Dodaj do ulubionych

PiSiaki, do dzieła !!!

18.12.08, 15:36
Możecie się wreszcie wykazać i udowodnić co wasze poglądy są warte :)

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,I-ty-mozesz-pomoc-Ziobrze---bedzie-ogolnokrajowa-zrzutka,wid,10680935,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • chow.mein Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 18:28
      dzięki stary za namiary, ani mnie grzeje ani ziębi Zbyszek ale parę
      złotych mu wyślę bo zwyczajnie padł ofiarą UBeckiego wymiaru
      sprawiedliwości a`la Bierut. I pomyśleć, że głosowałem na PO...
      wstyd!
      • Gość: as Re: PiSiaki, do dzieła !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 18:58
        napewno mu nie wyślą mu notariusze bo opciął im taksę o połowę ale klienci
        notariuszy dzieki ziobro zostawili o połowe mniej pieniedzy u notariusza.
        • chow.mein Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 19:06
          as, tak jak cię lubię tak teraz po Polsku...
          • exman Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 20:07
            as, wracaj do elementarza Falskiego i poducz się języka polskiego, choćby od
            Cymańskiego, on dzisiaj w Trójce tak zgrabnie plótł androny, że przez moment
            nawet go polubiłem.
            • Gość: as Re: PiSiaki, do dzieła !!! IP: *.devs.futuro.pl 19.12.08, 09:18
              Zbyszek obnizył taksy notarialne i to jest fakt. klienci notariuszy
              to odczuli i sie odwdzięczą. Nie może liczyć na wpłaty od starych
              członków korporacji prawniczych. Ale może liczyć na wpłaty od
              młodych ubiegających się o zawody prawnicze którym niewątpliwie
              ziobro ułatwił dostęp do zawodów i pomógł zasilić korporacje ludzmi
              bez tradycji rodzinno-prawniczych .Niestety zbyszek nie może liczyć
              na wpłaty z wiezień szczególnie przestępców skazanych przez sady 24-
              godzinne . potencjalne ofiary tych przestępców np pijanych kierowców
              nigdy nie dowiedzą się że mogły być ofiarami i też mu sie nie
              odwdzięczą.może liczyć na opłaty od rodzin pokrzywdzonych przez
              lekarzy którym nie udało się przed środowiskiem lekarskim udowodnić
              winy lekarza.Pewnie może liczyć na wpłaty od zwykłych przyzwoitych
              ludzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka