Dodaj do ulubionych

M3 w Castoramie

IP: *.telan.pl 03.01.04, 13:14
Dobry argument przeciwko wszystkim, którzy krzyczą: "Nawet kawałka polskiej
ziemi w obce ręce". Oto kawałek ziemi, który miała dostać Praktika (bodajże)
vis a vis Hypernovej, ale w ramach "preferowania" rodzimego kapitału dostaje
Komfort, ale 2 km dalej ten sam Komfort oddaje swoją halę brytyjskiej
spółce... No i patrz Panie Maryjanie, po co było przepędzać "niemieckich
neozaborców" skoro i tak kapitał ten wchodzi do miasta innymi drzwiami.
Obserwuj wątek
    • kaj25041 Re: M3 w Castoramie 05.01.04, 19:13
      Jestem pracownikiem M3. I ostatnie zdanie tego anonimowego sprzedawcy z
      Castoramy mnie bardzo wkurzyło. Drogi Panie tu też są wykwalifikowani
      sprzedawcy i sprzedawali dotychczas ten sam lub podobny towar. Nie tylko
      castoramiarze maja monopol na wykwalifikowanie...
      • lesio958 Re M-3 sami fachowcy??? 05.01.04, 20:16
        Tu nie ma się co obrażać sprzedawco z m-3.Od popczatku powstania tego sklepu
        byłem wraz z rodziną klientem .Co do fachowości to moge powiedzieć ,że
        spotkałem niestety tylko jednego i zaznacze jeszcze raz JEDNEGO kompetentnego
        i znającego się na oferowanym asortymencie człowieka. Dotyczy to działu GLAZURY
        I TERAKOTY w dziale łazienki.Pamietam niestety tylko ,że nosił okulary i to
        czesto lekko zakurzone bo biegał i po sklepie i magazynie aby tylko zadowolić
        klienta ofertą sklepu.W porównaniu do innych "staczy" miał czas i fachowe rady
        dla pytającego.Reszte personelu i o tym dowiedziałem się po czasie stanowili w
        więkrzości koledzy,koleżanki ,kuzynki i inna rodzina kierownictwa tej
        placówki.Nie mieli pojęcia w wielu przypadkach o co tak naprawde w tym sklepie
        chodzi i co oni tam robia oprócz brania wypłaty i to nie małej. Pamietam
        jeszcze jedną osobe które pracowała ale niestety bardzo ,krótko na stanowisku
        młodszego kierownika i chciała coś dobrego zrobić . Niestety nie był pan Hubert
        chyba z rodziny i szybko sie go pozbyto a szkoda.Nadzsedł czas zmian i koniec
        na tym.
        • Gość: GOŚĆ22 Re: Re M-3 sami fachowcy??? IP: *.amacom.pl / 213.199.233.* 06.01.04, 21:19
          CZŁOWIEKU CO TY ZA BAJKI PISZESZ, JESZCZE KTOŚ W TO UWIERZY. ŻADEN HUBERT NIGDY
          NIE PRACOWAŁ NA DZIALE GLAZURY, A TEN GOŚĆ W OKULARACH MIAŁ WIĘCEJ SKARG OD
          KLIENTÓW JAK TY WŁOSÓW NA GŁOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • lesio958 Re: Re M-3 sami fachowcy??? 06.01.04, 22:44
            Gosc 22 widocznie ma sie czego wstydzić bo jak uderza sie w stół to nożyce
            dzwonią.Czytaj dokładnie co napisałem a nie sie puszysz jak paw bez
            piórek.Hubert Urbański- był taki gosc co zaczoł sie zajmowac działem
            Łazienki.Co ja ci bede pisał skoro pracowałeś tam inie pamietasz ludzi co tam
            robili.A pamietasz chociaż czym miałes handlować?
            • Gość: GOŚĆ22 Re: Re MILIONERZY HA! HA! HA! IP: *.amacom.pl / 213.199.233.* 07.01.04, 09:12
              POMYLIŁEŚ M3 Z PROGRAMEM W TVN, WIĘC PRZESTAŃ PISAĆ PIERDOŁY I SPYTAJ SIĘ TEGO
              GOŚCIA DOKŁADNIE JAK SIĘ NAZYWAŁ, ALBO WYMYŚL KOGOŚ INNEGO!!!
    • Gość: gość1 Re: M3 w Castoramie IP: *.teleton.pl 06.01.04, 14:08
      Dlaczego niektóży ludzie maja odwage powiedziec ze w M3 sa sami zli sprzedawcy
      jasne nie wszyscy sa super i idealni ale na podstawie kilku wizyt i to napewna
      nie na wszystkich działach mówią ze sprzedawcy sa mało fachowi i doświadczeni
      pozatym w M3 wcale nie pracuja sami znajomi kierowników takie sytuacje zawsze i
      w karzdej firmie się zdarzaja ale napewno nie sa to wszyscy pracownicy a w
      castorami też są leserzy i symulanci udanej pracy i tego nikt nie widzi spoko
      ale niektórzy sa inni na tym świecie. Pozatym sprzedawcy w castoramie maja
      owiele wyrzsze wypłaty
      • Gość: klient Re: M3 w Castoramie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:20
        jak komuś nie pasuje praca która wykonuje to niech ja zmieni na inna a nie
        narzeka a no że inni maja lepiej, itp. Pracować należy z przyjemnością wtedy
        wszystkim żyje sie lepiej(klientowi i sprzedacy) a nie odwalać "popelinę".
        drodzy państwo należy mierzyć w góre a nie w dół i równac do najlepszych i
        niewazne czy dotyczy to prezesó, kierowników rbotników czy sprzedawców w
        sklepie.Wielokrotnie w kilku jua sklepach miałem wrażenie ze sprzedawcy pracują
        tam z kare. JAK NIE PASUJE TO NALEZY ZMIENIC PRACE ;PROSTE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka