krs1176 12.10.08, 21:15 Witam Gdzie w Szczecinie mozna wycenic/sprzedac dobry zegarek Breitling? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar przysłowia mądrością narodu 13.10.08, 12:11 mit.suesstoff napisał: > dam ci dychę, ok ? mój tata miał takie powiedzenie,które do słodzikowca idealnie pasuje: " gó... chłopu,nie zegarek!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: przysłowia mądrością narodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:00 anamar napisała: > mój tata miał takie powiedzenie,które do słodzikowca idealnie pasuje: > " gó... chłopu,nie zegarek!" Anamar, czuj się przywołana do porządku: takie porównania są obraźliwe dla stanu chłopskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: przysłowia mądrością narodu 13.10.08, 14:57 Gość portalu: A napisał(a): > anamar napisała: > > mój tata miał takie powiedzenie,które do słodzikowca idealnie pasuje: > > " gó... chłopu,nie zegarek!" > > Anamar, czuj się przywołana do porządku: takie porównania są obraźliwe dla stan > u > chłopskiego ;-) w sumie racja.chłopi!przepraszam was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-> mit ssij sztos Re: wycena zegarka Breitling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 12:13 Ja ci dam dwie, ale się więcej nie odzywaj, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: wycena zegarka Breitling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 12:18 Między wyceną, a sprzedażą jest duża różnica w cenie. Wiadomo, że rzecz luksusowa w odsprzedaży traci połowę wartości po sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: wycena zegarka Breitling 13.10.08, 13:19 Ktory model ;) www.tajmwatch.com/BREITLING/breitling.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: wycena zegarka Breitling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:25 Ja biorę ten. Będzie pasował do marynarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: wycena zegarka Breitling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:26 Zgubiłem: www.tajmwatch.com/BREITLING/BG-523.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: wycena zegarka Breitling 13.10.08, 15:08 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Zgubiłem: > > www.tajmwatch.com/BREITLING/BG-523.htm Uroczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: wycena zegarka Breitling w Szczecinie ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:54 W Szczecinie to Ci ewentualnie mogą taki zegarek zapie.... No ewentualnie sprzedaż podróbę Odpowiedz Link Zgłoś