Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić gwizdek ???

21.01.02, 15:25
Nie mam pomysłu gdzie mogą sprzedawać takie rzeczy... Pomorzecie ??? ;)
Obserwuj wątek
    • stettiner Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 15:28
      A po co ci gwizdek ???
      • bbury Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 15:32
        Zasadniczo pobieżnie - po to żeby gwizdać ;)
        Ale tak serio, nie mam pomysłu na sklepy sportowe ? harcerskie ? oferujące
        taki "osprzęt"...
        • laura74 Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 16:42
          Kiedys widzialam gwizdki w sklepie z osprzetem harcerskim na Pilsudskiego.:)
          Chcesz kogos wygwizdac?
          • Gość: skuter Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? IP: 192.168.0.* 22.01.02, 08:23
            podchodzimy od tylu do policjanta z drogowki, walimy w leb i pozyczamy gwizdek

a w trudniejszej wersji to powinny byc w sklepach ze sprzetem sportowym
            • Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 08:44
              Pewnie znajdziesz w kazdym sklepie sportowym albo harcerskim. jest taki sklep
              na Piłsudzkiego jak sie idzie od Radissona w strone pl. Grunwaldzkiego po
              prawej stronie.
              Wybierasz się do Salt Lake City????
              • Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!!-corecta IP: 212.244.77.* 22.01.02, 08:45
                Gość portalu: mika napisał(a):

> Pewnie znajdziesz w kazdym sklepie sportowym albo harcerskim. jest taki sklep
                > na Piłsudzkiego jak sie idzie od Radissona w strone pl. Grunwaldzkiego po
                > prawej stronie.
                > Wybierasz się do Salt Lake City????

eee..po lewej, nie prawej stronie....zawsze mi sie myli...

• Gość: pakuz Re: Pomo(rz)emy!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 08:51
                coz moglo by spowodowac ze Mika wrocila jak nie blad Burego :))
                a swoja droga gwizdek dolaczany jest gratis do kazdego egzemplarza
                strategii rozwoju szczecina
                • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 13:17
                  Wcale się nie pomyliłem, no chyba że policzyć za błąd nie
                  śwaidomość "niezlikwidowania" sklepu harcerskiego ;)

Ale tak serio w sklepach sportowych nie już za wiele osprzętu "niedresowego" ;)
                  Gdzież się podziały Camping czy Maraton. Ale z tym harcerskim - sprawdzę na 100%
                  • pakuz Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 13:22
                    czyli swiadoma prowokacja ?
                    Bury ty chyba nie miales polskiego z Bogucka?
                    a gwizdek mozesz kupic w sklepie mundurowym na pocztowej
                    • javal Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:14
                      pakuz napisał(a):

> a gwizdek mozesz kupic w sklepie mundurowym na pocztowej

a nie jest przypadkiem w sprzedaży wiązanej (razem z pałą)? ;)

• bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:21
                      z masą miałem (mam nadzieje że nie widzi mojej ortografii bo od razu mnie
                      pozna ;)

Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na
                      palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ???
                      • javal Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:26
                        bbury napisał(a):

> z masą miałem (mam nadzieje że nie widzi mojej ortografii bo od razu mnie
                        > pozna ;)
                        >
                        > Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na
                        > palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ???

wiem, bo przetrenowałem to w latach siedemdziesiątych, a koleś basem dodał
                        "OBYWATELKO!!" i samochód mało nie przejechał jakiejś starowinki, która
                        zatrzymała się na środku pasów...
                        • stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:44
                          No i bury będzie miał niewinne staruszkina sumieniu...... Bury, nie ma ŻADNYCH
                          gwizdków w tym mieście !
                          • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:56
                            Jak staruszka łazi na czerwonym świetle to jest sama sobie winna... Ja nie
                            chodzę - więc jak widać jest możliwe takie "nienormalne" zachowanie.

I nikt mnie już nie zmyli co do gwizdka. Jego zakup może powstrzymać jeno
                            likwidacja sklepu...
                      • Gość: skuter Re: Pomo(rz)emy!! IP: 192.168.0.* 22.01.02, 14:59

> Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na
                        > palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ???

zgubiles sluzbowy i teraz sie boisz?:)
                        • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:17
                          ORMO to nie służba ale powołanie...
                          • stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:22
                            Niech no ja cię spotkam gwiżdżącego na skrzyżowaniu.....
                            • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:23
                              A jak mne poznasz ???
                              • stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:25
                                Po gwizdku :)))
                                • Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 15:26
                                  stettiner napisał(a):

> Po gwizdku :)))

Biedni policjanci....
                                  • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:33

> stettiner napisał(a):
                                    >
                                    > > Po gwizdku :)))
                                    >
                                    > Biedni policjanci....

Z akt sprawy:
                                    "... oskarżona zostala zatrzymana na gorącym uczynku w chwili gdy okładała
                                    parasolką strszego krawężnikowego Kulasa. Poddała się jednak po tym gdy po
                                    brawurowej interwencji młodszego krawężnikowego Ćwirka - przeprowadzonej z
                                    użyciem instrumentu gwiżdżacego wprowadzanego w ruch za pomocą wydechu - została
                                    otoczona wezwana do opuszczenia parasolki i zaprzestania czynności
                                    wymachiwawczych..."
                                    • Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 15:37
                                      bbury napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
                                      >
                                      > > stettiner napisał(a):
                                      > >
                                      > > > Po gwizdku :)))
                                      > >
                                      > > Biedni policjanci....
                                      >
                                      > Z akt sprawy:
                                      > "... oskarżona zostala zatrzymana na gorącym uczynku w chwili gdy okładała
                                      > parasolką strszego krawężnikowego Kulasa. Poddała się jednak po tym gdy po
                                      > brawurowej interwencji młodszego krawężnikowego Ćwirka - przeprowadzonej z
                                      > użyciem instrumentu gwiżdżacego wprowadzanego w ruch za pomocą wydechu - został
                                      > a
                                      > otoczona wezwana do opuszczenia parasolki i zaprzestania czynności
                                      > wymachiwawczych..."

hehe..może ona ma na Ciebie lepsza bron niz parasolka. Lepiej za duzo nie
                                      myslec...

• bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:40
                                        ??? no właśnie - po co mam myśleć skoro możesz mi powiedzieć ... :)
                                      • Gość: skuter Re: Pomo(rz)emy!! IP: 192.168.0.* 22.01.02, 15:41
                                        > hehe..może ona ma na Ciebie lepsza bron niz parasolka.

wdziek?
                                        • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:50
                                          w piosence było inczej. Ale zapomniałem słów (części) :)

... to nasza broń kobieca...
                                      • stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:50
                                        Zaraz, zaraz- najpierw jedno ważne pytanie: bury, czy poza gwizdkiem będziesz
                                        też miał MUNDUR? Bo jak tak, to ja odwołuję.
                                        • bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:51
                                          Za mundurem panny sznurem a ja nie lubię tłoku ;)
                                          • Gość: Tomek Re: Pomo(rz)emy!! IP: 193.178.168.* 22.01.02, 18:12
                                            Hi, hi!! Może was pogodzę ?? Stettiner będzie miała, poza innym uzbrojeniem
                                            PARASOL Beretta, półautomatyczny, 9 mm z celownikiem laserowym:-))))

A bbury z wrażenia połknie gwizdek zamieniając się w Misia Coralgola... :-)))

A potem przyleci ptasia policja d. milicja.... :-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka