Dodaj do ulubionych

Czy SLDmani szykują pisanki i święconki ?

09.04.09, 23:24
Czy SLDmani, zwłaszcza ci aktywiści na odcinku forum-szczecin,w imię protestu
przeciw milczeniu kurii w sprawie wyroku sądowego odnośnie mieszkania, nie
przyjdą w tym roku na poświęcenie tradycyjnej święconki.
Przypomnijmy że świecenie darów w koszyku wypada jakoś tak w sobotę
zawsze....podobnie jak Wigilia wypada jakoś tak zawsze dzień przed świętami...
a tak na poważnie, krucjata antykościelna ogłoszona przez G. i divę SLD
Senyszyn wywołuje rozdwojeźnie jaźni u SLDmanów, iść z tą święconką do
czarnych sukienek, czy tak pospacerować w parku i wrócić do domu że niby
poświęcone...
ot ,hamletowski dylemat SLDmanów
Obserwuj wątek
    • Gość: muł i karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:33
      bo im się pop..ło
      • Gość: dziki Re: i karpia IP: *.chello.pl 10.04.09, 00:04
        SLD mani mają ten problem rozwiązany , niektórzy maja dzieci , a te chcą jak
        wszystkie dzieci mieć koszyczek z czymś dobrym i jak wszystkie dzieci chcą aby w
        kościele ksiądz najwięcej pokropił ich koszyczek . Nieodzowna w tym przypadku
        jest zawsze babcia, bo tatuś z SLD jest jeszcze zaje..ny po wczorajszym łamaniem
        się jajkiem z innymi towarzyszami z biur poselskich i ordynackiej.
        • Gość: a Re: i karpia IP: 83.168.106.* 10.04.09, 01:18
    • Gość: kpt Żbik Tak. Na swój wyrafinowany sposób. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 06:12
      Tridum Śmingusa (jak to się u nich mówi) zaczynają od
      wspominania "pisanek", czyli wymuszonych zeznań składanych po mniej
      lub bardziej dotkliwych torturach (tę uroczystość celebrują ubeccy
      prokuratorzy i śledczy).
      Następnie reprezentant - były członek ZOMO - przypomina przybyłym na
      uroczystość najważniejsze i najzabawniejsze przypadki użycia
      święconek czyli pałek szturmowych pokropionych wodą z armatek
      wodnych. Tajemnica tego wydarzenia przenosi płynnie zgromadzonych do
      misterium lanego poniedziałku, w którym to wszyscy tradycyjnie
      zapijają się na umór wśród konkursów na najdłuższy sik z klęczek.
    • Gość: XYZ Re: Czy SLDmani szykują pisanki i święconki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 06:44
      Poczytaj te wpisy felixie_edmundwiczu. Zamień SLDmanów, na Żydów i wylezie z
      ciebie i reszty tej bandy zwykły katolak. Zaślepiony nienawiścią smutas, który
      nie myśli o niczym, tylko o swoich wyimaginowanych wrogach.

Dlaczego nabijasz się z głosu p. Senyszyn? Pewnie rozkosznie rechoczesz, gdy
      dziecko na wózku inwalidzkim mocuje się krawężnikiem.

A tak na koniec, po staropolsku, ch... ci do tego czy święcę jajka, czy też macę.
      • ja_aska Re: Czy SLDmani szykują pisanki i święconki ? 10.04.09, 16:34
        amen czy jakoś tak
      • felix_edmundowicz ech ten znerwicowany SLDman 10.04.09, 16:43
        > Dlaczego nabijasz się z głosu p. Senyszyn? Pewnie rozkosznie rechoczesz, gdy
        > dziecko na wózku inwalidzkim mocuje się krawężnikiem.
        A gdzie niby felix się nabija z głosu Senyszyn ??
        > A tak na koniec, po staropolsku, ch... ci do tego czy święcę jajka, czy też mac
        > ę
        ależ w demokracji mam prawo się interesować deklaracjami lewicy czy też
        pseudolewicy z SLD!!
        i to słowo które towarzyszy dniu świątecznemu (ch..) w ustach SLDmana przywołuje
        wasz rodowód.
        To święcicie te jajka u czarnych w myśl tych zabobonów czy też śpiewacie
        podmaskievskije viecziera?
        • Gość: XYZ Ciśnienie mam w normie. Nerwy ze stali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:26
          > ależ w demokracji mam prawo się interesować deklaracjami lewicy czy też
          > pseudolewicy z SLD!!

W demokracyj właśnie ch... cię powinien obchodzić, czy wierzę i czy dzień święty
          święcę. To moja sprawa, co śpiewam. Moją sprawą jest mój rodowód. A na twój
          rodowód wyraźnie wskazuje to, że nieświęcenie dni, które ty uważasz za święte,
          świadczy o mnie jakoś źle. Katolak typowy.
          Nie sugeruję przy tym, że jesteś jakimś rodowodowym nazistą, choć ty mi
          imputujesz, że jestem rodowodowym komunistą, czy czymś takim, na podstawie
          twoich chamowatych, acz słodziutkich tekstów.

Zaśpiewaj przy jajku co ci się podoba. Nawet to:

Dziś tylko Radia Maryja mogę słuchać
          i oglądam tylko telewizję Trwam.
          Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać,
          po Janie Pawle tylko on pozostał nam.
          Radio Maryja póki my żyjemy
          nie zginie nigdy, choć ma złego wroga.
          Z ojcem Rydzykiem, rodziną staniemy,
          za jego dziełem stoi Matka Boga.

Nic mi do tego...
          • swarozyc Re: Ciśnienie mam w normie. Nerwy ze stali. 10.04.09, 18:38
            Zamień SLDmanów, na Żydów i wylezie z ciebie i reszty tej bandy zwykły katolak.
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Ostrzegam cie felix, nie daj sie tylko sprowokowac tym "antysemickim" chwytom
            "naszego" czerwonego brata..
            Raz tylko cos zasugerujesz, niezbyt gorliwie czemus zaprzeczysz, posluzysz sie
            niedozwolonym skrotem myslowym, np "zydokomuna", i juz masz latke "tego ktorego
            nie lubia Zydzi" do konca twoich dni forumowych..
            Szalom!
            • Gość: XYZ Re: Ciśnienie mam w normie. Nerwy ze stali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 09:51
              Zmień Żyda na cyklistę. Chodzi o katolacką ksenofobię. Ty też jesteś takim
              ksenofobem.

Napisz mi o jaką Ewę ci szło.
          • felix_edmundowicz katolak jak kategoria forumowa w ustach xyz 10.04.09, 19:15
            ok, jestem katolak, i nie sugerujesz że jestem rodowodowym nazistą :)))
            ja po prostu obnażam nie tylko miałkość intelektualną lewicy z SLD ale przede
            wszystkim totalną aideowość tej formacji.
            Ta formacja przyjmie każdą ideę na sztandar jeśli tylko znajdzie choćby i tani
            poklask nie tylko u gawiedzi ale i u o opiniotwórczej i posadodawczej tzw.elyty
            salonowej współczesnej Europy.

A co do jajek i święconki, to się nie dziwię że się wstydzicie, skoro Grześ
            ogłosił krucjatę anty kościelną a tu cichacem święcicie święconkę i skorupki od
            jajek ze święconki w ogródkach na Warszewie zakopujecie.
            • Gość: XYZ Felix forumowy kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 09:47
              > Ta formacja przyjmie każdą ideę na sztandar jeśli tylko znajdzie choćby i tani
              > poklask nie tylko u gawiedzi ale i u o opiniotwórczej i posadodawczej tzw.elyty
              > salonowej współczesnej Europy.

Ideowość Przestępczej Organizacji, partii rzekomo liberalnej, polega na tym, że
              wzięła sobie na listę wyborczą Mariana Krzaklewskiego, działacza związków
              zawodowych.

Ale felix woli włazić z butami do mojej kuchni, niż napisać choć słowo prawdy o
              swojej partii.

A co do jajek i święconki, to się nie dziwię że się wstydzicie, skoro Grześ
              > ogłosił krucjatę anty kościelną a tu cichacem święcicie święconkę i skorupki od
              > jajek ze święconki w ogródkach na Warszewie zakopujecie.

Czy do twojej zakłamanej główki nie dociera, że jedno nie przeczy drugiemu?
              Grzegorz ogłosił krucjatę odseparowywania Czernego Raka od publicznych
              pieniędzy. Ale jeśli felix chce nabijać kabzę swemu lokalnemu panu, to niech to
              robi własnymi pieniążkami. Szczęść Boże.
              Jeśli zaś ktoś z SLD chce robić to samo, to jemu też szczęść Boże.
              I na koniec wyjaśnij mi katoliku, dlaczego włazisz mi z buciorami w moje życie.
              Ch... ci do tego, co święcę. Postaraj się to zrozumieć:

my, Naród Polski - wszyscy obywatele Rzeczypospolitej,
              zarówno wierzący w Boga
              będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna,
              jak i nie podzielający tej wiary,
              a te uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł,

• felix_edmundowicz wstydzisz się xyz święconki? 11.04.09, 21:53
                nie ma czego się wstydzić!
                zobacz , jak nigdy tego roku ilu ludzi idzie ze święconką, na Drogę Krzyżową....
                SLD nie dało rady zniszczyć tradycji więc i ty w ramach tradycji możesz mieć
                święconkę
                zgodnie co cesarskie a co boskie
                na zebraniach wychwalaj Nową Świecką Tradycje...
                Narodziła się za to Nowa Świecka Tradycja : Wiara w Nieomylność Naszego
                Ukochanego Młodego Przywódcy
                • Gość: XYZ Re: wstydzisz się xyz święconki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 11:03
                  > SLD nie dało rady zniszczyć tradycji więc i ty w ramach tradycji możesz mieć
                  > święconkę

Mam nadzieję, że się uda zniszczyć tradycję pompowania państwowego pieniądz do
                  wiecznie nienasyconej kabzy Czarnej Struktury.

> na zebraniach wychwalaj Nową Świecką Tradycje...
                  Na zebraniach, to ty wychwalaj Misiaków, Łuczaków i Ksyfków. Za nową tradycję
                  grabienia Państwa.

> Narodziła się za to Nowa Świecka Tradycja : Wiara w Nieomylność Naszego
                  > Ukochanego Młodego Przywódcy

Jest inna świecka tradycja: napychanie kałduna przy państwowym żłobie. Minister
                  Grad z Przestępczej Organizacji jest kapłanem tej tradycji. Sławki, Misiaki,
                  felixy i Ksyfki, to ministranci.
    • Gość: SLDman a gdzie w sobotę dostanę opłatek ? IP: 89.108.215.* 11.04.09, 09:51
      nigdzie nie mogę dostać choinki i czy pasterka zwyczajowo o 21.00 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka