chaot 19.08.09, 18:33 To nie są moi żołnierze!! Ja im nie kazałem jechać do Afganistanu i nie w moim imieniu walczą w tej wojnie (tfu... misji stabilizacyjnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Nasi żołnierze dzielni w Afganistanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 10:00 < To nie są moi żołnierze!! Ja im nie kazałem jechać do Afganistanu i nie w moim imieniu walczą w tej wojnie (tfu... misji stabilizacyjnej > Zastanów się chłoptasiu co wypisujesz. Oni pewnie też nie za bardzo palą się by tam jechać. Na wojnę posyłają ich CYWILNI politycy którzy w większości wypadków nigdy tak jak ty, nie byli w wojsku. Naczelnym zwieszchnikiem WP jest Prezydent i wszelkie decyzje w tej kwestii należą do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxterier Re: Nasi żołnierze dzielni w Afganistanie IP: 89.108.250.* 20.08.09, 22:15 Może powinni nazywać się prywatny odział paramilitarny psychiatry Klicha i niech mordują za jego pieniądze. Ten serbski ludobójca też był lekarzem. Niech płaci im Izrael, to ich wojna. Odpowiedz Link Zgłoś