Gość: malky IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 09:58 Najwazniejsza chyba wiadomosc ktora wyciagnal od chinskiej praktykantki w Szczecinie to to czy zna kung fu. Brawo - nie ma jak to miec dziennikarskiego nosa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halina Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 11:45 No ten Marcin Gorka to widze ostatnio same takie udane artykuly ma:((( oj szczecinskiej wyborczej kiepsko idzie....szczegolnie z takimi dziennikarzami Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 01.01.04, 23:32 Pani Halino, kiedy Pani wreszcie zrozumie, ze walka z mediami, tutaj walka z dziennikarzem "Gazety" na forum tejze to klasyczny czarny PR w tym wypadku wycelowany w Platforme Obywatelska i jej mlodziezowke ? Chce Pani, zeby kolega Nitras (szef szczecinskiej PO, choc pochodzi z Koszalina) skonczyl jak byly minister zdrowia Mariusz Lapinski ? Lapinski to rodowity przynajmniej rodowity szczecinianin tak na marginesie... Kto nie wierzy, to niech sprawdzi: poseł Mariusz ŁAPIŃSKI www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/217.htm Dla niezorientowanych polecam zapis mojej dyskusji m.in. z pania Halina: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9818943 Gość portalu: Halina napisał(a): > No ten Marcin Gorka to widze ostatnio same takie udane artykuly ma:((( > oj szczecinskiej wyborczej kiepsko idzie....szczegolnie z takimi dziennikarzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 11:21 stój halina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurysprudencja Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 01.01.04, 11:53 pan mialki zapewne stosujac u\beckie metody wyciagnal by wszystko, nawet to czy panienka nosi kolorowe skarpetki... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Marcin Gorka - The Best 01.01.04, 12:48 ...sie czepiacie:) juz wkrotce przyniesie nowa "autorska" afere a'la sosnowski i red marc nie bedzie musial o takie bzdety pytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zurnalista Re: Marcin Gorka - The Best IP: 62.233.173.* 02.01.04, 12:49 odnoszę wrażenie, że skala malkontectwa czy pieniactwa w szczecinie jest olbrzymia i przenosi się też na pracowników gazety wyborczej. kochani, ktoś mui ten tekst zatwierdził, więc wyżywanie sie na nim jest po prostu żenujące. pomijam fakt, że podobnych tekstów ukazuje się tysiące i nie zwraca się na nie nawet uwagi, ot taki "michałek". czym sobie "marc" zasłużył na tak osobliwie wyrażane względy ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Marcin Gorka - The Best 02.01.04, 13:13 ...ehehehe:) brawo zurnalista! tym razem czujnosc 10:) zalogowal sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 03.01.04, 18:57 Krazy tutaj niekiedy forumowiczka hanuta1, ktora poza tym, ze wyspecjalizowala sie w zwalczaniu zwolennikow aborcji, to celuje tez w prymitywnych i podlych atakach na szczecinskich dziennikarzy. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby ten watek byl wlasnie przez nia ispirowany. Oczywiscie sa to wylacznie moje domysly. To wlasnie mialkosc i powierzchownosc cechuje hanute, wiec to moze byc ona. Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Marcin Gorka - The Best 04.01.04, 20:19 Krazy tutaj niekiedy forumowiczka hanuta1, ktora poza tym, ze wyspecjalizowala > sie w zwalczaniu zwolennikow aborcji, to celuje tez w prymitywnych i podlych > atakach na szczecinskich dziennikarzy. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby ten > watek byl wlasnie przez nia ispirowany. Oczywiscie sa to wylacznie moje > domysly. cha, cha, cha!!!! Ubawiłes mnie. Mania prześladowcza ? Zakładam wątek za wątkiem! Pseudonimy używane:Rado, Gryf, Gall, e.beata, Ana, czasem absztyfikant (nie, on nie!). A którzy to dziennikarze Gazety są przeze mnie tak prymitywnie i podle atakowani? Proszę się wpisywać: 1. Górka Marcin 2. Absztyfikant (zawsze miał pod Górkę) 3.? 4.? Niby taka powierzchowna, ale jaka skuteczna!H1 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 05.01.04, 02:09 Dobrze wiesz kogo mam na mysli. A jesli to nie bylas Ty, to najserdeczniej Cie przepraszam. Wierze Ci (choc nie ukrywam, ze z pewnymi oporami) na slowo. Mniej jadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Marcin Gorka - The Best 05.01.04, 22:19 Dobrze wiesz kogo mam na mysli. A jesli to nie bylas Ty, to najserdeczniej Cie > przepraszam. Wierze Ci (choc nie ukrywam, ze z pewnymi oporami) na slowo. A skądże mam wiedzieć kogo Absztyfikant ma ...na myśli?!!!Nie mam zwyczaju mijać się z prawdą. Raczej ... > Mniej jadu:) I Tobie tez!:) Pro memoriam (stare): - Panie Kowalski, tygrys wciągnął pana żonę do klatki! Niech pan pomoże! - Trudno, sam sobie winien, mógł nie zaczynać! Odpowiedz Link Zgłoś