ziege77 08.05.09, 13:13 czy ktoś z Was juz próbował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan bez rewelacji IP: 62.69.220.* 08.05.09, 13:25 generalnie malo sie rozni od czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: bez rewelacji 08.05.09, 13:35 u to nie zachęca do zakupu i spozycia :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: niepasteryzowany Bosman 08.05.09, 23:55 ja tam nie wiem co wy w tym kwaśnym piwsku widzicie, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mnie najlepiej podchodził brązowy IP: *.cust.tele2.pl 09.05.09, 10:27 ale już dawno go nie produkują. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerfan Re: niepasteryzowany Bosman IP: *.cable.smsnet.pl 09.05.09, 10:41 Wczoraj wreszcie spróbowałem i muszę przyznać, że jest całkiem dobry. Zresztą generalnie wszystkie piwa niepasteryzowane są świetne, nie mają tego ohydnego chemicznego posmaku. Polecam również niepasteryzowanego Kasztelana i Czarnkowskie. Mama nadzieję, że po próbnej serii Bosman na stałe wprowadzi piwo niepasteryzowane do swojej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 jak można takie świństwo pić? 09.05.09, 11:41 za piwem nie przepadam,ale jak już to Carlsberg Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: jak można takie świństwo pić? 09.05.09, 12:05 ja też jak już muszę piwo to tylko Jim Beam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: jak można takie świństwo pić? 09.05.09, 23:09 exman napisał: > ja też jak już muszę piwo to tylko Jim Beam :) jeżeli juz to becks bo najmniej przypomina kwasne lub gorzke (albo jedno i drugie naraz) piwo, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: jak można takie świństwo pić? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 00:47 beatrycze mit dem roten piche - tak sie znasz na piwie jak koza na relatywistycznej fizyce. by sie lansowac powinnas pic wylacznie Millera - tylko kto ci je zafunduje? btw Browar w Szczecinie to jest Carlsberg - no ale skad ty mozesz to wiedziec... przeciez nie napisali jak sie lansowac na Bosmana... Ja ci mowie TYLKO MILLER - blysniesz w towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
pasazernagape Re: jak można takie świństwo pić? 10.05.09, 22:52 Z Bosmanów czerwonego i zielonego jeśli już wybieram to jest to ten drugi czyli zielony. Piwo niepasteryzowane w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Bosmana niepasteryzowanego kupiłem dla spróbowania i porównania z innymi niepasteryzowanymi piwami. Moja ocena jest jak najbardziej na plus. Punkt dla Bosmana za poszerzenie oferty. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: jak można takie świństwo pić? IP: *.centertel.pl 11.05.09, 00:56 lepsze ! to jest www.fronda.pl/news/czytaj/nie_ma_co_zwlekac_trzeba_wylaczyc_wyborcza_z_gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MQS Re: jak można takie świństwo pić? IP: *.globalconnect.pl 06.06.09, 14:17 Wczoraj spróbowałem nowego Bosmana niepasteryzowanego. Świetnie gasi pragnienie. Idealny na gorące letnie wieczory po pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: niepasteryzowany Bosman IP: *.chello.pl 07.06.09, 22:48 Bardzo dobre piwo! Bez goryczki, lekkie- polecam szczególnie kobietom w czasie upału. Nie wiem tylko gdzie je kupić w Szczecinie- w marketach nie widzę. Kupuję je jadąc nad morze np. w Kamieniu (zawsze świeże!) Odpowiedz Link Zgłoś