Dodaj do ulubionych

Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy

IP: *.zacheta.net 15.11.03, 18:57
nieudacznicy już nawet honoru nia macie. Tyle spiep..yć i nadal ryje pchać do TV. Ludzie w ostatnich wyborach pokazali gdziejest wasze miejsce. Niestety PO przygarneła tego gangstera i nadal zyje na koszt podatnika. Już niedługo
Obserwuj wątek
    • Gość: stasiek Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 19:57
      Gość portalu: Karol napisał(a):

> nieudacznicy już nawet honoru nia macie. Tyle spiep..yć i nadal ryje pchać do
      T
      > V. Ludzie w ostatnich wyborach pokazali gdziejest wasze miejsce. Niestety PO
      pr
      > zygarneła tego gangstera i nadal zyje na koszt podatnika. Już niedługo

Karol, jak możesz Don Arturo nazywać gangsterem!
      • Gość: kos Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 20:05
        mnie też oni wnerwiają - za grosz samooceny albo samoocena narcyza
      • Gość: pio Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy IP: *.devs.futuro.pl 16.11.03, 18:07
        Niestety układy i układziki przecież Arturek za którym śmierdzi na kilometr był
        przy Kwachu po głosowaniu za Unią. To są kolejne święte krowy już ułożone i
        ustawione i nie do ruszenia bo przecież jak można uszkodzić kolesia? Patrzcie
        to samo było i jest z Wziątkiem i jego kolesiem Sylwestrzakiem okazało się że
        S. ma brudne łapy i co? dokładnie NIC!!!!
    • Gość: kos Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 20:10
      ale najprawdopodobniej to chęć bycia za wszelką cenę przy korycie zwycięża
      • Gość: Karol Cholera mnie bierze albo TRUPY z PZPR albo z IP: *.zacheta.net 15.11.03, 22:24
        Solidarności. Obie grupy to PATAŁACHY
        • Gość: Karol Co wybory to albo sekretarze PZPR albo steropian IP: *.zacheta.net 16.11.03, 00:12
          Ludzie weźcie się do roboty trza to towarzycho raz na zawsze pogonić
          • black.night Re: Od Nowa ? 16.11.03, 04:39

> Ludzie weźcie się do roboty trza to towarzycho raz na zawsze pogonić
            Co proponujesz Karolu ? Jeżeli założysz coś wrodzaju Od Nowy to opluje Cię Ana
            i Absztyfikant broniący właśnie układu postPZPR lub postAWS.
            Co konkretnie proponujesz ? Jaką widzisz (dokładniej) koncepcję działania ?
            • Gość: Karol Czarny Rycerzu załóż FORUMOWĄ PARTIĘ IP: *.zacheta.net 16.11.03, 09:26
              pogonimy toważyszy i steropian. A tak na poważnie to nie czujesz się zmanipulowany przy każdych wyborach??? Ja tak bo CO TO ZA WYBÓR CIĄGLE MAMY?
    • Gość: nurt Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 11:59
      na tej sali były w kolejce do żłobu inne gwiazdy szczecińskiej " polytyki"
      (byłego dyr. Z CH w Policach też widziano)
      • absztyfikant do black.nighta 16.11.03, 15:11
        Nie obsadzaj mnie w kiepskiej niskobudzetowej produkcji w roli psa ogrodnika.
        Od Nowa sklada sie z bylych dzialaczy PO, UW i SLD, a to jest kwintesencja
        ukladow, wiec nie mow mi, ze to nowa jakosc. Po prostu przegrali w swoich
        partiach walke o przywodstwo i zalozyli sobie quasi-apolityczny ruch. Juz to
        przerabialismy.
        • Gość: pleple Re: do absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:19
          Bardzo interesująca wypowiedż z Twojej strony jednak jak zwykle jest
          wypowiedzią jedynie negująca wypowiedż innych czyli nic nie wnosząca do
          postepu w konwersacji na ten temat.
          Czy mógłbyś zaproponować jakiś Twój konkretny pomysł personalny lub inny na
          rozbicie tychże układów, który byłby kwintesencją Twoich poglądów.
          Typową dla Ciebie tylko negacją nic nie osiągniesz i nie stworzysz.
          Cybulski , Hawryszuk to stare układy ? Czekam na Twoją propozycję jak rozbić
          stare ukłądy. Kto powinien wziąść władzę, która Twoim zdaniem dała by postęp
          w Szczecinie. Czekam na coś twórczego od absztyfikanta!
          • absztyfikant Re: do absztyfikanta 16.11.03, 18:58
            Ja nie jestem politykiem. Niech oni daja odpowiedz na to pytanie. Ja sie moge
            odniesc do konkretow. Nie pros mnie o budowanie przyszlej koalicji tutaj na
            forum.
        • Gość: lu-LU Re: do kogoś, kto ciągle jątrzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 18:32
          Żałosne jest twoje czepianie się od nowa. A szczególnie na wątku dotyczącym
          takich skompromitowanych postaci jak Komołwski Balazs itp. Jak widzę te zurzyte
          gęby to aż mnie mdli. Zresztą nie tylko te - większość gęb jest zużytych i n ie
          ma nic do zaproponowania. Akurat nikt z od nowa nie miał do wyborów możliwości
          pokazać co potrafi w polityce. Teraz nikt znich nie należy do żadnejk partii i
          nie jest przechodzaczem, tak jak twoi ulubieńcy np. z PO. Są w samorządzie i
          nie wypychają się ani do UE ani do sejmu. Malanowska i Runowicz nie należeli do
          partii ale pokazali co potrafią. Ta piątka ludzi (Lubińska, Jacyna, Hawryszuk,
          Kobylański, Cybulski)dostała ogromną szansę rok temu od mieszkańców Szczecina i
          na razie nikogo nie zawodzą. Nie podjęli żadnej decyzji na układzie, nie
          wchodzą w układ Jurczykiem, jako jedyni są opozycją bo nikt nie może ich
          uzależn
        • Gość: lu-LU Re: do kogoś, kto ciągle jątrzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 18:32
          Żałosne jest twoje czepianie się od nowa. A szczególnie na wątku dotyczącym
          takich skompromitowanych postaci jak Komołwski Balazs itp. Jak widzę te zurzyte
          gęby to aż mnie mdli. Zresztą nie tylko te - większość gęb jest zużytych i n ie
          ma nic do zaproponowania. Akurat nikt z od nowa nie miał do wyborów możliwości
          pokazać co potrafi w polityce. Teraz nikt znich nie należy do żadnejk partii i
          nie jest przechodzaczem, tak jak twoi ulubieńcy np. z PO. Są w samorządzie i
          nie wypychają się ani do UE ani do sejmu. Malanowska i Runowicz nie należeli do
          partii ale pokazali co potrafią. Ta piątka ludzi (Lubińska, Jacyna, Hawryszuk,
          Kobylański, Cybulski)dostała ogromną szansę rok temu od mieszkańców Szczecina i
          na razie nikogo nie zawodzą. Nie podjęli żadnej decyzji na układzie, nie
          wchodzą w układ Jurczykiem, jako jedyni są opozycją bo nikt nie może ich
          uzależnić. Na sesje jako jedyni mają przygotowane materiały dla innych radnych
          i dla mediów. Zadają mnóstwo niewygodnych pytań i konsekwentnie egzekwują
          odpowiedzi. Proponują wiele inicjatyw (SEC, prywatyzacja mieszkań i lokali,
          konsolidacja najemców lokali, propozycje budżetowe). Ciekaw jestem jaki jest
          twój cel w uwalaniu takich działań i zajmowaniu pierdołami. Nie zauważyłem,
          żebyś kiedykolwiek wyrażał swoją opinię w sprawach zasadniczych a piszesz tylko
          o bzdurach, które nie mają żadnego zanczenia dla Szczecina. Czyżbyś był jednym
          z tych cwaniaków, którzy prochu nie wymyślą to wymyślają nazwy ulic?
          • Gość: Staś Re: bardzo trafne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:47
            >Nie zauważyłem,
            >żebyś kiedykolwiek wyrażał swoją opinię w sprawach zasadniczych a piszesz
            >tylko o bzdurach, które nie mają żadnego zanczenia dla Szczecina.
            > Czyżbyś był jednym z tych cwaniaków, którzy prochu nie wymyślą to wymyślają
            nazwy ulic?
            Porównanie piątki :Lubińska , Jacyna, Hawryszuk, Kobylański, Cybulski do
            Balazsa, Komołowskiego itd świadczy o tym, że przewielebnemu absztyfowi żółć
            zalała już oczy.
            PS
            Lekarze ! Czy możliwy jest wylew żółci do mózgu ?
            • absztyfikant do STASIA 16.11.03, 18:55
              Ja widze duzo wiecej punktow wspolnych OD NOWY z osoba na ponizszym zdjeciu:

www.glosszczecinski.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GS&Date=20031115&Category=MAIN&ArtNo=311150050&Ref=AR&MaxW=580&title=0
              • Gość: lu-LU Re: do niktosia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:35
                Po raz kolejny udowadniasz swoją agresję i całkowity brak obiektywizmu w
                stosunku do osób, które autentycznie ciężko pracują. Jak widać zresztą w
                przeciwieństwie do ciebie. Spędzać tyle czasu przy komputerze, w dodatku na
                jakimś forum dyskusyjnym, to żenada. Zabierz się chłopie (babo?) do roboty, to
                ci frustracja minie. Może wymyśl kolejną nazwę ulicy albo policz pensję
                marszałka, wojewody czy wiceprezydentów. Możesz też zająć się płotem z
                napisem "komuno wróć". Myślę, że wszystkie te działania spowodują rozwój
                Szczecina a także przyczynią się do polepszenia twojej sytuacji życiowej. Życzę
                profitów z tak konstruktywnych działań. Dla szczecinian i ciebie osobiście. A
                jak masz tak dużo czasu to może wypowiedz się na temat wstrzymania prywatyzacji
                mieszkań i lokali, sprzedaży udziałów SEC i wyprzedaży nieruchomości przez
                FnRRPMS. Zapewne masz dużo do powiedzenia.
              • longplay Przeszanowny absztyfikant 17.11.03, 10:54
                absztyfikant napisał:

> Ja widze duzo wiecej punktow wspolnych OD NOWY z osoba na ponizszym zdjeciu:
                >
                >
                > www.glosszczecinski.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GS&Date=20031115&Category=MAIN&ArtNo=311150050&Ref=AR&MaxW=580&title=0

Ukłąd, który Ty popierasz widzę jako znieżny z :
                www.spi.pl/FolwarkZw/presskit.html
    • absztyfikant Re: Komołowski z Balszsem ZNOWU STRASZĄ - wy 16.11.03, 18:54
      Do tablicy wywolal mnie black.night. Nie porownywalem Balazsa do Od Nowy. Pokaz
      mi gdzie to porownanie. A moje zdanie jest znane. Ttrzeba znalezc fachowca-
      menadzera, ktorego zarzad popra rozsadne sily polityczne. Koniec z
      politykierstwem.

Od Niowa powiediala, ze wystaruje do parlamentu europejskiego, a Lubinska widzi
      Siwego w roli ministra finansow RP, niedawno tez apelowala o samorozwiazanie
      sejmu. PCHA SIE WIEC DO KRAJOWEJ POLITYKI.

A nieawno podlizuja sie Jurczykowi chcac dac mu od miasta nowy dom. Czy to nie
      jest zalosne? Pozdrawiam.
      • Gość: Karol Sympatycy OD STAREJ - "lubińskiej lub jacynówki" IP: *.zacheta.net 16.11.03, 20:31
        odpuście sobie z tymi kompetencjami. Trza być ślepym lub miec za duzy rozmiar kapelusza azeby nie zauważyć BRAKU KOMPETENCJI CAŁEJ RADY MIASTA SZCZECINA. Niestety ci OD STAREJ równaja do sredniej . No może prowadzą w chaotycznej i agresywnej emocjonalnej napastliwości
        • Gość: lu-LU cześć zachęta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:39
          Karol vel Wacław vel cholera cię wie kto jeszcze. Może wypowiedz się na temat
          wstrzymania prywatyzacji mieszkań i lokali użytkowych, sprzedaży SEC, "dziury
          budżetowej MS", wyprzedaży nieruchomości przez FnRRPMS. Bo na razie matka-
          partia postawiła cię na posterunku "w temacie krytyki od nowa". A może coś od
          siebie?
          • Gość: Karol lu-LU vel MJW ładnie to tak przeklinać na forum IP: *.zacheta.net 16.11.03, 23:17
            wstyd!!! Dowiedz się że do żadnej partii nigdy nie należałem. A opinie formułuje samodzielnie w przeciwieństwie do niektórych radnych. Jeszcze apropo nica to ja go nie zmnieniam TAK JAK TY 50 letnia panienko. PS czy luLU pseudonim artystyczny z branży erotycznej??
      • Gość: lu-LU wirtualny świat pewnego faceta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:50
        absztyfikant napisał:

> Do tablicy wywolal mnie black.night. Nie porownywalem Balazsa do Od Nowy.
        Pokaz
        >
        > mi gdzie to porownanie. A moje zdanie jest znane. Ttrzeba znalezc fachowca-
        > menadzera, ktorego zarzad popra rozsadne sily polityczne. Koniec z
        > politykierstwem.
        >
        > Od Niowa powiediala, ze wystaruje do parlamentu europejskiego, a Lubinska
        widzi
        >
        > Siwego w roli ministra finansow RP, niedawno tez apelowala o samorozwiazanie
        > sejmu. PCHA SIE WIEC DO KRAJOWEJ POLITYKI.
        >
        > A nieawno podlizuja sie Jurczykowi chcac dac mu od miasta nowy dom. Czy to
        nie
        > jest zalosne? Pozdrawiam.

Pieprzysz ze swoim fachowcem menadżerem. To go znajdź. A może sam się za
        takiego uważasz? Jak będziesz spędzał tak dużo czasu przy komputerze, to
        zagubisz się w tym wirtualnym Szczecinie osób, których zadaniem jest krytykować
        przeciwników pollitycznych na forum.
        Prezentujesz ostatni etap stopniowania prawdy: cała prawda, pól prawda i g...o
        prawda. Lubińska powiedziała wyraźnie: nikt z naszego klubu nie ma zamiaru
        startować w innych wyborach niż samorządowych. Było to prezentowane we
        wszystkich mediach. A oceniać politykę ogólnokrajową ma prawo i obowiązek
        każdy, kto bierze udział w życiu publicznym. I jeszcze jedno. Nigdy nikt z tych
        ludzi nie podlizywał się Jurczykowi bo nie ma takiej potrzeby. Wręcz
        przeciwnie, Jurzcyk jest uczulony na Lubińską a na Jacynę nie może patrzeć.
        Tylko te kobiety go krytykują, bo reszta jest przeciw niemu, ale za układmi z
        nim.
        W wirtualnym świecie nie ma SEC. Nic dziwnego, że nie umiesz zabrać zdania na
        ten temat.
        • Gość: maciek Re: wirtualny świat pewnego faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 21:30
          Krzysztof Piesiewicz to bardzo sensowny facet, nie wiem co wy od niego chcecie.
          Oby cala prawica byla taka jak Piesiewicz.
          • Gość: Karol Piesiewicz i Religa są OK ale zawsze sobie takich IP: *.zacheta.net 17.11.03, 10:06
            politycznych degeneratów dobieraja że aż szkoda gadać. Przecież Komołowski i Balazs to ZERA :-))))))) (oczywiście chodzi o ocenę ich kwalifikacji i etyki)
            • Gość: 3 droga Piesiewicz i Religa są mówcami ale w polityce zero IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 11:18

> politycznych degeneratów dobieraja że aż szkoda gadać. Przecież Komołowski i
              Ba
              > lazs to ZERA :-))))))) (oczywiście chodzi o ocenę ich kwalifikacji i etyki)

Problem jest trochę inny. Owszem Piesiewicz i Religa dobrze mówią jednak aby
              stworzyć partię, która ma coś zmienic trzeba mieć aktywną i silną psychikę,
              mieć silne poparcie społeczne i wyrawać się z dotychczasowych układów jak
              Marian Jurczyk. Inaczej jest to tylko próba załapania się znowu na pensję
              posła, czy senatora.
              • Gość: pleple Re: Do 3 drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 13:43
                Nie chce mnie się wierzyć, że masz takie poglądy. Coś tu pachnie prowokacją
                lub cichym moderatorem lecącym na ilośc wpisów.
        • absztyfikant Re: wirtualny świat pewnego faceta 04.12.03, 15:57
          Jak dostanie mieszkanie, to mu uczulenie minie jak katar sienny...
    • przepis-antykoncentracyjny Już widzę nową, prawicową Krajową Radę RTV 17.11.03, 11:22
      W telewizji zamiast Ordynackiej będzie rządzić parafia św. Józefa i koledzy ze
      styropianu. Czy o to chodzi ? Co to coś zmieni ? Co ta jednocząca się prawica
      ma do zaproponowania ?
      Na razie jedyną alternatywą jest Platforma. Modłmy sie aby wygrała gdyż
      inaczej SLD-UP-Samoobrona :-(
      • Gość: 3 droga Re: Już widzę nową, prawicową Krajową Radę RTV IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 11:31
        W zasadzie zgoda. Układ taki czy inny jest układem.
        • Gość: Karol Krajową Radę RTV TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ a nie IP: *.zacheta.net 17.11.03, 13:35
          dzielic ponownie stołki międzykolesi. To przecież banda darmozjadów którzy ograniczają WOLNOŚĆ SŁOWA i SWOBODĘ WYPOWIEDZI. A tak na marginesie to uważam że rządy PO bez PiS-u nie maja szans na powodzenie
    • black.night Towarzysze..... Komołowski i Balazs. n/t 18.11.03, 04:04
      • Gość: stasiek Re: Towarzysze..... Komołowski i Balazs. n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 07:14
        Oczywiście, Towarzysze walki, gdyż pracować to oni niezwyczajni!
        • Gość: pleple Re: Towarzysze.....no nie tylko walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 07:25
          Obaj byli członkami PZPR
          • Gość: stasiek Re: Towarzysze.....no nie tylko walki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 07:27
            Gość portalu: pleple napisał(a):

> Obaj byli członkami PZPR

To tym bardziej podtrzymuję swoje stwierdzenie na temat "braku przyzwyczajeń w
            rodzaju praca" .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka