Gość: jaca IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 22:03 No to się ku...m udało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prokurator Re: Grube ratuje Elanę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 22:37 Nie udało, tylko nie udało. Było to przemyślane i niezwykle skuteczne zadziałanie znanych toruńskich darczyńców. Niestety, prokuratura już się temu przygląda, toteż zapowiadają się liczne wycieczki z Torunia do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nie Grube, tylko regulamin IP: *.chello.pl 10.06.10, 00:21 Fartnelo sie w tym sezonie Elanie jak slepej kurze ziarno bo regulamin jest do d... Z grupy zach spasc powinny cztery druzyny a nie dwie, bo w grupie wsch spadkowiczow jest az szesciu. Ciekawe czy Olsztyn i Jastrzebie beda protestowac bo to jawna niesprawiedliwosc. Ot, PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_gw1 @kibic 10.06.10, 08:30 No to się znawca regulaminu odezwał i powiedział co wiedział. A że wiedział mało, albo zgoła nic, to napisał to co napisał - totalnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elana do końca Grube ratuje Elanę IP: *.mil.pl 10.06.10, 00:38 pięknie! Grube juz w niedziele mogl dac na utrzymanie ale zawalil przy rzucie karnym ale i tak jest najlepszym gaczem druzyny! pieknie Elanko! gramy dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Udało się! Elana została w II lidze IP: *.7.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.06.10, 11:41 dla piłkarzy kasy nie było ale na kupowanie wystarczyło, aż się wierzyć nie chce, taki cud nad Wisłą i w Toruniu. Zobaczymy teraz co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azx Udało się! Elana została w II lidze IP: 93.91.208.* 10.06.10, 14:48 wg mnie to wszystkie drużyny oprócz pierwszej powinny spaść o szczebelek niżej. Co to za poziom drużyn kiedy przedostatnia Elana remisuje z Zawiszą, która zajmuje 3 miejsce? Nieudacznicy z Bydgoszczy? Czyli liga w postaci chybił-trafił? Kopiemy, zobaczymy kto dzisiaj będzie miał więcej szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Udało się! Elana kupiła II ligę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 16:41 Walizka z kapustą musiała być niezła, skoro nawet bukmacherzy, czując pismo nosem, szybciutko wycofali mecz Elany ze swojej oferty. A tak chciałem trochę sobie zarobić na zwycięstwie Elany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelek Re: Udało się! Elana kupiła II ligę! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 17:16 a ja się nie dziwię że ten mecz wycofano z oferty bukmacherskiej. Kto gra u buka wie, że dosyć często tego typu spotkania ostatnich kolejek, kiedy ktoś gra o nic, a ktoś o życie, są wycofywane. I to też wcale nie znaczy, że ktoś kogoś przekupił. Gadać i oskarżać łatwo, a dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehm Re: Udało się! Elana kupiła II ligę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 12:11 Działania bukmacherów to dowód pośredni tych wałków. Przecież nie są głupi aby wystawiać kursy na ustawione mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelek Re: Udało się! Elana kupiła II ligę! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 12:49 na szczęście ja byłem w Zielonej Górze i wiem, jak wyglądał mecz. Oszczerstwa rzucać łatwo, szczególnie nie mając dowodów. No i trzeba podziwiać piłkarskie rzemiosła jednego z grajków z Zielonej Góry, że miast trafić w bramkę trafił w poprzeczkę. To jest już sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek z Torunia Re: Udało się! Elana kupiła II ligę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 00:03 Spokojnie! Nie martw się! Trafił w poprzeczkę, a jakby trzeba było to by trafił i do własnej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś