Dodaj do ulubionych

Licea publiczne

IP: *.torun.mm.pl 29.03.04, 18:48
Moim zdaniem V Liceum jest de best
Obserwuj wątek
    • Gość: a.g. Re: Licea publiczne IP: 158.75.216.* 05.04.04, 22:45
      najlepsza jest IV, nie mam wątpliwości
    • Gość: ewka Re: Licea publiczne IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 20.07.04, 08:31
      Tylko "jedynka" - jest super!
    • Gość: Niemoralna Re: Licea publiczne IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 14:03
      Od września będę się uczyć w V LO. Zajebiście się boję, jak tam jest???
      • romek163 Re: Licea publiczne 19.08.04, 09:30
        NIEMORALNA!!! Witaj w klubie. JA TEZ OD WRZESNIA BEDE CHODZIL DO 5. RÓWNIEŻ NIE WIEM JAK TAM JEST, ALE MNIEJMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE DOBRZE. ODEZWIJ SIĘ;)
      • Gość: sim Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 22.08.04, 23:38
        Zajebiscie fajnie.. Czasami. W szczegolnosci poza fizyka i chemia.

Poza tym jest zielone - legenda szkoly. Zycze Ci, zebys te pare lat spedzila na
        szalonej zabawie, absolutnie bez zobowiazan. Nauka to pikus, na to jeszcze masz
        czas..
    • Gość: piatkowicz Re: Licea publiczne IP: *.234.242.195.Dial1.Miami1.Level3.net 25.08.04, 05:14
      a ja wlasnie do drogiej klasy w piatce bede chodzil, i jak na razie szkola jest
      calkiem fajna, dobry poziom, fajni nauczyciele, no i oczywiscie zielone ;)
      • Gość: be Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:14
        ja chodziłam do piątki 11 lat temu i było fantastycznie. żałuję, że to już
        minęło... Czy mgr Dziurlikowski dalej uczy historii? Był naszym faworytem.
        Niezwykle barwna postać. Piątka zdecydowanie jest the best.
        • Gość: Aga Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:47
          Oczywiscie PIATKA, konczylam ja 21 lat temu i juz wtedy byla the best. Teraz
          chodzi tam moj syn i tez jest zakochany w tej szkole.
          • Gość: nu Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:26
            taa, Dziurli jeszcze dycha:) i Klembowska!!!! kochamy nasze dinozaury. ja też
            kocham piątkę!!!! chodzę z Niemoralną do klasy:D
    • Gość: martwa Re: Licea publiczne IP: *.petrus.com.pl 28.12.04, 19:23
      hmmm... i całe forum o V LO! a ja tam chodzę do X LO i nie narzekam! klimat
      jest fajny - tworzą go uczniowie. może to trochę subiektywna ocena, ale ja nie
      mam żadnych zastrzeżeń co do profilu mat.-fiz.-inf. ...
      przedstawicielka mniejszości klasowej ;P
      • Gość: Pan profesor Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 19.03.05, 18:07
        Ja też chodzę do X LO :P
        Co do klimatu tworzonego przez uczniów to mogę się zgodzić, to jest duży plus
        tej budy. Jednak reszta jest be. A profil mat-fiz to rzeźnia i masakra,
        najgorszy profil w całej szkole.
        Całe forum o V LO bo ktoś z V je rozpoczął, poza tym ta szkoła to chociaż ma
        tradycje, w przeciwieństwie do X... O czym my moglibyśmy gadać? Czymże jest to
        13 lat wobec wieczności ;)
        Przedstawiciel większości klasowej :>
    • Gość: ania z 8 lo Re: Licea publiczne IP: *.mala-nieszawka.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:05
      na raz, na dwa ÓSEMKA wygrac ma,
      na trzy, na cztery to nie są już bajery
      na pięć, na sześć śpiewamy na ich cześć
      na siedem, na osiem
      ole ole ole nie damy sie!!!!!!!!!!
      8 LO jest the best
      • Gość: Informatyk Re: Licea publiczne IP: *.torun.mm.pl 19.03.05, 18:10
        W 8 LO macie dobrych informatyków - szczególnie Pan R.S. Pozdrawiam!!!
    • Gość: Zejcew Re: Licea publiczne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.01.05, 10:06
      A gdzie Gimnazjum Akademickie? Przecież to jest najlepsza szkoła średnia w
      Toruniu. Jak w przyszłym roku w rankingach ogólnopolskich będzie się
      uwzględniać wyniki obiektywnej nowej matury to GA będzie w pierwszej piatce!
      • Gość: zzzz Gimnazjum Akademickie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.01.05, 10:06
        no własnie? gdzie?
      • Gość: aka Re: Licea publiczne 4 LO JEST NAJLEPSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:40
        4 LO MA 11 MIEJSCE GIMNAZJUM AKADEMICKIE JEST W 2 DZIESIATCE.
        • Gość: haha Re: Licea publiczne 4 LO JEST NAJLEPSZE IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.01.05, 17:59
          a 11 miejsce to nie w drugiej dziesiątce?
    • Gość: J@K Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:34
      IV LO!!!UCZNIOWSKA ELITA WOJEWÓDZKA I NIE TYLKO
      TO MI SIĘ PODOBA!!!
      • Gość: Ania Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:12
        V LO jest najlepsze, dobre wyniki, uczniowie i nauczyciele nie sa tacy sztywni
        jak w IV LO. Ale konkurencja tych ogolniakow to juz tradycja wieloletnia.
    • Gość: Anielka Re: Licea publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:28
      Chyba brakuje tu odnośnika do dzrzwi otwarych. A ja właśnie tego potrzebuje!!!
    • Gość: dree Ranking SGH IP: 212.160.232.* 11.03.05, 18:11
      www.sgh.waw.pl/ksztalcenie/stacjonarne/rekrutacja/rankingi/Polska_2004/
      W rankingu Szkoły Głównej Handlowej nasze GA jest na 6 miejscu w Polsce.
      • Gość: mac Re: Ranking SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:46
        IV LO zwyczajnie najlepsza i już, wszelkie mity chodzące o tej szkole są
        zupełnie wyssane z palca. I jest kultura - tak mi sie wydaje. Po prostu elita :)
        • Gość: Paula Licea Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:12
          Ja jeszcze jestem w gimnazjum i nie mam pojecia do jakiego liceum iśc!opinie sa
          różne, każdy mówi co innego.Trudny wybór...Nie chce iśc do takiego gdzie są
          same snobki.
    • Gość: xlo Re: Licea publiczne IP: 80.51.206.* 20.03.05, 00:43
      chodze do klasy "probnej" gdzie podzielona jest klasa na czesc info-mat i
      human=) jak narazie jest mi tutaj dobrze=)
      uczennica X lo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka