Gość: lekarz I kontaktu IP: *.torun.mm.pl 07.05.04, 20:04 Biedaczek;dobre łożko mają w agencjach towarzyskich;wielu z byłe nomemklatury takowe prowadza a śpiwór zapas ma urban;chciał je kiedys wysyłać bezdomnym do NY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 07 (Janek Błąd) Re: Pomogę Wenderlichowi... IP: *.wlan.pl 07.05.04, 20:29 Dlaczego od razu wygodne łóżko? Jak cierpieć to cierpieć. Mam w piwnicy starą słomiankę. Panie Wenderlich - proszę do mnie się zgłosić. Matę oddam za darmo. Jak będzie trzeba znajdę również jakiś koc. Chyba leży w bagażniku. (07)Janek Błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica ZAKŁAMANY POLITRUK OBRAŻA GŁODUJACYCH... IP: *.toya.net.pl 08.05.04, 20:07 SZKODA SŁÓW... DLA FORSY Z UNII GOTÓW JEST NA KAŻDĄ PODŁOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldupiec LEKARZ KAZAL MU SIE ODCHUDZIC !!!!!!!!!!! IP: 141.158.65.* 09.05.04, 02:15 przy okazji chce cwaniaczek zbic kapital polityczny do swojej kandydatury na posla w eu-parlamencie bo 250 EURO dziennie piechota nie chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldupiec_ LEKARZ KAZAL MU SIE ODCHUDZIC !!!!!!!!!! IP: 141.158.65.* 09.05.04, 02:15 przy okazji chce cwaniaczek zbic kapital polityczny do swojej kandydatury na posla w eu-parlamencie bo 250 EURO dziennie piechota nie chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Pomogę Wenderlichowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.04, 06:21 Dodam do tej slomianki troche pchel i wszy -co by sie towarzyszowi dobrze kontestowalo glodowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 21:08 Znając krętactwo tow. W. wiem, że będzie głodował tylko w swoim biurze. Poza biurem głodówka nie będzie go obowiązywała. Z pewnością będzie musiał napisać regulamin tej głodówki, przekonsultować go z władzami jego klubu poselskiego, zatwierdzić we władzach partii, przedstawić na konferencji prasowej i stale informować wyborców, że jeszcze nie nastał polityczny klimat do podjęcia ostatecznej decyzji. Co się tyczy picia, to radzę temu panu, żeby może przestał pić, bo często opowiada androny jak nawalony wykidajło z tandetnego kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz I kontaktu Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.torun.mm.pl 08.05.04, 09:09 Pan wenderlich nie jest z tej ...bajki co głoduje!Żeby na to sie zdecydowac trzeba mieć charakter;to może to być tylko ktoś zdesperowany. głodówka to decyzją bardzo grozna dla organizmu, skutki są nieprzewidywalne. Pan tow. wenderlich to ktoś przyzwyczajony do luksusuwego trybu zycia;obiady sejmowe od lat, bufeciki ministerialne, "biznesowe obfite kolacje, koktaile i przyjęcia dyplomatyczne;kawior, delikatna szyneczka, cielęcina i sola na wszystkie sposoby. popatrzcie na niego :wypasiony jak KAPŁON, zadowolony. Czy myslicie ,że aktualny wygląd faceta otyłego, otłuszczonego bierzę sie ze skromnego trybu życia, z higienicznego życia.taki człowiek nie jest w stanie podjąć na poważnie głodówki. Jest dobrze odkarmiony, zatuczony wręcz ,jego cera wskazuje ,że może mieć problemy nadciscnienia itp i dlatego propagandowo pewnie przystąpi do głodówki/nie ma już wyjścia, tyle razy kłamał, dawał słowo cukrownikóm/, ale on dobrze wie,że to szybko sie zakonczy,gdyz natychmiast pojawi sie na sygnale ktos w rodzaju dyzurnego lekarza sld ;taki dr łapiński i orzeknie, że TO ZAGRAŻA ŻYCIU I ZDROWIU posła;odwiozą go na oddział dla vipów przy przytomnośći telewizji i tak zrobi sobie niezbędna przed 13 czerwca darmową reklamę, jako męczennik za biednych cukrowników.taki scenariusz przewiduję. Generalnie ktoś pokroju wenderlicha nie jest w stanie głodować dla idei, dla zasad= w sld nie ma już ani ideowców ani żadnych przyzwoitych zasad poza jedną BIERZMY JESZCZE CO SIE DA, I ZABEZPIACZAJMY TYŁY, bo idą gorsze/ale dla nich jeszcze nie najgorsze/ czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 22:04 Proponuję aby w ramach poparcia do głodówki przystąpili biskupi i księża polscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz I kontaktu kubo biedaczku! biskupi nie zlikwidowali cukrowni IP: *.torun.mm.pl 07.05.04, 22:14 Kubusiu to pan tow. wenderlich najpierw z min. skarbu zlikwidowali cukrownię żnin a nastepnie tenże geniusz toruński rodem z sld pojechał w Wielki Piątek i "załatwił"z min. rzekomo pozytywna decyzję. zachowaj choc odrobinę obiektywizmu. jako lekarz dobrze ci radzę, nie bierz sobie na głowę biznesowych problemów ekipy genialnego l.millera/tego od wierzbowych gruszek/ bo nie uradzisz. odpręż się, wyluzuj, wypij piwko a na wypadek uporu co do pomocy posłowi to mógłbyś go wspomóc;razem będzie wam sie lepiej,rażniej i weselej...głodowało.decyzja należy do ciebie kubusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dymas17 Re: Głodówka w biurze Wenderlicha 07.05.04, 22:07 panie wenderlich nie bądz pan śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: 213.17.204.* 07.05.04, 22:11 On bedzie głodował w dwóch, czy trzech odsłonach??? TZN od śniadania do obiadu i od obiadu do kolacji, czy jeszcze machnie w międzyczasie podwieczorek? A TAK POWAŻNIE POSEŁ WUNDERLICH OSIĄGNAŁ JUZ CHYBA PRÓG SMIESZNOŚCI. U mnie na wsi mówi się "można być idiotą, ale idiotą do kwadratu, to juz nie wypada", a on juz chba doszedł do idiotyzmu do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: Głodówka w biurze Wenderlicha 08.05.04, 11:04 To nie głodówka powinna być problemem, a działalność spółki z polskim kapitałem. Jakoś nie słyszałem o protestach w spółkach z kapitałem zagranicznym,poseł Jankowski bardzo widowiskowo występował za założeniem spółki Polski Cukier, niech teraz pomoże głodującym cukrownikom. A może jeszcze jest czas by zlikwidować nie cukrownię, ale całą spółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukier ciszej waśćnie pleć andronów nie wybielaj komuchów IP: *.torun.mm.pl 08.05.04, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: boi się, że mu nakopią i oplują... IP: *.wlan.pl 08.05.04, 12:29 Jeżeli Wenderlich solidaryzuje się z cukrownikami z Żninie, to dlaczego nie chce głodować razem ze strajkującymi robotnikami ? - Fraternizować się z robociarstwem? Jeszcze czego. W biurze poselskim przynajmniej sekretarka poda gorącą cherbatkę z cukrem i cytrynką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Mam nadzieje ze zejdzie z tego swiata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.04, 12:51 w swietle jupiterow i fleszow. Swieci potrzebni nawet na lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Mam nadzieje ze schudnie spasony na diecie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.04, 12:53 poselskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.wlan.pl 08.05.04, 14:25 Co się nie robi dla reklamy własnej osoby przed wyborami do europarlamentu ! Pogłodować nawet warto , później to sobie odbiję.Szkoda że dopiero teraz przypomniał sobie o wyborcach , bo do tej pory zapomniał skąd pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoLiber Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.05.04, 16:23 Spokojnie! Zważymy tow. Wenderlicha!!! Jak dobrze pójdzie to zorganizujemy mu nawet śpiwór i łóżko, bo biedaka nie stać... www.torun.com/koliber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senia Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 16:58 Sądzę, że posła Wenderlicha stać na zakup z poselskiej diety śpiwora i łóżka polowego. Rzeczy te będzie mógł potem przekazać dla jakiegoś człowieka bezdomnego. Nigdy nie wierzyłam i dalej nie wierzę w dobre intencje tego człowieka. Gdy słyszę te gładkie słowa, płynące strumieniem z ust pana posła to szlak mnie trafia, że potokiem mowy chce zrobić z nas głupców. Pan jest niewiarygodny panie pośle Wenderlich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEMENTO MORI A JAK NIE PRZEZYJE GTŁODÓWKI TO KTO PODARUJE IP: *.torun.mm.pl 08.05.04, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żninianka Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 20:19 W artykule nie dopisano,ze pan W. chce startowac do euro parlamentu z woj.kujawsko-pomorskiego( a Żnin leży w kujawsko-pomorskim).Ludzie walczą o miejsca pracy a tu przedwyborczy ,,szoł"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Głodówka w biurze Wenderlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:35 czy mozna podczas głodówki jeb**c go z buta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Żninianko on tak was pokochał, że zostanie z wami IP: *.torun.mm.pl 08.05.04, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni Re: Żninianko on tak was pokochał, że zostanie z IP: 217.97.177.* 08.05.04, 20:49 jak zwykle kłamie wcale nie będzie głodował tow.W kto jeszcze w twoje bajki wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Żninianko on tak was pokochał, że zostanie z IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 20:50 TEŻ NIE WIERZĘ. tERAZ GŁODÓWKA ,A POTEM?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Tylko w majtkach... IP: *.wlan.pl 08.05.04, 22:44 Przed głodówką i po głodówce należy Wenderlicha publicznie zważyć tak jak boksera wagi ciężkiej przed walką. Tylko w majtkach. Mogę być sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: Tylko bez majtek...!!! IP: 141.158.65.* 09.05.04, 02:28 Gość portalu: 07(Janek Błąd) napisał(a): > Przed głodówką i po głodówce należy Wenderlicha publicznie zważyć tak jak > boksera wagi ciężkiej przed walką. Tylko w majtkach. > Mogę być sędzią. bo jedynie naga prawda zagwarantuje, ze sldupcy nie zmajstruja znowu jakiejs tym razem majtkowo-cukrowej afery ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Tylko bez majtek...!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.04, 06:27 ..najlepiej to go puscic bez majtek a tylko w skarpetkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek :0 Re: Tylko w majtkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 11:19 Gość portalu: 07(Janek Błąd) napisał(a): cześć Wiesiu kiedy znowusz bedziemy sie kochac na Porcie Drzewnym? Tęskinię. Pa!:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f tak trzymac, Panie Posle, IP: *.harvard.edu 09.05.04, 09:10 tylko nie pan sie nie zalamie, prosze konsekwentnie glodowac. Jak najdluzej, az do skutku. Moze sie uda namowic wiecej kolegow z SLD, a najlepiej Samoobrony, zeby sie przylaczyli do protestu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz też muszę głodować,już mnie żona nie chce, IP: *.torun.mm.pl 09.05.04, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żninianka Re: Zresztą nie on jeden... IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 13:06 Wśród polityków widać obłuda jest chlebem powszednim...co rusz ktos odwiedza protestujących cukrowników.Niedawno w Żninie była posłanka Beger.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Zresztą nie on jeden... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 13:55 Wśród polityków widać obłuda jest chlebem powszednim...co rusz ktos odwiedza > protestujących cukrowników.Niedawno w Żninie była posłanka Beger.. A jaki z tej oszustki polityk? To zwykła pizda. Odpowiedz Link Zgłoś