miela Re: Czy Kwaśniewskiemu zabiorą tytuł magistra? 29.07.08, 07:53 A czemu maja mu zabrać, skoro nie ma tego tytułu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Czy Kwaśniewskiemu zabiorą tytuł magistra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:25 Ale młotek felix tego nawet nie wie i szuka zaczepki.byle przy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Czy Kwaśniewskiemu zabiorą tytuł magistra? IP: 62.69.217.* 29.07.08, 10:34 A ktoś mu w ogóle ten tytuł dał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Czy Kwaśniewskiemu zabiorą tytuł magistra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:48 absolutorium a tytul magistra to 2 różne bajki Odpowiedz Link Zgłoś
anamar fanaberie wykształciuchów 29.07.08, 11:45 Gość portalu: alex napisał(a): > absolutorium a tytul magistra to 2 różne bajki no ba!ale wytłumacz to felixowi! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar zabierać! 29.07.08, 11:43 a niech mu zabierają!i przy okazji też niech odbiorą tytuł doktora kaczorkowi....wszak do doktoratu konieczna jest znajomość przynajmniej jednego języka obcego a on nawet polskiego...z litości pominę już treść owego "doktoratu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Nie mogę tego pojąć! IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.08, 12:02 Czemu tytuły profesorskie, doktoraty, magisteria budzą tak wielkie emocje w ludziach, którzy sądząc po ortografii i gramatyce postów, ledwo przebrnęli przez podstawówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nie mogę tego pojąć! 29.07.08, 12:10 Gość portalu: DamaKier napisał(a): > Czemu tytuły profesorskie, doktoraty, magisteria budzą tak wielkie > emocje w ludziach, którzy sądząc po ortografii i gramatyce postów, > ledwo przebrnęli przez podstawówkę? chyba właśnie dlatego... felix,dopisz sobie "mgr" na wizytówce i po sprawie.kto cię tam sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alex-0_0 Re: Nie mogę tego pojąć! 29.07.08, 12:23 Gość portalu: DamaKier napisał(a): > Czemu tytuły profesorskie, doktoraty, magisteria budzą tak wielkie > emocje w ludziach, którzy sądząc po ortografii i gramatyce postów, > ledwo przebrnęli przez podstawówkę? otóż Kierowa Damo, moje zdziwienie budzą postulaty Felixa, a bardziej Jego zapędy Inkwizytorskie ( w kategorii: lustracja tytułów naukowych )oraz brak zrozumienia że tytuł naukowy ( nabyty poprzez pracę badawczą ) a "nadania" za szczególne zasługi to 2 różne bajki :) .... no chyba że to prowokacja z Jego strony ... to moje gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! 29.07.08, 14:28 Nasza pani prezydentowa odjęła sobie kilka lat. Rozumiem ją. W Polsce, zwyczajowo, żona jest młodsza od męża i sytuacja odmienna mogła naszą pierwszą damę krępować. Bronisław Wildstein też ma coś na sumieniu, dopisał sobie tytuł magistra, a to jest przynajmniej tak samo naganne, jak sprawa z dyplomem Kwaśniewskiego. Gdy czytam życiorys Sławomira Skrzypka i jest on dla mnie takim samym fenomenem, jak życiorys syna warszawskiego tramwajarza, czyli Konstantego Rokossowskiego, co nawet po polsku kiepsko się wysławiał, a o gwarze warszawskiej miał takie samo pojęcie, jak ja o kaszubskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! IP: *.chello.pl 29.07.08, 14:30 Pogadaj z czyścicielem kominów, ćpunem i pijakiem, premierem po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.08, 15:08 Nasza pani prezydentowa odjęła sobie kilka lat. Rozumiem ją. > W Polsce, zwyczajowo, żona jest młodsza od męża i sytuacja odmienna > mogła naszą pierwszą damę krępować. Skoro ją rozumiesz, to znaczy, że możesz to pojąć i wpisałeś to z czystej złośliwości. Może i sobie odjęła. Nie zmienia to faktu, że jest to prezydentowa z największą klasą ze wszystkich, jakie mieliśmy. > Bronisław Wildstein też ma coś na sumieniu, dopisał sobie tytuł > magistra, a to jest przynajmniej tak samo naganne, jak sprawa z > dyplomem Kwaśniewskiego Skoro tak piszesz, to pewnie prawda. Ale gdzie sobie dopisał? Najwyżej na wizytówce. To żałosne, ale mniej naganne niż oszukiwanie w kampanii wyborczej. > Gdy czytam życiorys Sławomira Skrzypka i jest on dla mnie takim > samym fenomenem [...] Na Sławomira Skrzypka wystarczy spojrzeć, żeby widzieć, że jest tępy jak kafar. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! 29.07.08, 15:11 Gość portalu: DamaKier napisał(a): > Na Sławomira Skrzypka wystarczy spojrzeć, żeby widzieć, że jest tępy > jak kafar. dla kaczyńskiego wystarczy,że jest lojalny. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 20:24 co za POkraczna logika to ma być nielojany, ktos takich sobie dobiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ber Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:06 kwach nie zrobił absolutorium, nie ukończył studiów kolesie nie dopilnowali Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nie mogę tego pojąć! Ja też ! 30.07.08, 15:17 Gość portalu: TYLKO napisał(a): > co za POkraczna logika > to ma być nielojany, ktos takich sobie dobiera ? myślę,że prezes banku centralnego,oprócz tego,że jest lojalny powinien być jeszcze merytorycznie przygotowany.no,ale pis uważa inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś