exman 25.08.08, 20:49 nie mam racji drodzy Państwo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carl.zeiss IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej mamusi 25.08.08, 20:54 czyż nie tak drogi smrodzie ? :) cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 20:56 Zeiss jak zwykle w swoim PiSowskim stylu, brawo chłopinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 20:59 carl.zeiss to typowy wyborca pis - agresywny, wulgarny cham, który w czasach bohaterów u mamusi pod spódnicy grzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:04 A może exmanowi chodziło o wyprysk, tylko się pomylił jako typowy wyborca PO, grzeczny, miły i uprzejmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.08, 21:06 Myślisz, że "wyprysk" to grzeczniejsze niż "wytrysk"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:09 w kontekście wymiany pchnięć wychodzi, że mniej drastyczne i może choć mniej ekspresyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:12 Nikt poważny nie dyskutuje z wędlinami, Amen. Los odmienia się przez przypadki. (exman) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:17 Daj spokój ex, tu nie ma dyskusji tu jest wymiana ciosów łąkowymi plackami, a ja sobie kwiatki zbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.08, 21:47 Nie rozumiem, co jest drastycznego w wytrysku? Jako damę, bardziej brzydzą mnie wypryski. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:07 z dużego miasta i wykształcony :))))))))))))))))))))) i nawet był na boogiebrain - kolo jakich mało heh! Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:05 :)))))))))) love y`all !!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:16 zeiss, żeby coś zaznaczyć - jak trzeba trzeba zanaczyć - ty akurat tylko plujesz tu od roku...chcesz-dostaniesz wirtualną spluwaczkę ? A jak nie to trzymaj twarz chłopinko, dopóki ja masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Tak się bawi carl.zeiss 26.08.08, 01:03 www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs U znajomych w Rosji jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:16 Podobno jesteś na celowniku policji za pomówienia i nie tylko. Masz problem kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:20 cbaabc napisał: > Podobno jesteś na celowniku policji za pomówienia i nie tylko. Masz > problem kolego... brrrrrrrr.... spooooooooooky!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:24 abaabc to nasza forumowa ciota więc nie mam się czego obawiać. Podejdź bliżej ofiaro. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:27 exman napisał: > abaabc to nasza forumowa ciota więc nie mam się czego obawiać. Podejdź bliżej > ofiaro. nie trafiłeś, zastanów się dlaczego... możesz wygrać toster albo terapię hormonalną dla swojej mamusi :) wiesz, wąs i w ogóle :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:29 jak dla ciebie wystarczą kajdanki i różowe kozaczki, cioto. A resztę inwokacjio wal mi na priva bo jak każda pis-da boisz się ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:31 znowu się ciskasz pierdoło ? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: IPN - wytrysk PiS - wprost na twarz twojej ma 25.08.08, 21:53 Widzę, że masz doświadczenie. Lasce porosły wąsy pod nosem? Masz problem kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: IPN - wytrysk PiS IP: *.gprs.plus.pl 25.08.08, 21:28 Kiedy rozliczy się IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista To o.Rydzyk poprowadził nas do zwycięstwa ! IP: *.chello.pl 26.08.08, 10:04 Bohaterski kapelan NSZZ "Solidarność" wraz z najlepszym synem naszej katolickiej ziemi Panem Profesorem Jerzym Robertem Nowakiem dali nam zwycięstwo i dobrobyt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: To o.Rydzyk poprowadził nas do zwycięstwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:08 To Rydzyk jest już w Platformie Obywatelskiej, a to psi syny z tych peowiaczków, biorą wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś