Dodaj do ulubionych

Marcin Gorka - The Best

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 09:58
Najwazniejsza chyba wiadomosc ktora wyciagnal od chinskiej praktykantki w
Szczecinie to to czy zna kung fu. Brawo - nie ma jak to miec dziennikarskiego
nosa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Halina Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 11:45
      No ten Marcin Gorka to widze ostatnio same takie udane artykuly ma:(((
      oj szczecinskiej wyborczej kiepsko idzie....szczegolnie z takimi dziennikarzami
      • absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 01.01.04, 23:32
        Pani Halino, kiedy Pani wreszcie zrozumie, ze walka z mediami, tutaj walka z
        dziennikarzem "Gazety" na forum tejze to klasyczny czarny PR w tym wypadku
        wycelowany w Platforme Obywatelska i jej mlodziezowke ?

Chce Pani, zeby kolega Nitras (szef szczecinskiej PO, choc pochodzi z
        Koszalina) skonczyl jak byly minister zdrowia Mariusz Lapinski ?

Lapinski to rodowity przynajmniej rodowity szczecinianin tak na marginesie...

Kto nie wierzy, to niech sprawdzi:
        poseł Mariusz ŁAPIŃSKI

www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/217.htm
        Dla niezorientowanych polecam zapis mojej dyskusji m.in. z pania Halina:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9818943

Gość portalu: Halina napisał(a):

> No ten Marcin Gorka to widze ostatnio same takie udane artykuly ma:(((
        > oj szczecinskiej wyborczej kiepsko idzie....szczegolnie z takimi
        dziennikarzami
        • Gość: Ana Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 11:21
          stój halina!
    • Gość: jurysprudencja Re: Marcin Gorka - The Best IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 01.01.04, 11:53
      pan mialki zapewne stosujac u\beckie metody wyciagnal by wszystko, nawet to czy
      panienka nosi kolorowe skarpetki...
      • basia.pelasia Re: Marcin Gorka - The Best 01.01.04, 12:48
        ...sie czepiacie:) juz wkrotce przyniesie nowa
        "autorska" afere a'la sosnowski i red marc nie
        bedzie musial o takie bzdety pytac:)
    • Gość: zurnalista Re: Marcin Gorka - The Best IP: 62.233.173.* 02.01.04, 12:49
      odnoszę wrażenie, że skala malkontectwa czy pieniactwa w szczecinie jest
      olbrzymia i przenosi się też na pracowników gazety wyborczej. kochani, ktoś
      mui ten tekst zatwierdził, więc wyżywanie sie na nim jest po prostu żenujące.
      pomijam fakt, że podobnych tekstów ukazuje się tysiące i nie zwraca się na nie
      nawet uwagi, ot taki "michałek". czym sobie "marc" zasłużył na tak osobliwie
      wyrażane względy ?
      • basia.pelasia Re: Marcin Gorka - The Best 02.01.04, 13:13
        ...ehehehe:) brawo zurnalista! tym razem czujnosc
        10:) zalogowal sie:)
      • absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 03.01.04, 18:57
        Krazy tutaj niekiedy forumowiczka hanuta1, ktora poza tym, ze wyspecjalizowala
        sie w zwalczaniu zwolennikow aborcji, to celuje tez w prymitywnych i podlych
        atakach na szczecinskich dziennikarzy. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby ten
        watek byl wlasnie przez nia ispirowany. Oczywiscie sa to wylacznie moje
        domysly.

To wlasnie mialkosc i powierzchownosc cechuje hanute, wiec to moze byc ona.
        • hanuta1 Re: Marcin Gorka - The Best 04.01.04, 20:19
          Krazy tutaj niekiedy forumowiczka hanuta1, ktora poza tym, ze wyspecjalizowala
          > sie w zwalczaniu zwolennikow aborcji, to celuje tez w prymitywnych i podlych
          > atakach na szczecinskich dziennikarzy. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby ten
          > watek byl wlasnie przez nia ispirowany. Oczywiscie sa to wylacznie moje
          > domysly.

cha, cha, cha!!!! Ubawiłes mnie. Mania prześladowcza ? Zakładam wątek za
          wątkiem! Pseudonimy używane:Rado, Gryf, Gall, e.beata, Ana, czasem absztyfikant
          (nie, on nie!). A którzy to dziennikarze Gazety są przeze mnie tak prymitywnie
          i podle atakowani?
          Proszę się wpisywać:
          1. Górka Marcin
          2. Absztyfikant (zawsze miał pod Górkę)
          3.?
          4.?
          Niby taka powierzchowna, ale jaka skuteczna!H1
          • absztyfikant Re: Marcin Gorka - The Best 05.01.04, 02:09
            Dobrze wiesz kogo mam na mysli. A jesli to nie bylas Ty, to najserdeczniej Cie
            przepraszam. Wierze Ci (choc nie ukrywam, ze z pewnymi oporami) na slowo.
            Mniej jadu:)
            • hanuta1 Re: Marcin Gorka - The Best 05.01.04, 22:19
              Dobrze wiesz kogo mam na mysli. A jesli to nie bylas Ty, to najserdeczniej Cie
              > przepraszam. Wierze Ci (choc nie ukrywam, ze z pewnymi oporami) na slowo.

A skądże mam wiedzieć kogo Absztyfikant ma ...na myśli?!!!Nie mam zwyczaju
              mijać się z prawdą. Raczej ...

> Mniej jadu:)
              I Tobie tez!:)

Pro memoriam (stare):

- Panie Kowalski, tygrys wciągnął pana żonę do klatki! Niech pan pomoże!
              - Trudno, sam sobie winien, mógł nie zaczynać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka