cieka-wy 18.12.08, 15:36 Możecie się wreszcie wykazać i udowodnić co wasze poglądy są warte :) wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,I-ty-mozesz-pomoc-Ziobrze---bedzie-ogolnokrajowa-zrzutka,wid,10680935,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chow.mein Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 18:28 dzięki stary za namiary, ani mnie grzeje ani ziębi Zbyszek ale parę złotych mu wyślę bo zwyczajnie padł ofiarą UBeckiego wymiaru sprawiedliwości a`la Bierut. I pomyśleć, że głosowałem na PO... wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PiSiaki, do dzieła !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 18:58 napewno mu nie wyślą mu notariusze bo opciął im taksę o połowę ale klienci notariuszy dzieki ziobro zostawili o połowe mniej pieniedzy u notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
chow.mein Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 19:06 as, tak jak cię lubię tak teraz po Polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: PiSiaki, do dzieła !!! 18.12.08, 20:07 as, wracaj do elementarza Falskiego i poducz się języka polskiego, choćby od Cymańskiego, on dzisiaj w Trójce tak zgrabnie plótł androny, że przez moment nawet go polubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PiSiaki, do dzieła !!! IP: *.devs.futuro.pl 19.12.08, 09:18 Zbyszek obnizył taksy notarialne i to jest fakt. klienci notariuszy to odczuli i sie odwdzięczą. Nie może liczyć na wpłaty od starych członków korporacji prawniczych. Ale może liczyć na wpłaty od młodych ubiegających się o zawody prawnicze którym niewątpliwie ziobro ułatwił dostęp do zawodów i pomógł zasilić korporacje ludzmi bez tradycji rodzinno-prawniczych .Niestety zbyszek nie może liczyć na wpłaty z wiezień szczególnie przestępców skazanych przez sady 24- godzinne . potencjalne ofiary tych przestępców np pijanych kierowców nigdy nie dowiedzą się że mogły być ofiarami i też mu sie nie odwdzięczą.może liczyć na opłaty od rodzin pokrzywdzonych przez lekarzy którym nie udało się przed środowiskiem lekarskim udowodnić winy lekarza.Pewnie może liczyć na wpłaty od zwykłych przyzwoitych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś