Dodaj do ulubionych

MECZET SADDAMA I LICHEŃ

10.11.03, 20:23
Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to
samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za
pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku
Obserwuj wątek
    • Gość: stasiek MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:33
      rekin10 napisał:

> Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to
      > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za
      > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku

Rekin10, przecież nasi biedacy naszym "mułłom" "co łaska" dawali; zobaczysz
      jaki "obiekt" będzie w Wilanowie, chociaz "Ziutek" Glemp coś się skarżył, że co
      łaska jest mało dawane-może wprowadzą "pogłówne" !
      • Gość: FM Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: 217.153.158.* 10.11.03, 23:04
        znałem jednego staśka, teraz nazywają go stasiek-denaturat. Czy to nie ty?
        • Gość: stasiek Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 08:24
          Gość portalu: FM napisał(a):

> znałem jednego staśka, teraz nazywają go stasiek-denaturat. Czy to nie ty?

FM, Ty chyba nie na tych falach odbierasz; jak nie ma argumentów merytorycznych
          to zawsze można "denaturatem", zapomniałeś jeszcze o argumentach "psychicznych"

Zyczę zdrowia i dobrego samopoczucia !
    • jackie101 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 10.11.03, 20:35
      rekin10 napisał:

> Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to
      > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za
      > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku
      Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej
      niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją
      skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile mi
      wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od mniej
      lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą nie
      zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje
      antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie!
      • rekin10 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 11.11.03, 06:00
        jackie101 napisał:

> rekin10 napisał:
        >
        > > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to
        > > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za
        > > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku
        > Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej
        > niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją
        > skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile
        mi
        > wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od
        mniej
        >
        > lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą
        nie
        > zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje
        > antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie!
        Zle Ciebie ocenilem jestes baran Przed wojną o Licheniu i jego cudach nikt nie
        słyszał. A to, że tylko sponsorzy dawali..daruj sobie To wszystko nasze
        pieniądze tak samo jak meczet u Saddama budowany na ludzkiej krzywdzie matołku
      • Gość: stasiek Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 08:41
        jackie101 napisał:

> rekin10 napisał:
        >
        > > Ale się GW dziwi nad Giga Meczetem w Bagdadzie. A nasz Licheń to nie to
        > > samo. Tez kraj w biedzie a nasi 'mułłowie' taki "obiekt" wypierdolili za
        > > pieniądze biedaków. Identiko jak w Iraku
        > Piszesz takie głupoty,że aż boli!Porównanie z Irakiem jest co najmniej
        > niestosowne,a po wtóre po prostu przykre np.dla takich jak ja,którzy swoją
        > skromniutką cegiełkę do tego obiektu dołożyli.Biedakiem nie jestem,a o ile mi
        > wiadomo,to w większości fundusze zebrane na budowę bazyliki pochodziły od
        mniej
        >
        > lub bardziej zamożnych sponsorów,a od biedniejszych ludzi nikt forsy siłą nie
        > zabierał.Uszanuj to po prostu,chłopie i powstrzymaj swoje
        > antyfundamentalistyczne poszukiwania wśród innych.Zacznij od siebie!

Jackie101, tak w kwestii formalnej , a babciom i dziadkom ofiarowujacym po 5 zł
        na budowlę w Licheniu to już miana sponsora żałujesz ?
    • Gość: FM Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ IP: 217.153.158.* 10.11.03, 23:01
      zmień rekin na osioł, bardziej pasuje do treści
      • piotr33k2 Re: MECZET SADDAMA I LICHEŃ 10.11.03, 23:59
        ale faktem jest że licheń obecnie przypomina bardziej dysneland niż
        sanktuarium,byłem w licheniu kiedy jeszcze był tam tylko ten mały stary
        kosciólek i cmentarzyk ,oprowadzał za przewodnika stary ksiezulo ,wtedy było
        to urokliwe miejsce skore do zadumy i prawdziwej modlitwy ,teraz jest to
        jarmark próżności.
      • przepis-antykoncentracyjny Park rozrywki w Licheniu 11.11.03, 15:47
        Gość portalu: FM napisał(a):

> zmień rekin na osioł, bardziej pasuje do treści
        Faaaaceeet. To raczej Ty zmień FM na AM. Porównanie rekina jest ze wszechmiar
        logiczne.
        Jakieś pół roku temu miałem okazję zerknąć na dziwne, wielkie parkowisko
        luksusowych aut. BMKi, Merce, Audi i Passaty. Okazało się, że To było robocze
        spotkanie biskupów. Jak się to obżarte , grube, obleśne towarzystwo wytoczyło,
        jak wlazło (to właściwe słowo) z trudem do aut (kierowcy etc) to przypomniał
        mi sie od razu Krasicki.
        • Gość: ebeata klechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:52
          klechy to złodzieje. kiedyś to mnie okradł taki jeden. banda czarnych katabasów
          • Gość: przecinack na forum wraca prostactwo? ntxt IP: 81.210.44.* 11.11.03, 16:02
            • Gość: ebeata prostaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 16:04
              nie poradzę nic że jestem prostą dziewczyną. protą do tego stopnia że
              prostactwo wyłazi mi ze słomą z butów
              • Gość: przecinack Re: prostaczka IP: 81.210.44.* 11.11.03, 17:43
                po pierwsze, jesli chcesz, to potrafisz, po drugie - nie myl prostoty z
                prostactwem
                • absztyfikant Re: prostaczka 11.11.03, 17:49
                  To prostactwo to firma LAPTOP podszywajaca sie pod forumowiczow : m.in. mnie i
                  e.beate.
                  • piotr33k2 Re: prostaczka 11.11.03, 18:05
                    zawsze znajdzie się jakiś osioł co mysli że pozjadał wszystkie rozumy i chce
                    za wszelką cenę zaistnieć wypisując nikogo nieinteresujące idiotyzmy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka