Dodaj do ulubionych

IPN - wytrysk PiS

25.08.08, 20:49
nie mam racji drodzy Państwo ?
Obserwuj wątek
    • carl.zeiss IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej mamusi 25.08.08, 20:54
      czyż nie tak drogi smrodzie ?

:)

cmok!
      • exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 20:56
        Zeiss jak zwykle w swoim PiSowskim stylu, brawo chłopinko :)
        • beatrix13 Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 20:59
          carl.zeiss to typowy wyborca pis - agresywny, wulgarny cham, który w
          czasach bohaterów u mamusi pod spódnicy grzał
          • Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:04
            A może exmanowi chodziło o wyprysk, tylko się pomylił jako typowy
            wyborca PO, grzeczny, miły i uprzejmy?
            • Gość: DamaKier Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.08, 21:06
              Myślisz, że "wyprysk" to grzeczniejsze niż "wytrysk"?
              • Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:09
                w kontekście wymiany pchnięć wychodzi, że mniej drastyczne i może
                choć mniej ekspresyjne.
                • exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:12
                  Nikt poważny nie dyskutuje z wędlinami, Amen.

Los odmienia się przez przypadki. (exman)
                  • Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:17
                    Daj spokój ex, tu nie ma dyskusji tu jest wymiana ciosów łąkowymi
                    plackami, a ja sobie kwiatki zbieram.
                • Gość: DamaKier Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.08, 21:47
                  Nie rozumiem, co jest drastycznego w wytrysku? Jako damę, bardziej
                  brzydzą mnie wypryski.
            • carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:07
              z dużego miasta i wykształcony :)))))))))))))))))))))
              i nawet był na boogiebrain - kolo jakich mało heh!
          • carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:05
            :))))))))))

love y`all !!!
            • exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:16
              zeiss, żeby coś zaznaczyć - jak trzeba trzeba zanaczyć - ty akurat tylko plujesz
              tu od roku...chcesz-dostaniesz wirtualną spluwaczkę ? A jak nie to trzymaj twarz
              chłopinko, dopóki ja masz :)
            • cbaabc Tak się bawi carl.zeiss 26.08.08, 01:03
              www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs
              U znajomych w Rosji

jak było?
      • cbaabc Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:16
        Podobno jesteś na celowniku policji za pomówienia i nie tylko. Masz
        problem kolego...
        • carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:20
          cbaabc napisał:

> Podobno jesteś na celowniku policji za pomówienia i nie tylko.
          Masz
          > problem kolego...

brrrrrrrr.... spooooooooooky!!!!
          :)
          • exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:24
            abaabc to nasza forumowa ciota więc nie mam się czego obawiać. Podejdź bliżej
            ofiaro.
            • carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:27
              exman napisał:

> abaabc to nasza forumowa ciota więc nie mam się czego obawiać.
              Podejdź bliżej
              > ofiaro.

nie trafiłeś, zastanów się dlaczego...
              możesz wygrać toster albo terapię hormonalną dla swojej mamusi :)
              wiesz, wąs i w ogóle :)
              • exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:29
                jak dla ciebie wystarczą kajdanki i różowe kozaczki, cioto. A resztę inwokacjio
                wal mi na priva bo jak każda pis-da boisz się ujawnić.
                • carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:31
                  znowu się ciskasz pierdoło ?
                  :))))))))))
              • cbaabc Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:53
                Widzę, że masz doświadczenie. Lasce porosły wąsy pod nosem? Masz
                problem kolego...
    • Gość: off Re: IPN - wytrysk PiS IP: *.gprs.plus.pl 25.08.08, 21:28
      Kiedy rozliczy się IPN?
      • Gość: Antykomunista To o.Rydzyk poprowadził nas do zwycięstwa ! IP: *.chello.pl 26.08.08, 10:04
        Bohaterski kapelan NSZZ "Solidarność" wraz z najlepszym synem naszej
        katolickiej ziemi Panem Profesorem Jerzym Robertem Nowakiem dali nam
        zwycięstwo i dobrobyt !!!
        • Gość: kiełbaska Re: To o.Rydzyk poprowadził nas do zwycięstwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:08
          To Rydzyk jest już w Platformie Obywatelskiej, a to psi syny z tych
          peowiaczków, biorą wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka