Gość: KEMPES IP: *.torun.mm.pl 29.03.04, 18:48 Moim zdaniem V Liceum jest de best Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.g. Re: Licea publiczne IP: 158.75.216.* 05.04.04, 22:45 najlepsza jest IV, nie mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Licea publiczne IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 20.07.04, 08:31 Tylko "jedynka" - jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemoralna Re: Licea publiczne IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 14:03 Od września będę się uczyć w V LO. Zajebiście się boję, jak tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
romek163 Re: Licea publiczne 19.08.04, 09:30 NIEMORALNA!!! Witaj w klubie. JA TEZ OD WRZESNIA BEDE CHODZIL DO 5. RÓWNIEŻ NIE WIEM JAK TAM JEST, ALE MNIEJMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE DOBRZE. ODEZWIJ SIĘ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 22.08.04, 23:38 Zajebiscie fajnie.. Czasami. W szczegolnosci poza fizyka i chemia. Poza tym jest zielone - legenda szkoly. Zycze Ci, zebys te pare lat spedzila na szalonej zabawie, absolutnie bez zobowiazan. Nauka to pikus, na to jeszcze masz czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piatkowicz Re: Licea publiczne IP: *.234.242.195.Dial1.Miami1.Level3.net 25.08.04, 05:14 a ja wlasnie do drogiej klasy w piatce bede chodzil, i jak na razie szkola jest calkiem fajna, dobry poziom, fajni nauczyciele, no i oczywiscie zielone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:14 ja chodziłam do piątki 11 lat temu i było fantastycznie. żałuję, że to już minęło... Czy mgr Dziurlikowski dalej uczy historii? Był naszym faworytem. Niezwykle barwna postać. Piątka zdecydowanie jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:47 Oczywiscie PIATKA, konczylam ja 21 lat temu i juz wtedy byla the best. Teraz chodzi tam moj syn i tez jest zakochany w tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:26 taa, Dziurli jeszcze dycha:) i Klembowska!!!! kochamy nasze dinozaury. ja też kocham piątkę!!!! chodzę z Niemoralną do klasy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martwa Re: Licea publiczne IP: *.petrus.com.pl 28.12.04, 19:23 hmmm... i całe forum o V LO! a ja tam chodzę do X LO i nie narzekam! klimat jest fajny - tworzą go uczniowie. może to trochę subiektywna ocena, ale ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do profilu mat.-fiz.-inf. ... przedstawicielka mniejszości klasowej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan profesor Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 19.03.05, 18:07 Ja też chodzę do X LO :P Co do klimatu tworzonego przez uczniów to mogę się zgodzić, to jest duży plus tej budy. Jednak reszta jest be. A profil mat-fiz to rzeźnia i masakra, najgorszy profil w całej szkole. Całe forum o V LO bo ktoś z V je rozpoczął, poza tym ta szkoła to chociaż ma tradycje, w przeciwieństwie do X... O czym my moglibyśmy gadać? Czymże jest to 13 lat wobec wieczności ;) Przedstawiciel większości klasowej :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z 8 lo Re: Licea publiczne IP: *.mala-nieszawka.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:05 na raz, na dwa ÓSEMKA wygrac ma, na trzy, na cztery to nie są już bajery na pięć, na sześć śpiewamy na ich cześć na siedem, na osiem ole ole ole nie damy sie!!!!!!!!!! 8 LO jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 19.03.05, 18:10 W 8 LO macie dobrych informatyków - szczególnie Pan R.S. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zejcew Re: Licea publiczne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.01.05, 10:06 A gdzie Gimnazjum Akademickie? Przecież to jest najlepsza szkoła średnia w Toruniu. Jak w przyszłym roku w rankingach ogólnopolskich będzie się uwzględniać wyniki obiektywnej nowej matury to GA będzie w pierwszej piatce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Gimnazjum Akademickie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.01.05, 10:06 no własnie? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Licea publiczne 4 LO JEST NAJLEPSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:40 4 LO MA 11 MIEJSCE GIMNAZJUM AKADEMICKIE JEST W 2 DZIESIATCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Licea publiczne 4 LO JEST NAJLEPSZE IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.01.05, 17:59 a 11 miejsce to nie w drugiej dziesiątce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@K Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:34 IV LO!!!UCZNIOWSKA ELITA WOJEWÓDZKA I NIE TYLKO TO MI SIĘ PODOBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:12 V LO jest najlepsze, dobre wyniki, uczniowie i nauczyciele nie sa tacy sztywni jak w IV LO. Ale konkurencja tych ogolniakow to juz tradycja wieloletnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:28 Chyba brakuje tu odnośnika do dzrzwi otwarych. A ja właśnie tego potrzebuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Ranking SGH IP: 212.160.232.* 11.03.05, 18:11 www.sgh.waw.pl/ksztalcenie/stacjonarne/rekrutacja/rankingi/Polska_2004/ W rankingu Szkoły Głównej Handlowej nasze GA jest na 6 miejscu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Ranking SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:46 IV LO zwyczajnie najlepsza i już, wszelkie mity chodzące o tej szkole są zupełnie wyssane z palca. I jest kultura - tak mi sie wydaje. Po prostu elita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Licea Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:12 Ja jeszcze jestem w gimnazjum i nie mam pojecia do jakiego liceum iśc!opinie sa różne, każdy mówi co innego.Trudny wybór...Nie chce iśc do takiego gdzie są same snobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xlo Re: Licea publiczne IP: 80.51.206.* 20.03.05, 00:43 chodze do klasy "probnej" gdzie podzielona jest klasa na czesc info-mat i human=) jak narazie jest mi tutaj dobrze=) uczennica X lo Odpowiedz Link Zgłoś