zaczepialski 27.03.09, 12:00 www.dziennik.pl/polityka/article349313/Narkoman_i_lapowkarz_z_list_PO_w_Sejmie_.html Zaczynam odczuwać lekki dyskomfort w związku z wyborami do Parlamentu Europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emin i znowu Szczecin sławny :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:05 Dzięki PO naprawdę nareszcie dużo piszą w mediach centralnych o Szczecinie nie mówiąc o ilości sensacyjnych filmó we wszystkich stacjach TV. Nareszcie PrOmocja! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-partyzant Re: i znowu Szczecin sławny :))))) 27.03.09, 12:12 Waaaadze Ciecina mówiły, że błędy w transkrypcie Fetsfetsin2050 to tak celowo, żeby się o tym mówiło, cynki też były gites bo odnotowano 7 razy więcej wejść na miejską stronę niż dotychczas... teraz dzięki POwskim ćpunom tych wejść może być nawet 100 razy więcej... fachury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: i znowu Szczecin sławny :))))) 27.03.09, 12:31 przemysleli to w PO nie ma co... Atman powinien teraz firmowac Stowarzyszenie Dumny Szczecin... Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: i znowu Szczecin sławny :))))) 27.03.09, 13:29 Dajcie spokoj, tak sie śmiałam że koleżnaki z biura obok zaczęły mnie posądzac ze też się naćpałam....choc oze to jest droga do ław poselskich....nie no to jakas paranoja wyższego rzędu jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: i znowu Szczecin sławny :))))) 27.03.09, 14:14 POmysłowa promocja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Ataman na bilboardy 27.03.09, 14:24 W trybie naglym wladze maista powinny wykorzystac te 5 min jakie ma obecnie Ataman w newsach ogolnopolskich i przeorwadzic jak najszybciej kampanie ogolnopolska z wizerunkiem Atmana... mozemy tu wspolnie wymyslec jakie haslo promocyjne: np nacpany Ataman i haslo 'Szczecin - polski Amsterdam' albo 'floating grass AD 2009' Odpowiedz Link Zgłoś