rekin10 10.11.03, 20:23 Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiek MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:33 rekin10 napisał: > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku Rekin10, przecież nasi biedacy naszym "mułłom" "co łaska" dawali; zobaczysz jaki "obiekt" będzie w Wilanowie, chociaz "Ziutek" Glemp coś się skarżył, że co łaska jest mało dawane-może wprowadzą "pogłówne" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: 217.153.158.* 10.11.03, 23:04 znałem jednego staśka, teraz nazywają go stasiek-denaturat. Czy to nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 08:24 Gość portalu: FM napisał(a): > znałem jednego staśka, teraz nazywają go stasiek-denaturat. Czy to nie ty? FM, Ty chyba nie na tych falach odbierasz; jak nie ma argumentów merytorycznych to zawsze można "denaturatem", zapomniałeś jeszcze o argumentach "psychicznych" Zyczę zdrowia i dobrego samopoczucia ! Odpowiedz Link Zgłoś
jackie101 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 10.11.03, 20:35 rekin10 napisał: > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile mi wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od mniej lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą nie zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
rekin10 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 11.11.03, 06:00 jackie101 napisał: > rekin10 napisał: > > > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to > > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za > > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku > Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej > niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją > skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile mi > wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od mniej > > lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą nie > zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje > antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie! Zle Ciebie ocenilem jestes baran Przed wojną o Licheniu i jego cudach nikt nie słyszał. A to, że tylko sponsorzy dawali..daruj sobie To wszystko nasze pieniądze tak samo jak meczet u Saddama budowany na ludzkiej krzywdzie matołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 08:41 jackie101 napisał: > rekin10 napisał: > > > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to > > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za > > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku > Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej > niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją > skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile mi > wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od mniej > > lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą nie > zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje > antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie! Jackie101, tak w kwestii formalnej , a babciom i dziadkom ofiarowujacym po 5 zł na budowlę w Licheniu to już miana sponsora żałujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: 217.153.158.* 10.11.03, 23:01 zmień rekin na osioł, bardziej pasuje do treści Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 10.11.03, 23:59 ale faktem jest że licheń obecnie przypomina bardziej dysneland niż sanktuarium,byłem w licheniu kiedy jeszcze był tam tylko ten mały stary kosciólek i cmentarzyk ,oprowadzał za przewodnika stary ksiezulo ,wtedy było to urokliwe miejsce skore do zadumy i prawdziwej modlitwy ,teraz jest to jarmark próżności. Odpowiedz Link Zgłoś
przepis-antykoncentracyjny Park rozrywki w Licheniu 11.11.03, 15:47 Gość portalu: FM napisał(a): > zmień rekin na osioł, bardziej pasuje do treści Faaaaceeet. To raczej Ty zmień FM na AM. Porównanie rekina jest ze wszechmiar logiczne. Jakieś pół roku temu miałem okazję zerknąć na dziwne, wielkie parkowisko luksusowych aut. BMKi, Merce, Audi i Passaty. Okazało się, że To było robocze spotkanie biskupów. Jak się to obżarte , grube, obleśne towarzystwo wytoczyło, jak wlazło (to właściwe słowo) z trudem do aut (kierowcy etc) to przypomniał mi sie od razu Krasicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebeata klechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:52 klechy to złodzieje. kiedyś to mnie okradł taki jeden. banda czarnych katabasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack na forum wraca prostactwo? ntxt IP: 81.210.44.* 11.11.03, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebeata prostaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 16:04 nie poradzę nic że jestem prostą dziewczyną. protą do tego stopnia że prostactwo wyłazi mi ze słomą z butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack Re: prostaczka IP: 81.210.44.* 11.11.03, 17:43 po pierwsze, jesli chcesz, to potrafisz, po drugie - nie myl prostoty z prostactwem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: prostaczka 11.11.03, 17:49 To prostactwo to firma LAPTOP podszywajaca sie pod forumowiczow : m.in. mnie i e.beate. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prostaczka 11.11.03, 18:05 zawsze znajdzie się jakiś osioł co mysli że pozjadał wszystkie rozumy i chce za wszelką cenę zaistnieć wypisując nikogo nieinteresujące idiotyzmy . Odpowiedz Link Zgłoś