoje vlad nt. teorii oblężonej > twierdzy.....wielokrotnie byłam świadkiem grupowego szturmu na > niejedną bastylię i rzeczywiście - zachodzi zjawisko integracji > przeciwników, niezaleznie od ich woli. Ot, tłumek tłumoków.Pozdro > Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 13:59 ty w-u-jt idź do szkoły, zmęcz podstawówę , wtedy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dernko Re: Vlad zobacz ilu chetnych do zabawy wackiem :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 20:47 myslisz ze wszyscy robią to co ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 wujtakakuk, chlopie, to ze Maya woli rozmawiac z 31.05.08, 22:12 Vladem niz z Toba, to nie powod zeby te Pania obrazac. Badz facetem, pogodz sie z porazka godnie i uderz do innej. Masz jeszcze wiele lachonow do wyrwania na forum. Chocby beatrix lub kota behemota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: wujtakakuk, chlopie, to ze Maya woli rozmawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 04:30 a tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: wujtakakuk, chlopie, to ze Maya woli rozmawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 10:28 wuj tarabuk wyrażnie nie może się zdecydować - czy on nonkonformista czy przywódca stada baranów.A porównywanie mnie do mendy - takie sobie średnie....więcej wysiłku proszę. Nieporozumieniem na tym forum jest jedno zjawisko: ludzie reagują strasznie niepokojąco na intelektualną prowokację, na coś co może być dla nich niezroumiałe lub predstawiać odmienny punkt widzenia. Wiem z życia, że atak jest oznaką frustracji, więc atakuje ten kto ma problem ze sobą. Bawić się rozmową a atakować to dwie skrajności. Miło mi Techniczny, że ująłeś się za moją nieskromną osobą. I do tego określenie lachon - wybitnie konweniuje z moją powierzchownością. Lol! Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Maya, od poczatku podejrzewalem ze z Ciebie rowny 01.06.08, 18:59 lachon - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tara gó..az sie rozchorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 18:20 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaj Re: gó..az sie rozchorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:12 jak humor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezent dla trolli Re: gó..az sie rozchorował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:04 www.groszki.pl/groszki/1,80239,5261043,Nowa_kolekcja_Troll.html Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Vlad, widze ze fani Rubika 05.06.08, 18:23 Bycie fanem Rubika jest wyjątkowo smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Switonemsi, no bo to wszystko przez to 05.06.08, 23:57 wyklaskiwanie, jak rubiki klaszcza w tym znanyn przeboju, mi lzy same naplywaja do oczu i przymominaja sie smutne historie i postacie, Janko Muzykant, Alex i Jolop, a takze Lysek. Kiedys podczas sluchania tego klaskania - bo mowili ze to nie jest milosc , czy jakos tak - pomyslalem nawet ze moze Gross ma racje? ze moze sie go czepiam? nawet zaczalem myslec zyczliwie o koledze Absztyfikancie. To nie jest bezpieczna tworczosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar. czy vlad cos zrozumiał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 16:44 raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya retro dżamp w PIGu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 17:55 Dzisiaj też mamy okazję posłuchać wybitnych artystów. Boney M, Krawczyk, Ostrowska - oto co zaserwuje PIG swoim gościom.....Jak wrócę z impry to opowiem jak się ludziska bawili - znaczy - te byznesmeny wszystkie.... Dobrze, że bilety podrożały w tym roku. Jakaś to bariera - choć mizerna, przed atakiem szmondactwa.W zeszłym roku byłam świadkiem jak gentelmani i damy walczyli o kawałek zwiędłej sałatki. Zaciekle walczyli.Niektórzy brali całe półmiski ze szwedzkiego stołu i w nogi...Widać - wiara głodna chodzi. Ach, kiedyż te czasy nastąpią, gdy ilość ustąpi jakości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: czy vlad cos zrozumiał ? IP: 80.53.41.* 06.06.08, 23:13 vlad sie nie odzywa mendo bo wychodzi z zalozenia ze nie powie juz niczego odkrywczego w kwesti kiczu by Rubik - chcesz to sluchaj sobie tej szmiry - co mnie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Para. Re: czy vlad cos zrozumiał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 12:08 sadząc po stylu wypowiedzi wychowany zostałes w oborze, w chlewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: czy vlad cos zrozumiał ? IP: 80.53.41.* 08.06.08, 02:34 sadzac z stylu twojej wypowiedzi do urodziles sie w oborze - wypadajac z lona matki na kupe gnoju utytlales sie i tak ci zostalo, moze krowa kopnela cie w leb - twoj problem mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Maria ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 06:57 wracaj do chlewa chłopcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:40 nie wiem dlaczego oni Cię atakują Vlad? Na forum jest kilkadziesiąt innych postów, kilkudziesięciu forumowiczów. I nagle z nieba spada jakaś anna maria i zaczyna kąsać....ni do rytmu ni do taktu, więc zupełnie bez sensu. Bezsens wypowiedzi jest tak porażający, że odbiera ochotę na polemikę. I jeszcze pouczanie w stylu - Twoje miejsce jest w oborze lub w chlewie....Bezinteresowna zawiść, że inteligencja pozwala facetowi jechać z tępakami jak z furą gnoju. He,he - swoją drpgą - niezła zabawa. Szaractwo atakuje wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:52 kolo umie tylko bluzgać i ubliżać, to twój wzór inteligencji? porażające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: 80.53.41.* 08.06.08, 15:44 tylko nie kolo szmaciarzu - brodzisz po kostki w gnoju miernoty intelektulanej i nie jestes i nie bedziesz nigdy moim kolo mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. po co mam wracac do chlewa? IP: 80.53.41.* 08.06.08, 15:39 poznac twoja rodzine? znajdz innego naiwnego co bedzie chcial poznac twoj dom rodzinny i rodzine do dzis dnia mieszkajaca tam gdzie kazesz wracac mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tfu v. Re: po co mam wracac do chlewa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 06:40 istotnie , tam sie kultury nie nauczysz, zostań tu chamie to przy innych forumowiczach może sie czegos nauczysz, jednokomórkowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: po co mam wracac do chlewa? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 07:15 Zabawne....Wszystko....! Chociaz - 'popoziomuje' troche...Maya - jednak - jakby troche bardziej zabawna...;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya cieszę się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 09:00 Bella - jak widzisz, znalazłyśmy się w elitarnym gronie nonkonformistów forumowych. Frustraci z jadem na jęzorach pewnie szykują naboje. Bezinteresowne nawalanki, czepianie się garbatego, że ma krzywe dzieci, pouczanie kogokolwiek, gdzie jest jego miejsce - to wyraz braku szcześcia i spełnienia. No bo co komu po tym? Jesteśmy smutnym i zaklinowanym narodem. Objawy sympatii wywołują podejrzenia zaś objawy wrogości są przyjmowane z ulgą - tak przecież ma być. Zasługujemy jeno na bat. A do bani z takim narodem.....Bywałam w różnych krajach Europy, mieszkałam długo w Holandii. Nigdzie nie spotkałam tekiego poziomu nietolerancji i wrogości. Bezinteresownej.Błeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:18 mnie ten vlada swoja kultura do rozpaczy doprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: 80.53.41.* 09.06.08, 21:47 If you want it in your ass as I spit in your face Face down on the floor holding you by your neck Now shut up and swallow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:18 mnie ten vlada swoja kultura do rozpaczy doprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Bolek, watpie zeby Vlad pozwolil ci sie pobawic 09.06.08, 20:43 swoim wackiem, wiec trud twoj na marne idzie, ale jest tutaj pewien sympatyczny gej "gosc" mysle ze mozecie sie dogadac, przy czym on woli bawic sie wackami niz dawac do zabawy; ale to tak niezobowiazujaco wywnioskowalem z jego postow. Jak sie spotkacie to jakos sie pewnie dogadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fal. ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:49 straszne z was prymitywy, tylko jeden temat znacie a kultury zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: 80.53.41.* 09.06.08, 22:20 ty za to menda masz tyle tej kultury ze az ta twoja kultura staje sie niewidoczna poprzez swoja wszechobecnosc... Socjolog Mirosław Pęczak powiedział: "To sztuka niska – nie jest to żadna ocena, ani tym bardziej atak, tylko obiektywny fakt. Rubik jest artystą dla mas, dla niewyrafinowanego odbiorcy i z tego powodu cieszy się takim wzięciem. (...) Siła Rubika polega na tworzeniu pozoru sztuki wyższej: ludzie myślą, że obcują z czymś wyższym. Tymczasem fakt, że coś jest grane przez orkiestrę symfoniczną nie oznacza, że od razu staje się klasyką." za pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Rubik#Krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: po co mam wracac do chlewa? IP: 80.53.41.* 09.06.08, 21:44 Indeed... shut up and swallow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do v. ten niedorozwój zamiast mówić to rzyga, dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 06:49 nie rozumiesz wogóle słowa kultura, czubie ty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya ładuje was ten Władek, aż smiesznie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 08:05 Oj leszczyki, leszczyki - co wy, nawracać faceta chcecie? Jaki jest wasz cel? Że facet na kolana buchnie i zacznie was po stopach całować? Przecież wiecie, ze to niewykonalne, bez sensu i bez smaku. Śmieję się z was, bo potraficie niczym stare dewoty spluwać w stronę piszących inaczej. Nawet ta jego pisanina nikogo z was nie dotyczy, gdzieś tam może jednej "mendy", ale - swój mały wkład w proces odnowy duchowej Vlada trzeba zostawić. Takie splunięcie na trotuar, nie kosztuje, nie boli, za chwilę nie bedzie śladu - ale trzeba, prawda? Polactwo zakichane, ciasnomózgi, zakłamany narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: ładuje was ten Władek, aż smiesznie.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.08, 08:20 Zmartwie Cie.....- nie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ładuje was ten Władek, aż smiesznie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:41 uciekinierów, zdrajców i przesladowców nam nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Maya na barykadzie w obronie... 10.06.08, 17:55 .www.emonety.pl/upload/editor/Slawni%20ludzie/Eug% 60ene_Delacroix_-_La_liberte_guidant_le_peuple.jpg. Władka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: Maya na barykadzie w obronie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:04 naucz sie skracac linki Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Maya na barykadzie w obronie... 10.06.08, 18:10 To powiedz żulu jak się to robi a nie pitol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:15 za żula możesz dosć w pysk tchórzu ale dobrze wiedzieć co reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS 10.06.08, 18:30 Się Kulturträger znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 80.53.41.* 10.06.08, 23:47 ja uzywam 42.pl/u/ ale mozesz uzywac www.ytq.pl/url/ albo jakiegokolwiek innego skracacza url (na zachodzie bardzo popularny tinyurl.com/ ) PS Chyba Maja autorem ktorej jest Francisco Goya 42.pl/u/Hfz Bo Wolnosc wiodaca lud na barykady Eugène Delacroix to raczej nie ten teges... 42.pl/u/Hfy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 01:05 dziękuję za życzliwość Vlad. Fakt, wg Delacroix lud wiedzie na barykady kobita o aparycji praczki, u Goyi leży za to troszkę przechodzona lady....W zasadzie ani jedna ani druga. Tak sobie myślę, że moja tymczasowa ( a jakże )powierzchowność i chyba najbardziej ten teges - pasi do damy w zielonym Bentleyu - Tamary Lempickiej. Malowała niewiasty w kwiecie wieku, pewne siebie i zadowolone życia. Taka już jest Maya a.d. 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sami swoi Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 06:25 to nie życzliwośc lecz popis gó..arza, dwa słabe linki w tym jeden wogóle nie działa, najprostszych rzeczy nie umie, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:22 www.rubik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.06.08, 14:30 Kobieta w zielonym Bugatti "miala zwis" na meskie dylematy....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:09 to faktycznie było Bugatti, ooops!Ale też kochała życie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 80.53.41.* 11.06.08, 22:39 Bugatti odbiera zycie... (a dokladnie model Bugatti Type 35) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 80.53.41.* 11.06.08, 22:31 ??? Wyswietla mi sie cos takiego: // Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash No i zonk - nie chce miec wirusow w komputerze wiec sobie nie obejrze... ale ja dla odmiany polecam cos rownie pasjonujacego dla fanow rubika: 42.pl/u/Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 80.53.41.* 11.06.08, 22:27 42.pl/u/Hmf PS Linki dzialaja - moze czas na jakis kurs doszkalajacy adresowany do uposledzonych mend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.06.08, 06:22 Wspolczesna Maja- jestem tego pewna - przed wejsciem do T35 sklada powiewny szalik w kosteczke...../choc calkiem niepotrzebnie - bo to Amilcar nie komponuje sie z jedwabiem ;)/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 06:24 już walczysz trollu, od rana ci sie chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.06.08, 06:34 Taka sama prawda z ta walka - jak z tym rankiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cywil Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 07:43 cos ci nie na rączkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:58 witam tych, którym żółć wątrobę zalewa. Słoneczny poranek, lato - swieżutki wiaterek skropiony długo wyczekiwanym deszczykiem - weekend za pasem, polski mecz dzisiaj - są powody do bycia optymistą :). Tak sobie myślę, otworzę komp, przywitam się ciepło z ludżmi - tak też czynię. Ale niech już sobie idą w diabły pogromcy trollów i tak ich walka jest beznadziejna a zwycięstwo pyrrusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Maya, jak tak czytam posty niektorych, 12.06.08, 09:08 to nie myslalem, ze na forum jest az tylu antysemitow i ludzi palajacych nienawiscia do Murzynow. Pozdro for Maya und Vlad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź czuba Re: Maya, jak tak czytam posty niektorych, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:22 techniczny, jestes troche przygłup czy to coś poważnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 odpowiedz czuba - nie wysikam ci sie na klate 12.06.08, 21:35 nic z tego antysemito ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 69.90.81.* 12.06.08, 11:57 To sprawa otwarta czy byl to T35 czy Amilcar - przyjalem na potrzeby wypowiedzi bylo to T35 bo tak jest w powszechnej swiadomosci. "Adieu, mes amis. Je vais à la gloire!" czy "Adieu, mes amis. Je vais à l'amour!"? podobny problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.06.08, 20:37 "Powszechna swiadomosc" - powszechne klamstwo ;).... Pewnie i z tego powodu - wymienione powyzej panie - podgrzewaly publike szalonymi romasami z mezczyznami....Tak wypadalo....Ciekawe,co One mialy do facetow,ze nie 'szlo jak ksiadz przykazal'.....;)I to w takich czasach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:18 bella tylko o jednym, wyposzczona ? wiek robi swoje i "uroda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: 80.53.41.* 12.06.08, 21:59 Byc moze - legenda kieruje sie swoimi prawami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 23:16 szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia....przed chwilą wróciłam z kina...a tu remis....no żyć się odechciewa....chlopcy nie wyjdą z grupy a Leo zrezygnuje z trenerstwa po "miszczostfah". A miałam otworzyć butelkę Amarone 2004. Nie ma do czego. Wyjdę na balkon i.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Maya na barykadzie w obronie...PiS 12.06.08, 23:21 Gość portalu: Maya napisał(a): Wyjdę na balkon i.... ''''''''''''' Ciekawy jestem czy sie rzuci czy zapali?.. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Maya, wez ty lepiej sobie jakiegos chlopa na 12.06.08, 23:33 wieczor skoluj, wypocic sie, wykrzyczec, ponapier...lac poduszkami, poczytac na glos "Poznaj Zyda" L. Bubla, jak sie zachce to nie wyjsc z lozka do kibelka... tylko w kojo, zdemolowac pobliski przystanek, a na koncu dopiero wino - no i z gwinta! zeby wymiana sliny byla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Maya, wez ty lepiej sobie jakiegos chlopa na IP: 80.53.41.* 12.06.08, 23:59 zapomniales o tym ze mozna poskakac po samochodach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 balkon...... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.06.08, 08:14 ...Najpierw zapali,pozniej rzuci.... /Majka - a co Ty sie tak ometkowalas?;)/.... Wywalam stres ..... po staremu/!/.... .....'Taniec - nie wyscigi'.....;) Dzisiaj bylo tak....www.youtube.com/watch?v=rMGqhXwG5Yw&feature=user Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Dzizas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:12 A co wy z tym czynnikiem męskim wyskakujecie? Wszystko ok - a propos - czynnik męski nadawał się wczoraj do piwa i kolegów, więc nie towarzyszył mi na balkonie.....Mecz to męska rzecz - nie należy wprowadzać żeńskiego pierwiastka tam gdzie siedzi 10 wkurzonych macho i piwo chłepce....Ja i moje mądre kolezanki dajemy naszym facetom wychodne w takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria cudowny Piotr Rubik i zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 06:27 pl.youtube.com/watch?v=ssu8cNnXJsU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: cudowny Piotr Rubik i zespół IP: 80.53.41.* 15.06.08, 14:15 no to od poczatku... www.youtube.com/watch?v=i5-9vIZyvTw www.youtube.com/watch?v=Sme5EWwFViY www.youtube.com/watch?v=g4nAzWExsuc www.youtube.com/watch?v=KXNxy-fqB0s www.youtube.com/watch?v=KFNRCn6glqc www.youtube.com/watch?v=Ht7zFlO9LvA www.youtube.com/watch?v=6CVorK29ouE www.youtube.com/watch?v=aq_FplGsi9w www.youtube.com/watch?v=s6lPMxNwRSw www.youtube.com/watch?v=YSEcqJuZ0DM www.youtube.com/watch?v=6YVExUKeX-Y www.youtube.com/watch?v=6CVorK29ouE www.youtube.com/watch?v=tpht4k_VBhE www.youtube.com/watch?v=jogVsVchWWQ www.youtube.com/watch?v=bQrnDoW7BSE www.youtube.com/watch?v=K6MPuKXXa1k www.youtube.com/watch?v=A5Q_pY90Oc8 www.youtube.com/watch?v=ln0aVbWzV6s www.youtube.com/watch?v=xKEpIHCyFAI www.youtube.com/watch?v=zbBgHn-LAgw www.youtube.com/watch?v=m6NaQa3HGT4 www.youtube.com/watch?v=xKEpIHCyFAI www.youtube.com/watch?v=tHl5EO77Rn4 www.youtube.com/watch?v=dABUnKTgUyA www.youtube.com/watch?v=9Ngjv6sEXKU www.youtube.com/watch?v=On8BjSF-yfw www.youtube.com/watch?v=Hc1RGAYJV1A www.youtube.com/watch?v=TfgcPJ9DA00 www.youtube.com/watch?v=zk1fWU1WQUU i na koniec... www.youtube.com/watch?v=k2H1OQ-DoAw Odpowiedz Link Zgłoś