juggalotus 08.06.11, 19:01 Taka mega gwiazda a bilety sa jeszcze do kupienia? Nie znam ani jednej piosenki tego "artysty", hehe. Czy to powod do wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromio Niesamowite ! Kopnie piłkę ! Naprawdę ON kopnie 08.06.11, 19:36 piłkę ? Rod Stewart wykopie piłki ! To jest dopiero wielki artysta ! To będzie światowe, wstrząsające i w najwyższym stopniu artystyczne wydarzenie ! Boże, jak ten świat upadł ! Jeden palant wali w piłkę, drugi o tym pisze a trzeci będą to przeżywać jako artystyczne wydarzenie. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Ojej... 09.06.11, 01:35 A bo to pierwszy raz ktoś ze sceny coś rzuca publice, kopie, podaje? To tylko zabawa, przerywnik w koncercie, żaden gwóźdź programu, czy wydarzenie artystyczne. No ale najlepiej wykpić, bo to taka nędza nie? A może lepiej na kilka koncertów się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Rod Stewart zagra z widownią w piłkę 08.06.11, 19:45 juggalotus napisała: >...Nie znam ani jednej piosenki tego "artysty", hehe. Czy to powod do wstydu? Do wstydu i owszem powód. Nie jest to MEGA GWIAZDA, ale facet już "parę lat śpiewa". Jakoś tak w ubiegłym wieku w roku 1969 nagrał pierwszą płytę. To już 2 pokolenia "obleciał" :) Wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Rod Stewart zagra z widownią w piłkę 08.06.11, 22:45 To wielki artysta. Świadczy o tym fakt, że na koncercie pojawi się Michalczewski z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Rod Stewart zagra z widownią w piłkę 09.06.11, 01:33 No kilka hitów to wydał. Nawet jak ktoś go nie słucha i nie lubi takiej muzyki, to zapewne o nim słyszał i słyszał też jego kilka kawałków (nie wiedząc pewnie czyje to) :P Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: Rod Stewart zagra z widownią w piłkę 09.06.11, 08:17 Owszem, wstyd... Można go nie lubić, ale nie można mu odmówić tego, że artystą jest... Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko ja pie... 09.06.11, 09:04 ..prze cokolwiek by sie dzialo w toruniu to ciagle zle. jest koncert-zle bo ch...0wa gwiazda, bo za drogie bilety, bo za tanie bilety, bo na arenie, bo na tor-torze, nie ma koncertu-zle bo nic sie nie dzieje, bo motoarena niewykorzystana, bo takie kulturalne miasto a tu nic, buduja most-zle, bo nie w tym miejscu, bo za duzo rozkopali, bo za daleko od mojego domu, bo za blisko do mojego domu, kurna ludzie!! cieszcie sie zyciem do cholery!! macie tylko jedno*!! *nie dotyczy hinduistow, buddystow, nestorianow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
boczipl Re: ja pie... 09.06.11, 09:55 Można się cieszyć życiem, ale nie tym, co dzieje się w tym mieście, zarządzanym przez postkomunistyczno-rydzykowy beton Odpowiedz Link Zgłoś
maly_rzadzi_wiekszym Re: ja pie... 09.06.11, 11:09 > cokolwiek by sie dzialo w toruniu to ciagle zle. jest koncert-zle bo ch...0wa g > wiazda, bo za drogie bilety, bo za tanie bilety, bo na arenie, bo na tor-torze, > nie ma koncertu-zle bo nic sie nie dzieje, bo motoarena niewykorzystana, bo ta > kie kulturalne miasto a tu nic, bydgoskie swinie na forum starannie o to dbają. Umniejszaja kazdy sukces, uwypuklają najmniejsze potknięcia, jatrza, tworza neigatywny wypaczony obraz. dlatego trzeba dawac oprór bydgoskim forumowym swiniom, nawet jesli ukrywaja się pod lokalnymi nikami typ zawsze.torunczyk Odpowiedz Link Zgłoś
wojtasz89 Re: ja pie... 09.06.11, 15:59 Ty to nazywasz sukcesem? No proszę Cię. Kolejna kasa wtopiona w kończącego się artystę. Jak nie Jose Carreras, to teraz Rod Stewart. Te owe rzekome "świnie" mają teraz koncert osoby, która jest na fali, jest świeża - vide Amy Winehouse, rok temu też jakieś konkretny event na wyspie miał miejsce. Kurde, krew zalewa widząc takie zdziadziałe mega napompowane koncerty. Owszem, niech sobie będą, ale niech też będzie coś wartościowego - dla każdego, nie tylko dla dziadów. Tego samego dnia w TRN będzie koncert Pogodno i mogę się założyć, że mimo iż będzie to mniej spektakularne widowisko, to na pewno będzie mega odjazd i fun. Dlaczego lepiej jest wydać raz na rok na koncert zasłużonej, ale już kończącej się persony, niż z 20 o wiele świeższych rzeczy. Cholera, spójrzcie co się dzieje we Wrocławiu, Poznaniu, Warszawie. Pomijam fundusze - to oczywiste, ale przynajmniej 1/10 tych 'mniejszych' gwiazd (często i tak przewyższające kunsztem) jakie w tych miastach są, można by sobie u nas pozwolić. Ale przecież lepiej raz (i także dla mniejszej liczby odbiorców) i nie do końca dobrze... Tak, jestem z Torunia i kocham to miasto, ale to co się robi ze sztuką w Toruniu woła o pomstę do nieba nie licząc z 2-3 festiwali muzycznych... * dziady, zdziadzienie mam na myśli mentalność, nie wiek Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: ja pie... 10.06.11, 09:32 no kurde amy whinehouse na fali? chyba na fali cracku. daj spokoj ona zniszczyla sie zanim solidnie zdazyla rozwinac kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
buckshot Re: ja pie... 11.06.11, 13:07 Kupcie jeszcze z 30 biletów a Rod będzie miał na winka które sobie zażyczył ( 3 po 3 tys złotych) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: ja pie... 11.06.11, 14:04 Pomacham ci, jak będziesz oglądał urywki koncertu Roda na torun.tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
buckshot Re: ja pie... 12.06.11, 13:52 Jaki był koszt całkowity tego koncertu ? Ile on kosztował podatników ? Koncerty nie powinny generować strat. Te informacje ''Gazeto Wyborcza'' powinny pojawiać się zawsze przy artykułach o koncercie Roda. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Amy Winehouse powiadasz? 20.06.11, 19:31 udany koncert jest czego zazdrościć i czym się ekscytować :) No ale może faktycznie jest i dzisiejsze rozumienie muzyki i określenie kogoś gwiazdą jest zupełnie inne niż kiedyś. :D A taki koncert, to tylko palce lizać :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczipl Rod Stewart zagra z widownią w piłkę 09.06.11, 10:02 Nie mogę doczekać się tego wielkiego, jedynego w roku, fantastycznego wydarzenia, gdy odwiedzi nas przebrzmiała gwiadeczka mało wymagającej muzyki, które czyni z naszego miasta stolicę kultury, i nie potrzeba nam do tego żadnych ustawionych konkursów! I jeszcze piłeczki nam wykopie, artysta jeden. Odpowiedz Link Zgłoś