adresik 06.08.08, 21:36 Od niedawna mieszkam na Niebuszewie. Czy ktoś może potwierdzić informacje czy w Szkole Podstawowej nr 10 przy ul. Kazimierza Królewicza jest basen i czy jest on ogólnie dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczec Re: Baseny w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 06.08.08, 21:46 najbliższy fajny basen masz w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
adresik Re: Baseny w Szczecinie 06.08.08, 21:51 Gdzie są fajne baseny to ja wiem. Chodzi mi o to aby mieć jakikolwiek basen "pod ręką", aby popływać codziennie rekreacyjnie. Miałbym tu dosłownie 5 minut spacerkiem. Przecież nie będę codziennie jeździć do Berlina... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Baseny w Szczecinie IP: *.bazapartner.pl 06.08.08, 21:46 Ja tam byłem z 10 lat temu... Ale jak jest dziś to niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz basen ma dziadek kolegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:11 ale nie jestem pewien czy o taki ci chodzi? Bo innych w Szczecinie nie ma otwartych w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: basen ma dziadek kolegi IP: *.chello.pl 06.08.08, 22:28 Może na WDS , czy jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Baseny w Szczecinie 06.08.08, 23:43 ja wiem, ze jest w hotelu Radisson i hotelu Park, a takze ze niby juz zebrano czesc kwoty na budowe basenu w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś