Gość: Robert IP: *.teleton.pl / 213.136.231.* 26.12.03, 23:09 Jest to bardzo makabryczna sytuacja, co się dziejej z kobietami, obawiam się że takich przypadków jest więcej tylko mężczyźni to ukrywają! Panowie nie dajcie się tak upokarzać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miras Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:17 Moge wam powiedziec jak to sie skończy sąd rejonowy da jej 15 miesięcy do odsiadki, a okręgowyzłagodzi na 15 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata. On zato bedzie sie tułał z dziecmi po rodzinie a ona będzie smiać sie wszystkim w twarz . Zapytacie z kąd to wiem?? poprostu rok trmu zakończyła sie taka sprawa w szczecinie a ja byłem w takiej samej sytuacji jak on. Acha nie dziwcie się że nie postawił się wczesniej. Strach przed utratą dzieci i brak wiary w sądy powoduje że wiele takich sytuacji nie oglada światła dziennego. Ojciec samotnie wychowujący troje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftp A co robia? Seraja sie w pory? Haha! IP: *.nas6.somerville1.ma.us.da.qwest.net 27.12.03, 18:48 A co robia? Seraja sie w pory? Haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek ochódzki Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.acn.waw.pl 27.12.03, 13:31 wiecie co,mam 24 lata i nie mam najmniejszej ochoty żenić się.baba jak dostaje okresu to lepiej wyjechać na drugi koniec miasta bo wariuje i czepia sie wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Kobiety znęcają się nad rodziną bardzo często IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 22:39 Szkoda, że Panie z Koła Kobiet w Parlamencie nie widzą tego. Mam dokładnie taką samą sytuację, żona dręczy rodzinę, demoluje dom, Policja smieje się i nie robi nic. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Kobiety znęcają się nad rodziną bardzo często IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:02 Bo żone trzeba trzymać krótko przy zębach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Kobiety znęcają się nad rodziną bardzo często IP: *.localdomain / 10.0.12.* 27.12.03, 23:05 ...żeby samemu zostać oskarżonym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Kobiety znęcają się nad rodziną bardzo często IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:12 Najlepiej nasrać od razu w gacie nie? Tylko może przedtem zmnienić orientację seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.03, 01:22 Gość portalu: Miras napisał(a): > Moge wam powiedziec jak to sie skończy sąd rejonowy da jej 15 miesięcy do > odsiadki, a okręgowyzłagodzi na 15 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata. On zato > bedzie sie tułał z dziecmi po rodzinie a ona będzie smiać sie wszystkim w > twarz . Zapytacie z kąd to wiem?? poprostu rok trmu zakończyła sie taka > sprawa w szczecinie a ja byłem w takiej samej sytuacji jak on. Acha nie > dziwcie się że nie postawił się wczesniej. Strach przed utratą dzieci i brak > wiary w sądy powoduje że wiele takich sytuacji nie oglada światła dziennego. > Ojciec samotnie wychowujący troje dzieci Współczuję. Szczerze i poważnie. Można by pomyśleć, że takiej żonie tylko dać w zęby. Ale wtedy mąż ma przesrane: bo jest użycie siły fizycznej i jest stronniczość sądów rodzinnych obsadzonych przez chorobliwe feministki. Podejrzewam, że Polska nie jest pod tym względem wyjątkowa. Co ciekawe, polskie prawo nie rozróżnia płci. Natomiast bardzo starannie rozróżniają płeć właśnie sądy rodzinne. Co gorsza, GW sekunduje w tym sądom: pisząc o przemocy ojców wobec dzieci i mężów wobec żon. Choć to jest większość, to nie taka by implikowała taką stronniczość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 13:27 Podoba mi się Twój post marudo ;-) >>i jest stronniczość sądów rodzinnych obsadzonych przez chorobliwe feministki. >>pisząc o przemocy ojców wobec dzieci i mężów wobec żon. Choć to jest większość, to nie taka by implikowała taką stronniczość. A większość kobiet w rodzinnych implikuje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.sympatico.ca 28.12.03, 05:41 Szczerze Ci wspolczuje ze musiales przejsc przez takie pieklo.Takze jestem pelna podziwu zes nie zabral tylka w troki tylko sie postawiles i wychowujesz dzieci. Bardzo czesto sady rodzinne przyznaja opieke nad dziecmi matce a z owej kobiety to taka matka jak z koziej...wiecie co.W wielu przypadkach facek zajalby sie lepiej dziecmi, ale ze facet to przegrany na wejsciu.A nie raz nie dwa jest i tak ze baba zlosliwie bedzie"walczyc" o dzieci tylko po to bo wie ze bylemu mezowi w ten sposob najbardziej dopiecze. Zycze Powodzenia i zycze tez zeby do kobity dotarlo kiedys co stracila. Trzymka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etamka Biedulek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 10:45 Proszę , ile postów...Czy gdyby to mąż wbił zonie nóż w udo, wybijała szyby w dzrzwiach, pluł w twarz panowie oburzyliby się równie mocno? Przecież to wy jesteście silni i twardzi, ale zamiast bronić bitej i ponizanej kobiety, płaczecie nad losem faceta, który doskonale sobie poradził - zawiadomił policję, a jego psycho-żonę zabrano. W odwrotnym przypadku byłoby tak: ona dzwoni na policję, oni zabierają go na noc ( chyba, zeby sobie przemyślał), rano on wraca i tak w kółko. Każdą przemoc potępiam, ale mamy rónouprawnienie - wy macie nasze "przywileje", a my wasze. Jeżeli zniknie przemoc wobec kobiet, zniknie i wobec mężczyzn. Przemocy wogóle nie powinno być, i tego powinna dotyczyć dyskusja, zamiast wrzucać wszystkim kobietom, jakie chodzą po ziemi. Nie wszystkie jesteśmy popieprzone! Ja jestem bardzo fajna:). To naprawdę okropne co spotkało tamtego faceta i jego dzieci. Dobrze , że się pozbyli tej wariatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.gryfsat.pl / *.gryfsat.pl 27.12.03, 01:09 Skąd ja to znam? Kobieta występuje zawsze w roli pokrzywdzonej (... bo zupa była za słona...). A gdy kobieta pastwi się psychicznie i fizycznie nad mężem? Zasłona milczenia; nie pasuje to do standardowego obrazka: ona matka Polka, on tyran i pijak. Dlaczego nie mówi się o kobietach, które szczególnie w okresie klimakterium urządzają piekło w domu? Dlaczego nie mówi się o tym kobietom? Dlaczego powiedzenie, że jest się maltretowanym przez żonę wywołuje iriniczne uśmieszki i komentarz typu: "trzeba było jej przypier..."? Ludzie! Ratujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt To wygląda raczej na chorobę IP: *.utp.pl 27.12.03, 09:53 Klimakterium w wieku 24 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedopieszczony Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.szczecin.pl / *.szczecin.pl 27.12.03, 02:26 Niestety takie są dzisiejsze młode kobiety. Moja żona robi podobne rzeczy a ja w obawie przed utratą synka (jak chcę postawić się to grozi że go zabierze i odejdzie ode mnie) nic nie jestem w stanie zrobić. Psychiatra probuje przeze mnie coś zdziałać, bo ta kobieta nie chce słyszeć o lekarzu. Ale niestety na wiele się to nie zdaje. Pozostaje mi w nocy zapłakać cichutko i czekać na kolejny policzek od żony za to że chcę normalności.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertzwawy Re: Oj gdzie wasze EGO chłopaki? Gdzie TESTOSTERO IP: *.elnetplus.waw.pl 27.12.03, 12:17 np. moje ego zostało na dołku po jej kłamliwych oskarżeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asertywny Re: Oj gdzie wasze EGO chłopaki? Gdzie TESTOSTERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:33 Historia opisana w liście to absolutna normalka. Jestem alkoholikiem i mam podobną jędzę w domu. Ponad dwa lata starałem sie jej wytłumaczyć, ze nie mowi się Ty denerwujesz mnie- tylko- Ja denerwuję się> I te wszystkie inne sztuczki wbijane w moją głowę na terapiach przez terapeutki. Często ostrzegałem, że jak jeszcze raz podniesie głos albo rekę to jej przypierdole. Po roku przypierdoliłem i zrozumiała. Terapeutka powiedziała, że jestem be. Ale ja mam spokój. Może miałem w życiu pecha,i dlatego muszę powiedzieć, że wszyscy koledzy, którzy się rozpili mieli takie jędze w domu. Cieawy jestem czy ma ktoś znajomego, którego akceptuje jego żona. Ciekawy jestem czy jest na ziemi kobieta, która po ślubie lubi znajomych swojego męża i nie robi mu awantór, że znowu koleżka od piwa jest ważniejszy od jej orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie abstynent Re:moja jest wyrozumiała, IP: 217.153.159.* 27.12.03, 19:55 wystarczy jej przyłozyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asertywny Re:moja jest wyrozumiała, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:48 Uwazaj na zakrętach. Nie życzę ci terapii odwykowej. Wal ile wlezie teraz, bo później będzie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 213.199.204.* 27.12.03, 13:39 Załóż monitoring, przynajmniej nie będzie mogła Cię potem wrobić. Bo jak to zrobi to jesteś na dnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 212.160.72.* 27.12.03, 12:26 Zawsze twierdziłem że nigdy nie uderzę kobiety ale cholercia od czasu do czasu trzeba się bronić ... Tylko że co z tego gdyby taką uderzyć sąd zaraz posadzi faceta twierdząc że się znęca nad rodziną... ale niestety tak to już wygląda wśród kobiet pojawia się coraz więcej psychopatek i nie wiem skąd się to bierze wkońcu jedzą to samo co my piją tę samą wode ... nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny gość Kobiety są mistrzyniami w psychicznym znęcaniu się... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.03, 13:37 Kobiety są mistrzyniami w psychicznym znęcaniu sie nad facetami... gdy coś chcą w ten sposób osiągnąć lub mają swojego faceta dość. Często tak jest, gdy partner nie odpowiada ich "bajkowym" wyobrażeniom o mężczyźnie a na horyzoncie pojawia się inny gostek, który "adoruje" (czytaj : chce przelecieć) takiego potworka w spódnicy (mini-spódnicy). Wówczas nie zazdroszczę takiemu facetowi. Kobiety potrafią być wówczas bezwzględne i chamskie. Zrobią wszystko by swego "ukochanego" zniszczyć, poniżyć i oczywiście puścić z torbami. Faceci - nie dajcie się damskim bestyjkom o wyglądzie aniołów! Walczcie o swoją godność. One są często wyrachowane do bólu a wina i tak będzie faceta (one to potrafią lepiej niz wy). Sprowokują faceta do zachowań, o których wczesniej mu się nawet nie śniło. Dobrze jest dopóki kobieta jest zakochana - potem, gdy pojawia sie inny lub "czar pryska" stają się skrzyżowaniem hitlera z goebelsem pod maską niewiniątka. I To jest odpowiedź na pytanie - dlaczego kobiety żyją dłużej... UWAGA - SĄ WYJĄTKI, KTÓRE POTWIERDZAJĄ REGUŁĘ... A JA I TAK KOCHAM KOBIETY - ale PIEPRZYĆ - bo ŻYĆ JEST Z NIMI CIĘŻKO. PANOWIE - WYKORZYSTUJCIE TE LAFIRYNDY DOPUKI ONE WAS NIE WYKORZYSTAJĄ i nie znjadziecie się na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edel Re: Kobiety są mistrzyniami w psychicznym znęcani IP: 80.55.98.* 27.12.03, 21:56 ale błędów ortograficznych narobiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kobiety są mistrzyniami w psychicznym znęcani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 00:09 edel--> może błędów narobił ,ale napisał prawde, a to głupia kurwo boli, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ A co to za mąż? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 14:13 Bez testosteronu czy bez hormonów przysadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ja mam to samo!!! Na pomoc IP: *.rrzn.uni 27.12.03, 16:58 Ja mam to samo ale na policje czy prokurature niezadzwonie. Znecanie sie nad dziecmi stanowi mocny argument w walce o dominacje zony nad mezem. Mamy przejebane i stoimy na przegranej pozycji. O ranach (cietych, jednym slowem fizycznych) niewspomne. Wstydze sie. Jednak podejrzewam ze gdybym ja jej to zrobil siedzial bym w kryminale. Ona wazy 30!!! kilo mniej niz ja!!! Az sie boje pomyslec co by bylo gdybym jaj oddal, albo zrobil to co Goska robi z naszymi dziecmi. Na pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adres plonyx@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asertywny Re: Ja mam to samo!!! Na pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:28 Nie masz się co łamać. Jak jej nie walniesz to nigdy nie zrozumie. Możesz pójść na terapię. I jak dobrze pójdzie zrozumiesz, że musisz walnąć. Ja stosowałem sztuczki o jakich informowali mnie terapeuci rok. Rok mówiłem, uważaj bo to grozi tym tym, że zarobisz. Po roku zarobiła. Miałem spokój 3 miesiace. Dwa odczekałem z ostrzeżeniami i w łeb. Pomaga uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM BZDURA, WCALE NIE JESTESMY NA SPALONEJ POZYCJI IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.03, 03:20 Bzdura Ani nie mamy przejebane ani nie stoimy na straconej pozycji. Wystarczy zrobić obdukcje dzieciom i wytoczyć jej proces ... Można postarać się ograniczyc jej prawa rodzicielskie itd itp. Wszystko zależy od tego czy zarabiasz/czy jesteś bezrobotny, w jakiej ogólnie ty i ona jesteście sytuacji itp. A sąd musi sie przychylic do argumentów typu "dobro dziecka" Jeżeli obdukcja jest czarno na białym można w przypadku gdyby chciała wziąć dzieci i się wyprowadzić po prosu odebrać jej dzieci w obecnosci policji argumentujac zagrożeniem z jej strony itd ... Poza tym można zrobic jej badania psychiatryczne itd ... Jest setki możliwości, byle nie ulegac prymitywnej argumentacji swojej władczeJ żony i działać szybko rozsądnie i konsekwentnie. To wszystko. i NIE DAĆ ZROBIĆ Z SIEBIE ANI OFIARY ANI OFERMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wery Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 80.48.150.* 27.12.03, 17:14 gościu baby są jak drzwi jak się ich nie pierd..... to się nie zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To samo Ja tez mam to samo IP: *.client.attbi.com 27.12.03, 20:50 Znecanie sie psychiczne, agresja, ostatnio tluczenie szklankami (zespol napiecia przedmenstruacyjnego). Kiedys nie wytrzymam i przypierdole. Wczoraj, obudzony o trzeciej nad ranem bylem o krok. Wtedy feministki beda mialy jeszcze jeden przyklad na "meska przemoc w rodzinie". Tfu, trzeba sie rozwiesc poki czas i niech sie suki zenia z naiwnymi "obroncami praw kobiet". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin62 Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.25.* 27.12.03, 21:39 ach te kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ququ to nie kobiety (kobiety sa oki) to suki IP: *.charter.com 28.12.03, 02:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 213.207.250.* 27.12.03, 22:21 to sie bedzie zdarzac coraz czesciej, faceci coraz bardziej traca jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 212.160.72.* 28.12.03, 10:09 jaja są nam odbierane na żywca wycięto je facetom, bo wystarczy że głos podniesiesz a już jakaś feministyczna sędzina wychyli swój gadzi łeb i powie że się znęcałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 22:35 Mam identyczną sytuację. Jak zadzwoniłem na Policję nawet nie przyjechali. Moja malzonka systematycznie dręczy dzieci i demoluje mieszkanie po pijaku i straszy, że oskarży mnie o znęcanie fizyczne i psychiczne. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga !!! jeszcze nie oskarzaja o molestowanie seks.dzieci? IP: *.proxy.aol.com 27.12.03, 22:45 To niedlugo zaczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM NO TO DZIAŁAJ CHŁOPIE IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.03, 03:28 Bo jeszcze na prawdę to zrobi i stracisz kontrolę nad dziećmi. Daj chłopakom setke i niech ja zgarna kiedy jest nachlana albo zrób cos żeby był jakis slad w papierach. Jak bije dzieci zrób obdukcjie. Kasy nie żałuj. A jak będziesz miał papiery zrób z nia porządek i tyle. możliwości jest wiele ... Gość portalu: Jarek napisał(a): > Mam identyczną sytuację. Jak zadzwoniłem na Policję nawet nie przyjechali. Moja > > malzonka systematycznie dręczy dzieci i demoluje mieszkanie po pijaku i > straszy, że oskarży mnie o znęcanie fizyczne i psychiczne. > > Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 11:49 jesli chcerz wiedziec jak sobie poradzilem podaj mejla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony. Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 22:43 Ten gościu musi mieć mocne plecy, że mu się udało doprowadzić do interwencji naszych służb. Nieprawdopodobne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 22:55 Jacy wy jesteście biedni! Prawie się popłakałam czytając te posty... ze śmiechu. Chłopaki trzymajcie się. Jeszcze 250 000 lat i w ogóle nie będzie was na świecie więc jakoś wytrzymacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Dobor naturalny IP: *.client.attbi.com 27.12.03, 23:29 Gość portalu: lilka napisał(a): > Jacy wy jesteście biedni! Prawie się popłakałam czytając te posty... ze > śmiechu. Chłopaki trzymajcie się. Jeszcze 250 000 lat i w ogóle nie będzie was > na świecie więc jakoś wytrzymacie. Nie martw sie. Zostana ci, ktorzy beda umieli trzymac baby krotko i nie wpadac przy tym w klopoty. Sa jeszcze inteligentni mezczyzni z jajami, ktorzy sobie poradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzieja Re: Dobor naturalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:37 Nie martw się niedługo małpy będą mogły nosić ludzkie ciąże i nawet do rodzenia dzieci nie bedziecie potrzebne. Do sprzątania już są roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Dobor naturalny IP: *.sympatico.ca 28.12.03, 05:53 No to nie czytales wielce interesujacego art. dot. gatunku meskiego ze sie tak wyraze.Moze sie przytrafic ze jednak wizja Machulskiego z Seksmisjii sie zisci - swiat bez mezczyzn.Z art. wynika ze jestescie ginacym gatunkie.Bylo kiedys w gazetce onetu.poszukaj gdzies w archiwach moze znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Dobor naturalny IP: 212.160.72.* 28.12.03, 10:11 Znaczy psychopaci którzy będą potrafili tak uderzyć że ślad nie zostanie ??? Biedne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen Arthur Queen Dunia temu winna IP: *.kzet.info / 192.168.1.* 27.12.03, 23:03 W "Gazecie" jest takie chlopo-babsko, ktore napuszcza zony na mezow. Nazywa sie Kinga Dunin. Prosze zwrocic uwage na nazwisko "tego": nie jest w rodzaju zenskim, np. - Queen Dunia tylko w rodzaju meskim - King Dunin. Naogladalo sie "to" Sexmisji w kinie i na tym scenariuszu zbudowalo sobie program spoleczno - polityczny z ktorym startuje do Parlamentu Europejskiego. Wszystkie zony, ktore maltretuja swoich mezow znajduja w tym dziwadle ideowego przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Mam na to metode IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 27.12.03, 23:41 Ja tez mialem ten problem, ale zamiast bic chcialem ja zaje..c na smierc. Od tego czasu mam swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cole Re: Mam na to metode IP: 209.234.157.* 27.12.03, 23:57 Gość portalu: pol napisał(a): > Ja tez mialem ten problem, ale zamiast bic chcialem ja zaje..c na smierc. > Od tego czasu mam swiety spokoj. Wspanialy sposob, od czasu do czasu, moja zona probuje go na mnie. A tak swoja droga to powiedziala, ze ten kapec powinien swojej malzonce przypierdolic wybierajac starannie milicyjne metody, bez sladow, bez swiadkow i bardzo bolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Zanim przywalisz IP: *.client.attbi.com 28.12.03, 00:05 To trzeba zrobic na zimno, a nie pod wplywem emocji dac takiej wspaniala okazje do zlozenia sprawy w sadzie. Kupic magnetofon, zrobic pare razy nagranie, jak urzadza pieklo. Sfotografowac potluczone szklo. Powiedziec znajomym, albo nawet dzielnicowemu (i niech spisze koniecznie protokol). I wtedy albo wziac z suka rozwod (z JEJ winy), albo przywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuteczny Tak wlasnie IP: *.nucleus.com 28.12.03, 00:12 Gość portalu: ... napisał(a): > To trzeba zrobic na zimno, a nie pod wplywem emocji dac takiej wspaniala okazje > do zlozenia sprawy w sadzie. Kupic > magnetofon, zrobic pare razy nagranie, jak urzadza pieklo. Sfotografowac potluc > zone szklo. Powiedziec znajomym, albo > nawet dzielnicowemu (i niech spisze koniecznie protokol). I wtedy albo wziac z > suka rozwod (z JEJ winy), albo przywalic. Tak wlasnie trzeba zrobic jak piszesz. Porada bezcenna. Ja do tego doszedlem z pierwsza po 7 latach. Z druga, dzieki wprawie zajelo mi to 4 miesiace. A trzecia, no coz .... trzeciej nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cole Re: Zanim przywalisz IP: 209.234.166.* 28.12.03, 00:21 Gość portalu: ... napisał(a): > To trzeba zrobic na zimno, a nie pod wplywem emocji dac takiej wspaniala okazje > do zlozenia sprawy w sadzie. Kupic > magnetofon, zrobic pare razy nagranie, jak urzadza pieklo. Sfotografowac potluc > zone szklo. Powiedziec znajomym, albo > nawet dzielnicowemu (i niech spisze koniecznie protokol). I wtedy albo wziac z > suka rozwod (z JEJ winy), albo przywalic. Masz racje, to samo mowi moja zona, doswiadczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA A CO ZROBIĆ IP: 68.147.166.* 28.12.03, 01:38 JAK SUKA JEST ŁADNA? JA BYM STARAŁ SIĘ OBŁASKAWIĆ ZNIENACKA. Gość portalu: ... napisał(a): > To trzeba zrobic na zimno, a nie pod wplywem emocji dac takiej wspaniala okazje > do zlozenia sprawy w sadzie. Kupic > magnetofon, zrobic pare razy nagranie, jak urzadza pieklo. Sfotografowac potluc > zone szklo. Powiedziec znajomym, albo > nawet dzielnicowemu (i niech spisze koniecznie protokol). I wtedy albo wziac z > suka rozwod (z JEJ winy), albo przywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A CO ZROBIĆ IP: *.client.attbi.com 28.12.03, 01:45 Gość portalu: SABAŁA napisał(a): > JAK SUKA JEST ŁADNA? JA BYM STARAŁ SIĘ OBŁASKAWIĆ ZNIENACKA. Oblaskawienie pomaga na dwa dni. Tresura na dluzej, ale trzeba sie zabezpieczyc, tak, jak napisalem, pod wzgledem prawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM WŁAŚNIE ! IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.03, 03:40 Żadnych emocji, jak najwięcej dokumentacji, opinii sąsiadów, najlepiej obdukcje dzieci, jeśli je katuje i inne. Żadnych pochonych kroków, bo na prawdę można się przejechac ... A potem albo sama sie pohamuje widząc że nie ma żadnych szans albo ... :) Gość portalu: ... napisał(a): > To trzeba zrobic na zimno, a nie pod wplywem emocji dac takiej wspaniala okazje > do zlozenia sprawy w sadzie. Kupic > magnetofon, zrobic pare razy nagranie, jak urzadza pieklo. Sfotografowac potluc > zone szklo. Powiedziec znajomym, albo > nawet dzielnicowemu (i niech spisze koniecznie protokol). I wtedy albo wziac z > suka rozwod (z JEJ winy), albo przywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 00:11 Panowie, przeczytałam wasze opinie i az trudno uwierzyc jacy jesteście biedni. Te wasze "przy....ol jej" itp. świadczy tylko o waszej agresji. A odpowiedzią na agresję jest agresja! Czasami tez kobiet! Nie usprawiedliwiam bynajmniej ich sadystycznych zapędów, ale ludzie są różni. I jesli nie spełniaja naszych oczekiwań, jesli nie można wzajemnie wyleczyc sie z nienawiści, to pozostaje rozwód! Tylko, że niektórzy z was sa zbyt leniwi aby zyc solo! I nie obarczjcie kobiet, nawet tych najgorszych ( z charakteru rozumie się), waszym pijaństwem a w konsekwencji alkoholizmem. I tak są świete, że chciały męczyc sie z waszymi "słabościami". A za znecanie sie nad dziecmi, czy to przez matkę albo ojca, wysyłałabym na "białe niedźwiedzie". Pozdrawiam odpowiedzialnych męzczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuteczny Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.nucleus.com 28.12.03, 00:22 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Panowie, przeczytałam wasze opinie i az trudno uwierzyc jacy > jesteście biedni. Te wasze "przy....ol jej" itp. świadczy tylko > o waszej agresji. A odpowiedzią na agresję jest agresja! > Czasami tez kobiet! Nie usprawiedliwiam bynajmniej ich > sadystycznych zapędów, ale ludzie są różni. I jesli nie > spełniaja naszych oczekiwań, jesli nie można wzajemnie wyleczyc > sie z nienawiści, to pozostaje rozwód! Tylko, że niektórzy z > was sa zbyt leniwi aby zyc solo! I nie obarczjcie kobiet, nawet > tych najgorszych ( z charakteru rozumie się), waszym pijaństwem > a w konsekwencji alkoholizmem. I tak są świete, że chciały > męczyc sie z waszymi "słabościami". A za znecanie sie nad > dziecmi, czy to przez matkę albo ojca, wysyłałabym na "białe > niedźwiedzie". Pozdrawiam odpowiedzialnych męzczyzn! Z tym alkoholizmem to nie jest tak. Dzidzia mysli, ze zrobi sobie z toba dzieciaka a ty juz mysl jak o wszystko zadbac bo ona juz swoje zrobila. Stres jest na tobie, dzidzie to wszystko "ch..j" obchodzi w mysl "narobiles bachorow to teraz masz", a na zewnatrz brudu nie ma nawet gdzie wyniesc. Ciekawe ktora dzidzia zaklada uprzaz i ciagnie rowno z toba ten wozek. Kazdy wyjatek jest mile widziany bo potwierdza powyzsza regule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cole Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 130.94.123.* 28.12.03, 00:32 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Panowie, przeczytałam wasze opinie i az trudno uwierzyc jacy > jesteście biedni. Te wasze "przy....ol jej" itp. świadczy tylko > o waszej agresji. A odpowiedzią na agresję jest agresja! > Czasami tez kobiet! Nie usprawiedliwiam bynajmniej ich > sadystycznych zapędów, ale ludzie są różni. I jesli nie > spełniaja naszych oczekiwań, jesli nie można wzajemnie wyleczyc > sie z nienawiści, to pozostaje rozwód! Tylko, że niektórzy z > was sa zbyt leniwi aby zyc solo! I nie obarczjcie kobiet, nawet > tych najgorszych ( z charakteru rozumie się), waszym pijaństwem > a w konsekwencji alkoholizmem. I tak są świete, że chciały > męczyc sie z waszymi "słabościami". A za znecanie sie nad > dziecmi, czy to przez matkę albo ojca, wysyłałabym na "białe > niedźwiedzie". Pozdrawiam odpowiedzialnych męzczyzn! Najbardziej nie rozumiem i potepiam poslugiwanie sie wlasnymi dziecmi w rozgrywkach malzenskich. Slowa to tylko slowa, ale w sadownictwie w wiekszoszci kobiety maja przewage. MATKA POLKA jest czasami bardzo zla matka, ale to "kobieta". A ktora kobieta jest zla matka????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso Agnieszko IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.12.03, 02:27 Gos´c´ portalu: Agnieszka napisa?(a): > Panowie, przeczyta?am wasze opinie i az trudno uwierzyc jacy > jestes´cie biedni. Te wasze "przy....ol jej" itp. s´wiadczy tylko > o waszej agresji. A odpowiedzia˛ na agresje˛ jest agresja! > Czasami tez kobiet! Nie usprawiedliwiam bynajmniej ich > sadystycznych zape˛dów, ale ludzie sa˛ róz˙ni. I jesli nie > spe?niaja naszych oczekiwan´, jesli nie moz˙na wzajemnie wyleczyc > sie z nienawis´ci, to pozostaje rozwód! Tylko, z˙e niektórzy z > was sa zbyt leniwi aby zyc solo! I nie obarczjcie kobiet, nawet > tych najgorszych ( z charakteru rozumie sie˛), waszym pijan´stwem > a w konsekwencji alkoholizmem. I tak sa˛ s´wiete, z˙e chcia?y > me˛czyc sie z waszymi "s?abos´ciami". A za znecanie sie nad > dziecmi, czy to przez matke˛ albo ojca, wysy?a?abym na "bia?e > niedz´wiedzie". Pozdrawiam odpowiedzialnych me˛zczyzn! Zbyt leniwi aby zyc solo ? To nie dla mezczyzn sa w sprzedazy wibratorki . Kto nie moze zyc solo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Przecież nikogo nie wzrusza IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.03, 04:02 ciężki los bezdzietnej pary gdzie on męczy ja albo ona męczy jego. Skoro nie mogą od siebie odejść widocznie musza się pozarzynać, widać takie ich przeznaczenie :)Jeśli mężczyzna/kobieta w bezdzietnym związku leci na policję ze skargą że go katuja a potem sie godzą i znów katują to wyrażnie świadczy o ich skłonnościach sado - maso i to wszystko :) Problem pojawia się z chwila kedy dzieci ponoszą konsekwencje zachowania rodziców a szczególnie kiedy jedna strona używa dzieci jako karty przetargowej. Bo rozwód, szczególnie gdy dzieciaki są nieco starsze zawsze sie na nich odbija - i z tego prostego powodu należy zrobic wszystko żeby druga strona poniosła konsekwencje swojego postępowania oraz skutecznie przystopować rozpasanie samowole brak kontroli i całe to ego ... Przystopować za każda cenę .... Czy to będzie się komuś podobało czy nie .... Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Panowie, przeczytałam wasze opinie i az trudno uwierzyc jacy > jesteście biedni. Te wasze "przy....ol jej" itp. świadczy tylko > o waszej agresji. A odpowiedzią na agresję jest agresja! > Czasami tez kobiet! Nie usprawiedliwiam bynajmniej ich > sadystycznych zapędów, ale ludzie są różni. I jesli nie > spełniaja naszych oczekiwań, jesli nie można wzajemnie wyleczyc > sie z nienawiści, to pozostaje rozwód! Tylko, że niektórzy z > was sa zbyt leniwi aby zyc solo! I nie obarczjcie kobiet, nawet > tych najgorszych ( z charakteru rozumie się), waszym pijaństwem > a w konsekwencji alkoholizmem. I tak są świete, że chciały > męczyc sie z waszymi "słabościami". A za znecanie sie nad > dziecmi, czy to przez matkę albo ojca, wysyłałabym na "białe > niedźwiedzie". Pozdrawiam odpowiedzialnych męzczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA JAK PANIE SĄ NIEDOPIESZCZONE WŁAŚCIWIE, IP: 68.147.166.* 28.12.03, 01:08 TO IM SIĘ NA MÓZG RZUCA Gość portalu: Robert napisał(a): > Jest to bardzo makabryczna sytuacja, co się dziejej z kobietami, obawiam się > że takich przypadków jest więcej tylko mężczyźni to ukrywają! Panowie nie > dajcie się tak upokarzać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: 212.69.73.* 28.12.03, 02:44 Jedno co mi się teraz przypomina to "TATO" z B. Lindą i D. Segdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat zamknąć chorą babę... IP: 80.51.237.* 28.12.03, 10:41 proponuję dozór psychiatryczny, i wniesienie przez ojca wniosku do sądu o odebranie praw rodzicielskich... takich sytuacji jest w Polsce niestety coraz więcej... wydawałoby się że to panowie są sprawcami, ale niestety coraz częściej paniom odbija szajba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siaro Re: Oskarżona o znęcanie nad mężem IP: *.sttl.qwest.net 28.12.03, 11:05 Jak sie ozeniles z Agata Wrobel to sam sobie jestes winny. Ja tam lubie szczuple dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś