dyzurny-malkontent 08.01.09, 19:45 Uwierzę jak zobaczę. Takich niusów robionych przez pijarowców UM czytałem kilka... żaden nie okazał się w końcu rzeczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfita1 UniCredit wybrał Szczecin 08.01.09, 19:51 A ja jestem ciekaw czy dyżurny-malkontent publicznie posypie sobie głowę popiołem, gdy centrala UniCredit powstanie. To jest już pewne szanowny malkontencie,została podjęta decyzja przez właścicieli banku, więc uwierz chociaż raz podanym informacjom. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: UniCredit wybrał Szczecin 08.01.09, 20:03 Nic nie będę sypał. Chcę po prostu zobaczyć. Jakbyś miał sypać sobie głowę za niedociągnięcia faceta, któremu wazelinujesz, to by piasku w Szczecinie nie starczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coff Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: 83.168.97.* 08.01.09, 20:34 powtórzę po raz wtóry: malkontent, weź się lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: 213.155.191.* 09.01.09, 17:08 Nie posypie, bo to człowiek, któremu zawsze będzie źle. Obojętne co się będzie działo w Szczecinie on zawsze będzie to krytykował. Ciekawe czy coś sam umie zrobić?? Panie malkontent!!! Na prezydenta!!! Ma pan mój głos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coff Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: 83.168.97.* 09.01.09, 18:31 jakby malkontent został prezydentem to przestałby tu narzekać... ale zaczęliby wszyscy pozostali Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance well done Szczecin! Well done 08.01.09, 20:16 To dobra wiadomość! Brawo! Dobra robota Piotra Krzystka! Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa 08.01.09, 20:21 zapomnieli doadać w tym materiale, że centrala przenoszona jest z Niemiec wraz z 200 pracownikami, tylko niedobory zostaną uzupełnione z naszego rynku pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.chello.pl 08.01.09, 20:24 To nie zadna centrala przeciez. To jest backoffice. A przy okazji to znasz jakies centra BPO, przy tworzeniu ktorych nie przenoszono by pracy z drozszych krajow? Niedobory z naszego rynku pracy?? :) Ciekawe. Rekrutacja jest od zera tutaj. 200 niemcow ma tu niby przyjechac?? WTF? Skad te wiadomosci? PKO SA nie ma nic wspolnego z ta inwestycja, chyba ze Ci chodzi o PEKAO SA? Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa 08.01.09, 20:39 Gość portalu: Andy napisał(a): > Rekrutacja jest od zera tutaj. 200 niemcow ma tu niby przyjechac?? WTF? Skad te > wiadomosci? przecież napisałem kmiotku. > PKO SA nie ma nic wspolnego z ta inwestycja, chyba ze Ci chodzi o > PEKAO SA? czy jesteś idiotą czy tylko głupcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.chello.pl 08.01.09, 20:56 Ja Cie nie wyzywam Piescio Furii. Wiec i Ty okaz troche kultury. Pokaz mi co ma wspolnego PKO SA z Unicredit. A jak nie masz nic do pokazania, to shut it. Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa 08.01.09, 21:05 Gość portalu: Andy napisał(a): > Ja Cie nie wyzywam Piescio Furii liczba mnoga... > Pokaz mi co ma wspolnego PKO SA z Unicredit. szkoda gadać... > A jak nie masz nic do pokazania, to shut it. szat ło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.chello.pl 08.01.09, 21:08 Pewnie to jedyne wyrazenie, ktore znasz po angielsku Piesci Furii, haha. Znasz takie slowo: wuss ? Sprawdz w slowniku, Ciebie opisuje wlasnie:) Gadanie z debilem, nie pokaze co ma wspolnego PKO SA z Unicredit, tylko odpowiada nastepnym debilizmem. Spadaj trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa 08.01.09, 21:11 Gość portalu: Andy napisał(a): > Pewnie to jedyne wyrazenie, ktore znasz po angielsku Piesci Furii, haha. haha > Znasz takie slowo: wuss ? Sprawdz w slowniku, Ciebie opisuje wlasnie:) nie znam, ale znam poxy wuss :) > Gadanie z debilem, nie pokaze co ma wspolnego PKO SA z Unicredit, www.google.pl/search?hl=en&rlz=1T4ADBF_en-GBIE265IE265&q=pkosa+unicredit idioto:) > Spadaj trollu. spadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.chello.pl 08.01.09, 21:21 www.bankier.pl/wiadomosc/Bank-Pekao-SA-zmieni-nazwe-na-UniCredit-Pekao-1790820.html Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 rozbrajają mnie tacy ludzie 08.01.09, 23:52 Wiesz jaka jest różnica między PKO (pełna nazwa PKO B.P. S.A.) a PEKAO (PEKAO S.A.)? Najwidoczniej nie. Zanim zaczniesz kogoś wyzywać od idiotów to się doucz o czym mówisz, bo na idiotę wyszedłeś tu tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.09, 23:17 Nie oszczędzaj chama! Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury No może i ten Unicredit wraz z jego ok 100 pracown 08.01.09, 21:06 pracownikami będzie przeniesiony do Szczecina, no może zatrudnią kolejną setkę.... ale czy Krzystek pójdzie siedzieć przed tym jak odda mieszkanie czy PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 jezeli nawet 09.01.09, 00:29 jezeli nawet sprowadza z Niemiec 100 pracowników, to chyba mieszkac beda w Szczecinie, a wiec zarobi ktos na wynajeciu im mieszkan i całej obsludze, a takze obsluga przedsiewziecia, to tez zarobek dla szczecinian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihuu Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 20:34 poważnie piszesz, czy tylko tak sobie bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa 08.01.09, 20:36 nie bredzę, spytaj u źródła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :))))))))))))))))) IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.09, 20:42 I co jeszcze? Może przeniosą ich z rodzinami i domkami?:)))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda k Re: dziś rozmawiałem z dyr jednego z pkosa IP: 83.168.75.* 10.01.09, 16:10 zawsze źle! pomyśl o tym,że Ci wszyscy któryz będą tu pracować będą też wydawać swoje pieniądze w naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: *.chello.pl 08.01.09, 20:27 NAJWIEKSZE ROTFL :) No dyzuryny malkontencie, czasem sie czlowiek myli, wez to na klate jak mezczyzna a nie pitol pod nosem jak mala dziewczynka. Teorie spiskowe sa na czasie, wiec zapewne uwazasz,ze zdjecia z managerami z Unicredit to photoshop? HURRA, UDALO SIE :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość UniCredit wybrał Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:21 - Zdecydował potencjał ludzi, którzy znają język niemiecki i branżę finansową, oraz dobra koncepcja rozwoju miasta, którą przedstawił nam prezydent - wyjaśnia inny przedstawiciel UniCredit Gerhard Krish. Złapał naiwnych, a powiedział im że to koncepcja na 40 lat? :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esska Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: *.globalconnect.pl 08.01.09, 21:23 Gość portalu: gość napisał(a): > - Zdecydował potencjał ludzi, którzy znają język niemiecki i branżę finansową, > oraz dobra koncepcja rozwoju miasta, którą przedstawił nam prezydent - wyjaśnia > inny przedstawiciel UniCredit Gerhard Krish. > > > Złapał naiwnych, a powiedział im że to koncepcja na 40 lat? Pewnie pokazał im makietkę "pływającego ogrosu". Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Niech sie tak stanie... 09.01.09, 00:08 - Nie będą tu podejmowane decyzje, ale wykonywane prace wspomagające naszych klientów, ale podobne centrum kilka lat temu utworzyliśmy w Rumunii i niebawem tam będą już zapadały decyzje kredytowe. Chcemy, by w przyszłości było tak w Szczecinie - zapowiedział jeden z dyrektorów UniCredit Lissimahos Hatzdimoulas. ============================= Mielismy dogonic Irlandie, a na razie... doganiamy Rumunie. Ale niech sie tak stanie - dobre te kilkaset miejsc pracy! Mam nadzieje, ze duze problemy finansowe Unicredit nie spowoduja wstrzymanie tych zamierzen! Odpowiedz Link Zgłoś
siciliano Projekt Chopin i inne przekręty 09.01.09, 09:12 Ciekawe czy ktoś z Krzystkofilów wpisał w Google hasło unicredit, unicredit scam, unicredit defraud, unicredit przekręty itp. np. www.unicreditshareholders.com/wersja_polska itd.itp Nie wchodząc w epitety można stwierdzić że jest to raczej partner mało wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: Projekt Chopin i inne przekręty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:14 Nie sądzisz że nazywanie banku, którego korzenie sięgają 1870 roku, zatrudniającego 140.000 osób i obracającego sumami idącymi w dziesiątki, setki miliardów euro mało wiarygodnym to już lekka przesada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Projekt Chopin i inne przekręty IP: *.centertel.pl 10.01.09, 14:52 nic nie ujmując temu bankowi wspomnę jedynie, ze nie takie firmy bankrutowaly, czy ktoś by pomyślał, ze ford może zbankrutować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur UniCredit wybrał Szczecin IP: *.chello.pl 10.01.09, 14:21 450 osób? Jak wiele z tych osób zostanie przeniesione z pododdziałów albo i centrali firmy? Poza tym 450 osób to zazwyczaj specjalistów w danej dziedzinie a co z 4500 osobami ze stoczni lub z kooperantami? Przecież to drugie tyle.To tak jakbyśmy zapełniali bak paliwa 2 kropelkami... Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka UniCredit wybrał Szczecin IP: *.srg.vectranet.pl 12.01.09, 14:22 Czy ktoś wie gdzie aplikować, aby tam się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: 213.155.169.* 19.01.09, 19:17 Randstad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: UniCredit wybrał Szczecin IP: *.srg.vectranet.pl 26.01.09, 12:46 dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś