bederyk 02.05.10, 02:52 Nie za bardzo rozumiem, torunianie popierają? Dlaczego mieliby nie popierać? Do kogo to skierowane? Do torunian? To jakiś absurd. Każdy mieszkaniec na pewno popiera Toruń, bez żadnej kampanii reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tryg.sk11 Re: "Popieram Toruń" - firmują ESK własną twarzą 02.05.10, 23:23 Szczerze powiem, że troche w tym racji. To tak trochę jakby sobie nakleić na samochodzie naklejke "jadę samochodem". Odpowiedz Link Zgłoś
anty_gw1 Re: "Popieram Toruń" - firmują ESK własną twarzą 03.05.10, 09:22 Bardzo przytomna uwaga... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Uwaga przytomna ale... 04.05.10, 17:06 Uwaga przytomna ale można pytać o to kto na tym zarobił i ile. Węszę akcję na miarę "kocham psie gówno". Władza ma kolegów koledzy mają władzę. A jak widzę te animatorkie na plakatach to mie ręce opadajo. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Uwaga przytomna ale... 05.05.10, 06:42 |Fakt, jest troche znajomych na plakatach. Krygują się na pytanie czemu sprzedali swoje twarze, że to że tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_nika Re: "Popieram Toruń" - firmują ESK własną twarzą 06.05.10, 10:15 Przykro mi to mówić ale ja nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
juggalotus "Popieram Toruń" - firmują ESK własną twarzą 06.05.10, 11:58 Dobrze ze zdjeli z Artusa ta wielka plachte z Kozuchowska gdyz napawala mnie ona tj Kozuchowska obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: "Popieram Toruń" - firmują ESK własną twarzą 06.05.10, 12:07 :-) Odpowiedz Link Zgłoś