redwood-ewa 12.01.10, 14:29 witam, czy ktoś wie może które ze szkół jazdy udostępniają swoje place manewrowe za opłatą dla kursantów z innych szkół? gdzie można potrenować w Toruniu plac manewrowy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinez027 Re: plac manewrowy 13.01.10, 02:24 widzialem kiedys ze lekcja na chrobrego udostepnia plac--ile niewiem bo to pare lat temu,ale jak pojedziesz na byle jaki plac i dasz instruktorowi co akurat tam bedzie 5zl to mozesz jezdzic spokojni e1- 2h--teraz pewno caly dzien bo zarobki instruktorow leca na leb naszyje i teraz maja 6,50 na umowe zlecenie(auto szkola i inne)wiec 5zl to dla nich sporo kasy...Ja jak jezdzilem ze znajomymi na takie place to zawsze tak robilismy- nieraz za 2zl nas wpuszczali-- oczywiscie jak jest wiecej niz 1 tor,zeby nie przeszkadzac tym co sie ucza"normalnie"...Tez jestem instruktorem(tzn mam legitke)a roboty w toruniu to juz nigdy sie nie dostanie---mam tez uprawnienia angielskie i irlandzkie i tam za 1h dostawalem tyle co w toruniu za 100h:) Odpowiedz Link Zgłoś