Dodaj do ulubionych

WORK& TRAVEL

IP: *.gryfino.net / 212.160.133.* 26.11.03, 12:43
Poszukuję 3 osoby, które mają zamiar wyjechać na w&t po raz pierwszy. Ja w
tym roku wybieram się po raz drugi. Abym mogła wyjechać do Stanów muszę
znaleźć te osoby (wymóg sponsora). Praca w największych kasynach USA:))
Zainteresowanych proszę o kontakt na mojego mail'a doris257@op.pl
Obserwuj wątek
    • rrado Re: WORK& TRAVEL 26.11.03, 18:44
      Gość portalu: doris257 napisał(a):

> Poszukuję 3 osoby, które mają zamiar wyjechać na w&t po raz pierwszy. Ja w
      > tym roku wybieram się po raz drugi. Abym mogła wyjechać do Stanów muszę
      > znaleźć te osoby (wymóg sponsora). Praca w największych kasynach USA:))
      > Zainteresowanych proszę o kontakt na mojego mail'a doris257@op.pl

tak sie konczy korzystanie z tak zlodziejskiego przedsiewziecia jak almatur czy
      teraz zdaje sie ma inna nazwe. nie maja prawa powiazywac twojego wyjazdu z
      oboowiazkiem akwizycji na ich konto. proponuuje zmienic firme i powiadomic
      ambasade. pozdrawiam rado
      • Gość: doris257 Re: WORK& TRAVEL IP: *.gryfino.net / 212.160.133.* 26.11.03, 20:34
        drogi raddo,
        poprzednim razem jechalam z migacza (dawny almatur). niestety panie pracujace w
        tym biurze nie wiedza co to znaczy obsluga klienta, tak wiec znalazlam inne
        biuro. polecone jest przez znajoma. osoby tam pracujace twierdza, ze jest to
        wymog sponsora. nie chce zawiadamiac ambasady poniewaz mam watpliwosci, a nie
        chcialabym zrobic niepotrzebnego zamieszania. mimo wszystko dziekuje za rade:)
        • rrado Re: WORK& TRAVEL 26.11.03, 21:26

> drogi raddo,
          > poprzednim razem jechalam z migacza (dawny almatur). niestety panie pracujace
          w
          >
          > tym biurze nie wiedza co to znaczy obsluga klienta,

to fakt. tam jak w dziekanacie. pani robi laske ze na ciebie rzuci okiem.
          oczekuje ze ja poprosisz zeby zechciala przyjac 10 tys.

tak wiec znalazlam inne
          > biuro. polecone jest przez znajoma. osoby tam pracujace twierdza, ze jest to
          > wymog sponsora.

jakiego sponsora? ty jestes sponsorem jedynym. w pelni oplacasz swoj wyjazd i
          biuro i ich urlop i wszystko inne. to jest wymysl biura i ma im przycigac
          nastepnym ale moim zdaniem to jest nieetyczne i bardzo brzydkie. chyba tez
          lamie prawa konsumenta.

>nie chce zawiadamiac ambasady poniewaz mam watpliwosci,

wlasnie dlatego powinnas z nimi pogadac. mase jest tych firm w&t i masz w czym
          wybierac. pozdrawiam rado

• Gość: doris257 Re: WORK& TRAVEL IP: *.gryfino.net / 212.160.133.* 26.11.03, 23:05
            hej rado,
            niestety ja jestem sponsorem tylko w kwestii pienieznej. lecz aby wyjechac do
            USA musi ktos za mnie poreczyc i to jest ten sponsor, o ktorym wczesniej
            wspominalam. on tutaj dyktuje warunki.
            mam nadzieje, ze znajda sie chetne osoby, gdyz porownywalam rozne oferty i ta
            wydaje mi sie najatrakcyjniejsza i cenowo i ze wzgledu na miejsca pracy:)
            cene za wyjazd troche zawyzyles gdyz miesci sie on w granicach 7 tysiecy.
            • rrado Re: WORK& TRAVEL 27.11.03, 10:14

> hej rado,
              > niestety ja jestem sponsorem tylko w kwestii pienieznej. lecz aby wyjechac do
              > USA musi ktos za mnie poreczyc i to jest ten sponsor, o ktorym wczesniej
              > wspominalam. on tutaj dyktuje warunki.
              > mam nadzieje, ze znajda sie chetne osoby, gdyz porownywalam rozne oferty i ta
              > wydaje mi sie najatrakcyjniejsza i cenowo i ze wzgledu na miejsca pracy:)
              > cene za wyjazd troche zawyzyles gdyz miesci sie on w granicach 7 tysiecy.

nie rozumiem co z tym sponsorem. nie ma czego stakiego. moze mowa o twoim
              pracodawcy. nie wiem czemu on ma poreczac.i co ma poreczac. 7 tys to mase
              pieniedzy sa duzo tansze wyjazdy. napisz do mnie na maila jak mozesz
              rrado@gazeta.pl
              pozdrawiam rado
    • Gość: doris257 Re: WORK& TRAVEL IP: *.gryfino.net / 212.160.133.* 28.11.03, 19:08
      Rado pisze do ciebie lecz nie moge wyslac wiadomosci na twojego mail'a. moze
      masz jeszcze jedno konto pocztowe?? jesli, tak to podaj mi prosze.
      • rrado Re: WORK& TRAVEL 28.11.03, 20:55

> Rado pisze do ciebie lecz nie moge wyslac wiadomosci na twojego mail'a. moze
        > masz jeszcze jedno konto pocztowe?? jesli, tak to podaj mi prosze.

powinno byc ok nie mam z tym kontem problemu. dwa r rrado@gazeta.pl
        innego ci nie podam bo zasypia mnie rozni wielbiciele. pozdrawiam rado
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka