Dodaj do ulubionych

Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival

19.03.09, 15:02
www.plotek.pl/plotek/1,78649,6401419,Figurski_o_Lechu_Kaczynskim__Maly__niedorozwiniety_.html
PO takiej wypowiedzi na antenie jasno widać że to radio jest ukierunkowane
POlitycznie i przelewanie jakichkolwiek publicznych pieniędzy na konto tej
rozgłośni w związku z takim czy innym festiwalem wspiera Platformę
Obywatelską. A pan Figurski... nie napiszę kim jest, bo szkoda na takie coś
klawiatury.

Miasto powinno stanowczo odmówic współfinansowania tej imprezy. Żeby nie było
niedomówień: równie krytycznie odniósłbym się do finasowania rozgłośni "Radio
Maryja", bo również ona jest polityczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:09
      Właściwie jedno i drugie radio finansują wierni...
      • Gość: gość Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:12
        Gość portalu: . napisał(a):

> Właściwie jedno i drugie radio finansują wierni...

Akurat eskę zasPOnsorujemy my, mieszkańcy Szczecina...
        • Gość: ZED a to jest miasto idiotow? IP: 89.19.72.* 20.03.09, 03:07
          tak samo jak ma sie figurski do calokszaltu eski tak i ty i twoja
          glupota ma sie do calego szczecina.

jeden idiota nie znaczy, ze cala firma jest banda idiotow. chyba, ze
          zaraz pojawia sie inni pracownicy by o tym zaswiadczyc.

tak jak jeden idiota na forum miasta szczecin nie swiadczy o tym, ze
          szczecin to miasto idiotow.
          • Gość: gość ZEDziu nie unoś się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 08:42
            > tak samo jak ma sie figurski do calokszaltu eski tak i ty i twoja
            > glupota ma sie do calego szczecina.

pierwsza sprawa: nazwisko F....kiego możesz sobie pisać z małej litery, nie
            obchodzi mnie to, ale Szczecin masz pisać z wielkiej, bo dostaniesz w ryj!
            druga sprawa: twoje żałosne stęki nie przykryją prawdy jaką jest przewał
            pieniędzy szczecinian na prywatne konto radia pana szetyny
            • Gość: ZED Re: ZEDziu nie unoś się! IP: 89.19.74.* 20.03.09, 19:51
              nie udawaj takiego lokalnego patrioty, tym bardziej, ze to patriotyzm
              stadionowy sie prezentuje.

jakbys zauwazyl to ja nie pisze duzych znakow. shift mi nie jest po
              drodze.

co do eski to widze tutaj tendencje do komunistycznych polowan na
              burzuacje. eska dziala na taka skale, ze impreza w szczecinie nie
              stanowi dla niej wielkiego interesu, tym bardziej, ze to ryzykowne i
              beda na tym zapewne stratni. jakby to byla jakakolwiek inna prywatna
              firma powiedzialbys, ze dali lapowke. znam ja juz twoj sposob
              myslenia.
              • Gość: gość Re: ZEDziu nie unoś się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:05
                Gość portalu: ZED napisał(a):
                > nie udawaj takiego lokalnego patrioty, tym bardziej, ze to patriotyzm
                > stadionowy sie prezentuje.

Synku swoich rodziców, na stadiony nie uczęszczam, a patriotą lokalnym jestem.
                Nie to co ty obnośny kundelku.

> znam ja juz twoj sposob
                > myslenia.

Gratuluję, zostań psychoterapeutą albo jakimś innym psychiatrą i otwórz gabinet.
                Będziesz mógł leczyć urojenia swoich kumpli i koleżanek z urzędu, szczególnie te
                o "pływających ogrodach 2050" itp.
                • Gość: ZED Re: ZEDziu nie unoś się! IP: *.ipspace.xilinx.com 22.03.09, 01:09
                  nie zalapales przenosni, ale coz, nie bedzie to przeciez pierwszy raz kiedy
                  czegos nie zalapales, prawda?

a to z psychiatria to nie dziekuje, mialbym wtedy na zywo kontakt z toba i
                  malkontentem a to na dluzsza mete nudne, smutne i zalosne.
    • Gość: . Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: 91.198.227.* 19.03.09, 15:10
      Kasa dla szetyny na eurowybory juz zaklepana. Nikt niczego nie odwola ani nie
      wymowi. Uklad dziala. Menele mentalni dalej wspieraja pelo.
    • anamar Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival 19.03.09, 15:13
      zniszczyć festiwal,ponieważ jeden z dziennikarzy poznał się na prezydencie...oto
      głębia myśli pisowskiej!zamiast festiwalu rozdać szczecinianom po puszce
      paprykarzu!będzie przy okazji akcent morski,więc można zlotu żaglowców nie
      organizować.
      • Gość: p0.land Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.devs.futuro.pl 19.03.09, 15:37
        anamar napisała:

> zniszczyć festiwal,ponieważ jeden z dziennikarzy poznał się na
        prezydencie...oto głębia myśli pisowskiej!

Kto ci trollu POwiedział że jestem pisowką myślą? Znieważono urząd Prezydenta RP
        oraz człowieka który go piastuje(na którego zresztą nie głosowałem). Gdyby
        Michał F. powiedział o Donaldzie Tusku takie rzeczy też by mi się to nie
        spodobało. Na kolejne twoje komentarze nie odpowiem, więc nie odpisuj.
      • beatrix13 to,że prezydent poczuł się urażony to jego problem 19.03.09, 18:33
        i jego kompleksów,
        co ma muzyka i koncerty z tym wspólnego?
        • Gość: z jak cię kiedyś zezwałem od suk... IP: *.net.pbthawe.eu 19.03.09, 18:43
          to byłaś Becia strasznie oburzona, obrażona i poruszona, czy to ze względu na swoje kompleksy ?
      • Gość: dziki DLA ANAMAR IP: *.chello.pl 19.03.09, 21:00
        m.onet.pl/_m/0057f29815255fafd5e1b268f28e2ce5,35,1.jpg
        Delektuj sie samym widokiem , bo głosu na razie w radiu nie usłyszysz.
        Zdjęcie dedykuje również Jarmolinskiemu
    • Gość: gość Eska Rock Festival - sprawa dla CBA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:19
      Właśnie w tvn 24 podano, że CBA będzie sprawdzac sprawę innego klona
      schetyny, firme misiaka "work service"...

wg mnie sprawe eski i rock festiwal równiez powinno sie sprawdzić...
      • exman Re: Eska Rock Festival - sprawa dla CBA... 19.03.09, 17:08
        Jak się nie ma żelaznych argumentów, można sobie sprawdzać do woli, Kfystek i
        jego pudle tudzież ESKA już dawno to przewidzieli i pewnie można im tylko
        naskoczyć.
        • Gość: Foxterier Re: Eska Rock Festival - sprawa dla CBA... IP: *.chello.pl 19.03.09, 18:19
          Ten zboczeniec gdyby powiedział to o Kwaśniewskim , a sytuacji ex dawał sporo ,
          już pakowałby walizkę i autostopem w świat do roboty zmywać talerze.
          Miałby przez komornika zajęte dobra na rzecz kary finansowej , a warsiawskie
          towarzystwo odwróciłoby się od niego plecami.
          No ,ale są inne czasy i dla odwrócenia gawiedzi od afer wymyślono prostacką
          prowokacje.
          Nawet gdyby sąd kazał w gazecie przeprosić głowę państwa to Eska-schetynka ma na
          to pieniądze od naszego Krzystka. To my wszyscy ze ewentualną karę już
          zapłaciliśmy.
          • Gość: Słuchacz Radio Schetyny z MSWIA szkaluje głowę państwa! IP: *.chello.pl 19.03.09, 21:08
            Michał Figurski z radia Eska Rock dał najlepszy przykład rynsztku
            jakim jest wrocławskie radio nadzorowane przez Grzegorza Schetynę -
            Pierwszego Sekretarza PO i aktualnego Ministra Spraw Wewnętrznych i
            administracji. Już od dawna dostrzegam, że Schetyna i jego ludzie
            najwyraźniej nie działają w rzeczywistym interesie Polski.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=92636518&v=2&s=0
    • Gość: LOLek Jakie jest aktualnie poparcie dla Kaczora? IP: 79.175.253.* 19.03.09, 23:34
      Prawda boli...

Pijak Kwach miał większe poparcie.

Lech Kaczyński najgorszy prezydent Polski
      • Gość: Stat Statystyki to nie jest realna prawda! IP: *.chello.pl 20.03.09, 00:12
        A jakie statystyczne poparcie ma teraz PO - zdegenerowana partia władzy.

• Gość: Foxterier Re: Jakie jest aktualnie poparcie dla Kaczora? IP: *.chello.pl 20.03.09, 08:36
        Co teraz robi pijany Kwach? Ale o co chodzi? Mąż prezenterki telewizyjnej " Czy
        warto ubierać się w Lumpeksie" , czeka ,żeby wyjechała na zakupy za granicę za
        nasze podatki, żeby się zaebać jak świnia.
        • Gość: Wyborca Re: Jakie jest poparcie dla Kaczora Donalda? IP: *.chello.pl 20.03.09, 14:06
          Moje nie jest nawet podparciem.

• beatrix13 Re: Jakie jest aktualnie poparcie dla Kaczora? 21.03.09, 23:59
        Gość portalu: LOLek napisał(a):

> Prawda boli...
        >
        > Pijak Kwach miał większe poparcie.
        >
        > Lech Kaczyński najgorszy prezydent Polski

..................
        otóż to,a z niego taka głowa państwa, jak z koziej d.py trąba
    • Gość: zawodowiec Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: 62.69.217.* 20.03.09, 21:34
      A Wyborczą żal za d.... ściska bo już nie wiedzą czego się czepić
      ciągle im coś nie pasuje. najśmieszniejsze jest to ze nikt więcej hałasu nie robi
      Najważniejsze żeby impreza się udała.
      sam słucham porannego WF-u Wojewódzkiego bo to jeden z lepszych radiowych
      programów.
      A inni niech się uczą
      Wg mnie Wyborcza manipuluje informacjami i tyle
      Stronniczość i tyle wyłazi bokami sam się kiedyś przekonałem.
      hehe na szczęście nie czytam
      • Gość: pz Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: 62.233.138.* 20.03.09, 21:43
        Gość portalu: zawodowiec napisał(a):
        > Najważniejsze żeby impreza się udała.
        > sam słucham porannego WF-u Wojewódzkiego bo to jeden z lepszych radiowych
        > programów.

Tym zdaniem wystawiłeś sobie świadectwo prostactwa i mentalnego menelstwa.
        Możesz jeszcze posłuchać o poranku "Jarek i Marek" w radiu zet - doganiają
        poziomem swoich kolegów-debili po fachu z eski.
        W sam raz dla ciebie.
        • Gość: Menel Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.chello.pl 21.03.09, 16:38
          Potwierdzam. Programy Radia ZET, ESKI i Kuby Powiatowego słuchają u nasz już
          tylko najgorsi menele ze stacji Szczecin Dąbie i z Ulikowa.

• Gość: Niemiec Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.static.espol.com.pl 21.03.09, 22:31
            Z radiem zet itd. zgadzam się. Ale do WOJEWÓDZKIEGO(najbardziej inteligenty polak) się nie zgadzam. Jestem że Szczecina i nie jestem menelem słuchającym hip-hopu!!
            • Gość: Menel Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival IP: *.chello.pl 21.03.09, 22:35
              Gość portalu: Niemiec napisał(a):

> do WOJEWÓDZKIEGO(najbardziej inteligenty polak) się nie zgadzam.

Rozumiem cię Niemiec ale u nas w prastarym polskim Szczecinie nawet Polaczek
              jest mądrzejszy od tego "polaka" Wojewódzkiego!

• nefrolog Re: Szczecin powinien odmówić Eska Rock Festival 18.04.09, 09:44
                Lepiej niech pan Prezydent słucha się tego Radia to czegoś się dowie!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka